Nieuwe series 2015

newseries
Elke herfst begint het televisie seizoen weer. Er beginnen weer een twintigtal series die de moeite waard zijn om te volgen. Vorig jaar tipte ik al een paar series die net begonnen waren. Daarvan volg ik nu 2 series nog steeds trouw elke week, namelijk Gotham en Mysteries of Laura. Sommige series worden na een aantal afleveringen weer van de buis gehaald of stoppen na een heel seizoen mee. Ook dit jaar zijn er weer een behoorlijk aantal series die nieuw zijn.  Ik geniet ervan om een serie van het eerste moment te volgen. Hier dan ook een overzichtje met welke 3 nieuwe series je in de herfst van 2015 kan gaan volgen.

Supergirl


Network: CBS
Duurt: 44 minuten
Al lange tijd geleden (2014) werd er bekend dat deze serie gemaakt zou gaan worden, het duurde wel even voor we de serie echt konden bekijken. Eind oktober was het dan eindelijk zover. Vooraf was ik wat sceptisch over deze serie, zou het niet gewoon een slap aftreksel zijn van Superman? Maar vanaf de eerste seconde was ik hooked. Actie, Romance en veel bekende gezichten. Actrices die bekend zijn als Ally McBeal, Sadie Stone (Nashville), Lexie Grey (Greys Anatomy), deze serie wordt gedragen door sterke vrouwen en ook in de serie zit er een feministische insteek. Met de nodige goodguys en villans gebeurt er elke aflevering wel weer iets. Als je van series zoals Gotham of andere superhelden houdt, dan is dit zeker iets voor jou!

Wicked City


Network: ABC
Duurt: 42 minuten
Deze serie trok meteen mijn aandacht doordat Ed Westwick een hoofdrol speelt. Hij speelt de seriemoordenaar Kent die, in 1982, de stad onveilig maakt door jonge vrouwen op te pikken bij het uitgaan en te vermoorden. Één meisje ontkomt doordat de FBI doorkreeg dat zij het volgende slachtoffer kon zijn. Kent daagt de FBI uit door aanwijzingen achter te laten. Hij ontmoet het meisje van zijn dromen en samen zullen ze de stad ongetwijfeld veel slechts brengen. Een fijne crime serie om naar te kijken met een donker randje. Het is een serie met veel bekende gezichten, waardoor het voelt alsof je deze serie al jaren volgt.
Edit: Deze serie is helaas gecanceld!

Crazy Ex-Girlfriend


Network: CW
Duurt: 42 minuten
Eerlijk gezegd was ik bij deze serie niet vanaf de eerste aflevering hooked, maar vanaf de tweede aflevering. Deze serie vertelt het verhaal van Rebecca, een meisje uit New York die haar succesvolle baan opzegt om haar jeugdliefde te volgen. Af en toe beginnen de personages opeens te zingen, wat op het belachelijke af toch wel hilarisch is. Toch zet ik deze serie graag op, aangezien hij lekker weg kijkt en je makkelijk iets tegelijkertijd kan doen.

Het zijn totaal verschillende series, waardoor er toch voor iedereen wel iets tussen zou kunnen zitten. Zit er een serie bij die jou zal gaan kijken?

6 thoughts to “Nieuwe series 2015”

  1. Oeh Wicked City lijkt me spannend! Jammer dat ik niet zoveel tijd heb om series te kijken. Op het moment volg ik alleen de reality serie Are You the One op MTV en kijk ik Justified tijdens het eten, haha :p.

Laat een reactie achter