Veerlez

veerlez

Hoi! Ik ben Veerle!

Ik ben 31 jaar en woon al mijn hele leven in en rondom Utrecht. Ik heb Creatieve Therapie Beeldend gestudeerd, maar werk momenteel in de evenementenbranche. Ik ben vrijwilligerscoördinator bij verschillende festivals, waaronder festival deBeschaving en Grasnapolsky. Ben je benieuwd naar mijn werkzaamheden? Kijk dan even op mijn website.

Ik vind het belangrijk om in mijn vrije tijd ook vrijwilligerswerk te doen. Zo chat ik als vrijwilliger bij Praten over Verlies, een project van Humanitas en Yarden. Ik vind het belangrijk om een steentje bij te dragen in de wereld en dat probeer ik met mijn vrijwilligerswerk, maar ook met het recyclen van spullen of mijn afval te scheiden. Ik ben in 2008 tijdens mijn opleiding begonnen met bloggen. Ik begon met schrijven over mijn studie, schoolopdrachten en musea bezoekjes. Later kwamen daar mijn hardloopavonturen en knutselprojecten bij. Tegenwoordig vind ik het vooral leuk om te schrijven over alles wat mij gelukkig maakt. Daarom schrijf ik over persoonlijke ontwikkeling, productiviteit en leg ik mijn leven vast op mijn blog.

Als ik later groot ben

Als ik later groot ben, word ik een crazy old cat lady. Ik ben nu al hard op weg met mijn kat Daan. Ze volgt me overal. Verder ben ik een beetje een nerd, ik hou bijvoorbeeld heel erg van superhelden films. Voor mijn verjaardag kreeg ik bijvoorbeeld verrassend veel Batman spullen. Ik hou heel erg van films kijken, boeken lezen, spelletjes spelen en ga ik graag naar festivals en thema feestjes.
 

Mijn favoriete posts