Veerlez

Hi, ik ben Veerle

Het volgen van je droom, dat is het belangrijkste wat er is. Durf te dromen en probeer dat dagelijks te implementeren in je leven.

Met dat motto heb ik de afgelopen jaren geleefd. Tijdens mijn studie Creatieve Therapie Beeldend besloot ik te gaan vrijwilligen bij festivals omdat ik graag meer creatief bezig was. Ik ging aan de slag in de decorploeg van festival deBeschaving en had de tijd van mijn leven. Een aantal jaar later werd ik gevraagd om vrijwiligerscoördinator te worden. Ik zei mijn vaste baan op en begon aan het avontuur van de festivals.

Ondertussen ben ik al een aantal jaren werkzaam als vrijwilligerscoördinator bij verschillende festivals (Grasnapolsky, Hoogte80 Festival en Amsterdam Fringe Festival) en heb ik echt van mijn hobby mijn werk gemaakt.

Sinds de eerste jaren van mijn opleiding schrijf ik al blogs op veerlez.nl. Het begon over alle creatieve uitspattingen, maar gaat tegenwoordig over veel meer dan dat. Dit blog draait om alles wat het leven mooier maakt. Ik schrijf over persoonlijke ontwikkeling, productiviteit, geld verdienen en leg mijn eigen leven vast.

Dreams don't work, unless you do!

In 2018 ben ik ook begonnen met Geld verdienen met Pinterest. Een blog over alle manieren hoe je geld kunt verdienen met Pinterest. In de afgelopen jaren heb ik de passie om veel te reizen en ben me daardoor gaan verdiepen in het creëren van een passief inkomen. Geld verdienen met Pinterest biedt me de kans om locatie onafhankelijk te werken.

Sinds april 2019 leef ik als nomade. Ik heb mijn woning in Utrecht opgezegd en ‘woon’ nu als huisoppas door het hele land. In de toekomst zal ik meer vanuit het buitenland gaan werken. Ondertussen heb ik een mooi tweede thuis gevonden in Slovenië.