Nieuwe series

door | okt 24, 2014 | Ontspanning, Series | 4 reacties

newseries2014
Hou jij ook zo van nieuwe series ontdekken? Dit seizoen zijn er weer een aantal series gestart. Hier dan ook wat tips wat je kunt gaan kijken deze herfst/winter. Het zijn allemaal series die echt nét begonnen zijn, ze hebben nu tussen de 4-6 afleveringen gehad, waardoor je er nu nog lekker in kan rollen. Dus kruip lekker op de bank en kijk de trailers van deze series.

Gracepoint


De mini-serie Gracepoint is één van de nieuwe series van Fox dit najaar. De serie speelt zich af in een klein dorp waar een jongetje vermoord wordt. Het hele dorp is wantrouwig naar elkaar. Je verdenkt iedereen, het is ook op een manier in elkaar gezet dat het spannend blijft. Je kijkt elke week op het puntje van je stoel dus.
Airday: Vrijdag

Gotham


Voor wie fan is van superhelden is er nu naast Marvels Agents of S.H.I.E.L.D. ook nog een andere superheldenserie, namelijk Gotham. Een serie die Fox in het leven heeft geroepen om het verhaal te vertellen van de stad Gotham, voordat Batman daar was om de stad te beschermen. De serie begint met dat de ouders van Bruce Wayne vermoord worden. De hoofdrolspeler is geen onbekende, Ben McKenzie ook wel bekend van the O.C., namelijk detective James Gordon. Een aantal karakters komen je zeer bekend voor als je de films hebt gezien, wat het al vanaf het eerste moment een vertrouwde serie maakt.
Airday: Dinsdag

The Mysteries of Laura


Het lijkt wel of ik alleen maar FOX series behandel nu, maar we hebben gelukkig ook nog een serie van NBC. Hoofdrolspeelster van deze serie is Debra Messing, die we al goed kennen van Will & Grace. Ook hierin valt er veel te lachen. Ze speelt de rol van Laura Diamond , moeder van 2 snotvervelende jongetjes en ook nog eens detective bij NYPD. Haar ex-man is ook bij de politie en komt al gauw bij haar als chef werken. Hoe dan ook, veel herkenbare dingen, veel te lachen en moord gecombineerd met een beetje romantiek! Een aanradar!
Airday: Donderdag

Red Band Society


Wederom een serie van Fox. Red Band Society vertelt het verhaal van 6 jongeren die in het ziekenhuis wonen. Charlie ligt in een coma en is de verteller in de serie. Het is een serie met een gezonde dosis humor, terwijl het toch over een pijnlijk onderwerp gaat, kinderkanker. Ik heb eerlijk gezegd even gewacht met het kijken van deze serie, omdat ik verwachtte dat het een zware serie zou zijn. Maar sinds ik de eerste aflevering heb gezien, ben ik helemaal om! Er speelt een dokter in van het kaliber McSteamy en eerlijk gezegd doet Nurse Jackson ook verdacht veel aan dr. Bailey denken, een kleine Grey’s Anatomy overeenkomst dus.
Airday: Donderdag

Lijkt het je wat? Of heb jij een andere net startende serie die echt een aanrader is? Laat het me weten in de comments!

Veerlez
Hoi, ik ben Veerle, dit is de plek waar ik blog over alles wat volgens mij het leven mooier maakt! Wil je meer over mij weten? Kijk dan hier.

Follow on Bloglovin

Podcast

Fearless Adventure Podcast

Koffie drinken?

Buy Me a Coffee at ko-fi.com

Anderen lezen:

Wat kan je doen als je in quarantaine zit?
3 cursussen om locatie onafhankelijk te gaan leven
Habit Tracker + printable
3 IJslandse series op Netflix
Het verhaal van een vleesboom
Beleggen met BUX Zero

Suppoort

Suppoort Veerle

Op dit moment lees ik

Bezoek mijn andere blog

Geld Verdienen met Pinnen

Other Language?4 Reacties

 1. geenLianne

  Leuk! Als ik het zo lees vind ik The Mysteries of Laura denk ik het leukst. Zelf ben ik net klaar met Orange is the New Black, dus ik zoek nog een beetje een nieuwe serie!

  Antwoord
  • Veerlez

   Dan is het zeker een leuke serie om te gaan kijken! Ik heb eigenlijk geen ruimte voor een nieuwe serie, want ik volg er nu al 24! Maar ik hoor zoveel verhalen over Orange is the New Black dat ik misschien toch wel ga kijken 🙂

   Antwoord
 2. Merel

  Ik moet zeggen dat ze me allemaal niet echt aanspreken, maar wat niet is kan nog komen. Ik kijk momenteel Orphan Black (hele erge aanrader als je het mij vraagt, superorigineel plot en fan-tas-tisch acteerwerk van de hoofdrolspeelster).

  Antwoord
  • Veerlez

   Deze series zijn ook allemaal wel in het crime genre. Dat moet je maar net liggen natuurlijk 🙂
   Ik ga eens een trailer van Orphan Black kijken! 🙂 Ben benieuwd!

   Antwoord

Trackbacks/Pingbacks

 1. Nieuwe series 2015 - […] seizoen weer. Er beginnen weer een twintigtal series die de moeite waard zijn om te volgen. Vorig jaar tipte ik…

Laat een reactie achter