Movie Releases 2015/1

moviereleases
Als filmliefhebber heb ik altijd wel een lijst met films die ik graag wil zien of welke film releases ik op wacht. Hieronder heb ik een aantal films uitgezocht waar ik in dit eerste kwartaal van 2015 me op verheug. Niet elke film zal je verwachten in mijn lijstje, maar hoe dan ook, ik verheug me er enorm op! Ik ben benieuwd of jullie ook uitkijken naar deze films!

The Imitation Game


Benedict Cumberbatch, dat zegt toch al genoeg? Hij werkt alleen maar mee in films die echt awesome zijn.
Realease Date: 8 januari

Taken 3


Liam Neeson is een groote actieheld wat mij betreft. Ik vond Taken en Taken 2 ook al geweldig, dus dat ik deel 3 ook wil zien, is voor mij een no brainer.
Release Date: 15 januari

Into the Woods


Een combinatie van allemaal Disney films bij elkaar, gecombineerd met een cast met Meryl Streep, Johnny Depp en Anna Kendrick, ik ben benieuwd!
Release Date: 29 januari

Paddington


De trailer alleen al is geniaal en Paddington is natuurlijk een beetje jeugdsentiment.
Release Date: 11 februari

The Last 5 Years


Vooral deze film ben ik erg benieuwd naar. Het is een musical, waardoor ik eenerzijds een beetje huiverig ben, maar aan de andere kant wil ik hem daardoor juist zien. Moulin Rouge en Mamma mia vind ik ook geweldig, dus hoezo zou deze tegenvallen. Daarnaast speelt Anna Kendrick hier in, ik vind haar in elke film zo goed! Daarom staat deze film erg hoog op mijn to watch lijstje.
Release Date: 13 feb USA (NL?)

Still Alice


Deze film gaat zo’n een tear jerker worden! Ik krijg al tranen in mijn ogen wanneer ik alleen de trailer kijk. Het gaat over een moeder die Alzheimer krijgt.
Release Date: 12 maart

17 thoughts to “Movie Releases 2015/1”

    1. Oeehw laat je weten hoe hij was? Ik heb nog 6 dagen tot mijn Pathe Unlimited pas verloopt, dus ik hoop in deze dagen ook nog snel naar de film te kunnen 🙂

Laat een reactie achter