Veerlez

Hi, ik ben Veerle

Mijn naam is Veerle en ik ben een digitale nomade die door Europa reist als Virtual Assistant voor spirituele ondernemers. Ik geloof dat het helpen van anderen en het creëren van een gebalanceerd leven geen ‘virtuele’ droom hoeft te zijn!

Het volgen van je droom, dat is het belangrijkste wat er is. Durf te dromen en probeer dat dagelijks te implementeren in je leven.

Met dat motto heb ik de afgelopen jaren geleefd. Tijdens mijn studie Creatieve Therapie Beeldend besloot ik te gaan vrijwilligen bij festivals omdat ik graag meer creatief bezig was. Ik ging aan de slag in de decorploeg van festival deBeschaving en had de tijd van mijn leven. Een aantal jaar later werd ik gevraagd om vrijwiligerscoördinator te worden. Ik zei mijn ‘vaste’ baan op en begon aan het avontuur van de festivals.

Ondertussen heb ik een aantal jaren gewerkt als vrijwilligerscoördinator bij verschillende festivals en had ik echt van mijn hobby mijn werk gemaakt. Helaas merkte ik op een gegeven moment dat het werk in de festival wereld me niet meer bracht waar ik naar op zoek was. Ik was meer gaan reizen en wilde graag mee tijd hebben om te reizen. Ondertussen werk ik als Virtual Assistant en kan ik mijn leven weer zó inrichten dat ik daar gelukkig van word.

Ik heb mijn bedrijf opgericht omdat ik geloof dat mensen in staat zijn om hun dromen waar te maken en een betekenisvol leven te leiden, ongeacht waar ze zich bevinden. Als Virtual Assistant help ik mijn klanten hun visie te verwezenlijken, zodat ze zich kunnen richten op het geven van waarde aan hun klanten en de wereld om hen heen. En dat kan ik allemaal doen vanaf welke plek ter wereld ik maar wil zijn.

Daarnaast schrijf ik ook al jaren blogs over alles wat het leven mooier maakt. Dat is voor mij: het hebben van een bedrijf, reizen en persoonlijke ontwikkeling. Ik deel mijn ervaringen, lessen en inspiratie om anderen te helpen hun eigen pad te vinden. Het is een virtueel genot om mijn avonturen en inzichten te delen!

Ik ben altijd op zoek naar nieuwe manieren om te groeien en te leren, en ik ben enorm dankbaar voor de mogelijkheden die ik heb gehad om nieuwe culturen te ontdekken en nieuwe mensen te ontmoeten. Als je geïnteresseerd bent in het werken met mij of als je gewoon meer wilt weten over mijn reizen en avonturen, voel je dan vrij om contact met me op te nemen. Ik kijk ernaar uit om van je te horen!

Dreams don't work, unless you do!