Favoriete series

favoseries
Niet veel is fijner dan op de bank hangen en lekker series kijken. Ik volg momenteel veels te veel series, maar ik vind het moeilijk om met sommige series te stoppen. Met deze series zal ik in ieder geval nooit stoppen. Hier zijn mijn favoriete series. Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden

Nashville


Deze serie is echt vanaf het moment dat ik hem ontdekte mijn favoriete serie ever! Het gaat over het leven van een country zangeres Rayna James. Ze is getrouwd en heeft twee kinderen. In haar jeugd had ze een relatie met Deacon, wie ook haar gitarist is. Je raadt het vast al, daar komt een hoop drama aan. Deacon zijn nichtje, Scarlett, het meisje wat je hier in de video ziet, is met haar jeugdliefde mee gekomen naar Nashville en staat hier met Gunnar op het podium. Er zijn nog een aantal verhaallijnen, maar ik wil niet teveel verklappen. De serie gaat in ieder geval over country artiesten, er komt ook genoeg muziek in naar voren, het zijn fijne karakters en je ziet niet alles aankomen!
Ik had eigenlijk de promo van seizoen 1 willen plaatsen, maar die is alleen in een crappy versie op youtube te vinden, kijk maar. Het is in ieder geval een heerlijke serie en er zijn nu 3 seizoenen! Zowel op Netflix als op Youtube zijn de afleveringen te vinden!

Revenge


Wat een heerlijke serie is Revenge toch. Revenge gaat over Emily, ze wil graag wraak nemen op de mensen die ervoor hebben gezorgd dat haar vader de gevangenis in ging en daar overleed. Deze serie zit vol spanning, goede karakters en bizarre plotwendingen.
Helaas staat deze serie niet op Netflix

Scandal


Olivia Pope is een fixer, ze lost alle problemen op waar haar cliënten mee aan komen. Ze heeft voor het witte huis gewerkt en had een affaire met de president. Het is bizar en een ver van me bed show, maar de verhaallijnen blijven altijd interessant en zo ook de romances. Elke week weer kan ik niet wachten tot er een nieuwe aflevering komt.
Helaas staat deze serie niet op Netflix

White Collar


Neal Caffrey is een meestervervlaser en consultant bij de FBI. Een totaal andere serie dan de bovenstaande, maar ook zo leuk! De serie is al wat ouder dan de andere series, dat zie je ook aan de kwaliteit van de promo. White Collar heeft 6 seizoenen en is recentelijk gestopt. De eerste 4 seizoenen zijn op Netflix te vinden!

En dit waren mijn favoriete series, kende je ze al? Of wil je ze gaan volgen? Wat zijn jou favoriete series?

16 thoughts to “Favoriete series”

 1. Mam is helemaal fan van Revenge, dat maakt nieuwsgierig. Zelf volg ik Boston Legal, Suits, Game of Thrones, Downton Abbey, Under the Dome en Once Upon a Time. Echter wacht ik – op Boston Legal na – tot die afleveringen op de Nederlandse tv verschijnen, dus ik loop eigenlijk altijd achter 😉

  1. Ja zo gek opeens dat we geen White Collar meer kunnen kijken, ik vond Neal echt geweldig!
   En wacht maar tot je bij bent met Nashville, zo epic! 😉

 2. Leuk artikel! En jaa Revenge is zo leuk! Spannend hè! De andere drie ken ik nog niet, misschien het moeite waard om ook te gaan volgen ja :). Ik kijk zelf echt teveel series, haha.

  Zelf kijk ik: Game of Thrones, Homeland, The Walking Dead, Marco Polo, TVD, The Originals, Arrow, Gotham, Revenge, Penny Dreadful, Under The Dome, Derek, Resurrection, Marco Polo, OITNB, The Last Ship, The Leftovers en Vikings. Dexter en Breaking Bad keek ik ook, maar zijn helaas al afgelopen.

 3. Pingback: Tag: Serie
 4. Pingback: #Pluk het Geluk 5

Laat een reactie achter