Spam je blog

Spam je blog_photo Thomas Lefebvre

Zoals ik afgelopen week schreef, vind ik één van de leuke dingen van bloggen het sociale contact. Je hebt een kijkje in iemand leven door het lezen van de blog en leert daarmee weer nieuwe personen kennen. Nieuwe blogs leren kennen is dan ook hartstikke leuk en daarom nu voor het eerst op veerlez.nl een spam je blog

 1. Volg me op Bloglovin
 2. Laat een reactie achter met wie je bent, hoelang en waarover je blogt.
 3. Bonus vraag: Welke feateres op een blog vind je handig? En met feateres bedoel ik bijvoorbeeld het comment systeem of Related Posts. Dus hou je er van als er bij de comments de commentluv widget zit, dat je niet hoeft in te loggen om te commenten of wil je in een oogwenk zien hoeveel comments je op een site geplaatst hebt?

Vertel me, ik ben benieuwd!

8 thoughts to “Spam je blog”

 1. Dan doe ik ook gewoon mee, hoor! Ik ben Anne, 27, verdwaalde ooit in de krochten van Livejournal (;)) maar heb nu sinds 2012 geloof ik http://www.etalles.nl waar ik schrijf over mezelf. Eigenlijk. Ik vind commentluv-dingetjes altijd wel heel handig om makkelijk door te klikken naar nieuwe blogs (al heb ik dat zelf niet, moet ik toch eens gaan fixen). Dingen als related items heb ik wel eens geprobeerd, maar klik daar bij anderen echt NOOIT op. 🙂

 2. Hoi, Ik ben Frank, of Chefpapa. https://chefpapa.wordpress.com/
  Chefpapa is een naam die niet heel erg handig gekozen is. Ik wilde zo graag een weblog starten, maar ik wist niet waarover. Ik dacht, ik vind het leuk om te koken, alleen, of samen met de kids (ik heb er 3. 2 meiden en een jongen). Laat ik mijn recepten gaan bloggen. Er staan inderdaad een aantal recepten op mijn blog, maar ik merk dat ik nog een beetje zoekende ben. Ik schrijf nu gewoon over van alles, de dingen die ik leuk vind. Ik heb besloten om het vol te houden, mijn blog krijgt vanzelf een eigen identiteit.

  Ik heb je blog ‘Waarom blog ik eigenlijk’ gelezen. Ook ik wil graag iets persoonlijks in mijn blogs leggen, maar heb ook in mijn achterhoofd dat iedereen in de hele wereld mijn teksten kan lezen. Ik ga er zelf ook van uit dat een ander niet op mijn blog wil verschijnen, ook mijn eigen kids niet. Als ik foto’s van ze plaatst robeer ik dit vanaf de zijkant te doen zodat ze niet heel erg herkenbaar zijn. Mijn blogverkeer is nu nog nihil, maar misschien heb ik over een jaar wel 55.000 unieke bezoekers per maand! 😉

  Groeten,
  Chefpapa

 3. Ik doe ook mee! Dina, 24 jaar, catlady en ik blog op http://www.dinastie.nl, een persoonlijke blog. Heel eerlijk gezegd heb ik geen idee meer van wanneer ik ben begonnen met bloggen (het lijkt wel gisteren, de tijd gaat zo snel).

  Oh ja en mijn antwoord op de bonusvraag heeft betrekking op het commentsysteem van blogger-blogs. Het is soms zo lastig om een comment te plaatsen op deze blogs.

 4. Hallo,

  Ik ben Wesley Velroij en sinds een jaar schrijf ik op http://www.goedkoop-natscheren.nl/ over klassiek natscheren, maar ik richt mij dan voornamelijk op scheerproducten welke veel waar voor geld bieden. Dus stuur al jullie mannelijke vrienden gewoon naar mijn blog, want gegarandeerd dat ze bruikbare informatie weten te vinden wanneer ze goedkoper en prettigere willen natscheren.

  Ik zelf vind de widgets op een blog handig, want als blogger zijnde kan ik zo makkelijk mijn blog inrichten zonder een hele cursus html hoeven te volgen.

 5. Ik heb dan geen actieve blog meer, maar ik lees er nog wel een aantal, ik merk dat ik het handig vind dat ik niet hoef in te loggen om reacties achter te laten. Commentluv gebruik ik dus zelf niet, maar ik vind het altijd fijn om te zien, zodat ik weer door klik naar andere blogs!

 6. http://www.diolifestyle.nl is mijn persoonlijke fashion blog waar ik mijn passie voor mode deel. Ik laat regelmatig outfits zien, vertel alles over de laatste fashion trends en laat mijn eigen kledingstijl (een combinatie tussen een vrouwelijke- en een stoere kledingstijl) zien. Om zo hopelijk andere mensen te inspireren.

  Daarnaast schrijf ik over allerlei dingen die ik tegen kom in mijn leven en geef ik jullie graag een kijkje in mijn studentenleven.
  Kom je snel kijken? http://www.diolifestyle.nl

Laat een reactie achter