Nieuwe series 2015

door | nov 13, 2015 | Ontspanning, Series | 6 reacties

newseries
Elke herfst begint het televisie seizoen weer. Er beginnen weer een twintigtal series die de moeite waard zijn om te volgen. Vorig jaar tipte ik al een paar series die net begonnen waren. Daarvan volg ik nu 2 series nog steeds trouw elke week, namelijk Gotham en Mysteries of Laura. Sommige series worden na een aantal afleveringen weer van de buis gehaald of stoppen na een heel seizoen mee. Ook dit jaar zijn er weer een behoorlijk aantal series die nieuw zijn.  Ik geniet ervan om een serie van het eerste moment te volgen. Hier dan ook een overzichtje met welke 3 nieuwe series je in de herfst van 2015 kan gaan volgen.

Supergirl


Network: CBS
Duurt: 44 minuten
Al lange tijd geleden (2014) werd er bekend dat deze serie gemaakt zou gaan worden, het duurde wel even voor we de serie echt konden bekijken. Eind oktober was het dan eindelijk zover. Vooraf was ik wat sceptisch over deze serie, zou het niet gewoon een slap aftreksel zijn van Superman? Maar vanaf de eerste seconde was ik hooked. Actie, Romance en veel bekende gezichten. Actrices die bekend zijn als Ally McBeal, Sadie Stone (Nashville), Lexie Grey (Greys Anatomy), deze serie wordt gedragen door sterke vrouwen en ook in de serie zit er een feministische insteek. Met de nodige goodguys en villans gebeurt er elke aflevering wel weer iets. Als je van series zoals Gotham of andere superhelden houdt, dan is dit zeker iets voor jou!

Wicked City


Network: ABC
Duurt: 42 minuten
Deze serie trok meteen mijn aandacht doordat Ed Westwick een hoofdrol speelt. Hij speelt de seriemoordenaar Kent die, in 1982, de stad onveilig maakt door jonge vrouwen op te pikken bij het uitgaan en te vermoorden. Één meisje ontkomt doordat de FBI doorkreeg dat zij het volgende slachtoffer kon zijn. Kent daagt de FBI uit door aanwijzingen achter te laten. Hij ontmoet het meisje van zijn dromen en samen zullen ze de stad ongetwijfeld veel slechts brengen. Een fijne crime serie om naar te kijken met een donker randje. Het is een serie met veel bekende gezichten, waardoor het voelt alsof je deze serie al jaren volgt.
Edit: Deze serie is helaas gecanceld!

Crazy Ex-Girlfriend


Network: CW
Duurt: 42 minuten
Eerlijk gezegd was ik bij deze serie niet vanaf de eerste aflevering hooked, maar vanaf de tweede aflevering. Deze serie vertelt het verhaal van Rebecca, een meisje uit New York die haar succesvolle baan opzegt om haar jeugdliefde te volgen. Af en toe beginnen de personages opeens te zingen, wat op het belachelijke af toch wel hilarisch is. Toch zet ik deze serie graag op, aangezien hij lekker weg kijkt en je makkelijk iets tegelijkertijd kan doen.

Het zijn totaal verschillende series, waardoor er toch voor iedereen wel iets tussen zou kunnen zitten. Zit er een serie bij die jou zal gaan kijken?

* Dit artikel kan affiliate links bevatten. Dit kost jou niks extra’s, maar zorgt dat deze website kan blijven bestaan.

Veerlez
Hoi, ik ben Veerle, dit is de plek waar ik blog over alles wat volgens mij het leven mooier maakt! Wil je meer over mij weten? Kijk dan hier.

Follow on Bloglovin

Podcast

Reizende Strijdster Podcast

Anderen lezen:

Begin een capsule wardrobe
Hoe ik met 2 minuten per dag honderden euro's verdien?
Suppen in de winter
Wat kan je doen als je in quarantaine zit?
6 Boeken die mijn leven hebben veranderd
De mooiste plekken om te suppen in Nederland

Suppoort

Suppoort Veerle

Op dit moment lees ik

Other Language?6 Reacties

 1. Huisvlijt

  Ik moet zeggen dat je Supergirl wel heel leuk beschrijft. Ik was niet van plan die te kijken, maar misschien toch maar eens proberen.

  Antwoord
 2. Merel

  Oeh Wicked City lijkt me spannend! Jammer dat ik niet zoveel tijd heb om series te kijken. Op het moment volg ik alleen de reality serie Are You the One op MTV en kijk ik Justified tijdens het eten, haha :p.

  Antwoord
  • Veerlez

   Helaas is Wicked City de eerste serie van het seizoen die gecancelled is 🙁 Dus ik zou je tijd vrij houden voor een andere serie dan 😉

   Antwoord
 3. Irma

  Supergirl lijkt me nog wel cool eigenlijk! Ben er wel benieuwd naar!

  Antwoord
 4. Meneer Vevie

  Van deze drie sowieso Crazy Ex-Girlfriend. Heerlijke serie. The Sexy Getting Ready Song of Settle For Me. Ik ga er lekker op.

  Antwoord
  • Veerlez

   Het zijn wel catchy liedjes die in je hoofd blijven zitten! Ik vond de piano ballade ook erg mooi uit de laatste aflevering 🙂

   Antwoord

Laat een reactie achter