Movie Releases 2014/I

door | feb 27, 2014 | Films, Ontspanning | 2 reacties

Ik ben een heuze film geek. Ik heb aardig wat filmposters boven mijn bed gehad, kan een aantal films letterlijk meepraten, heb een kast voor dvd’s staan, heb jaren lang als vrijwilliger bij het Nederlands Film Festival gewerkt en ik heb wat kleding die aan films gerelateerd is.

Ik hou van van allerlei verschillende genre films. Animated, Drama, Action, Scfi-fi, noem maar op. Met die verschillende smaak in films, heb ik dan ook een behoorlijk aantal films waar ik me op verheug. Hieronder het lijstje met releases in de komende maand, waar ik echt naar uit kijk.


Veronica Mars: the movie
Deze film is voort gekomen uit de serie Veronica Mars. Na 3 seizoenen (2004-2007) werd de serie niet verlengt, waar de fans en cast nogal van baalde. Na een crowdfunding actie was daar het budget om een film te maken en deze is er nu eindelijk. Na zeven jaar stilte vanaf het Veronica Mars front, kunnen we eindelijk weer smullen. Als de serie niet hebt gezien, ga deze dan snel kijken! Maar pas op, als je eenmaal begint, ben je zo een week verder. Dus plan dit in als je vakantie hebt! De serie gaat over Veronica Mars, een tiener die haar vader helpt bij zijn Private Investigaters werk. Al gauw weten al haar classmates haar te vinden voor dergelijke zaken. In de film is ze een advocate en helpt ze een oude liefde wanneer hij (weer!) van moord beschuldigt wordt.
Release Date: 14 Maart 2014 (USA, niet NL)
De DVD kan je via deze link bestellen voor €16.99


Divergent
Dit is een boekverfilming van een reeks young adult boeken van Veronica Roth. Het deed me denken aan de Hunger Games. Als je dat een leuke reeks vond, zit je met deze aankomende filmreeks ook helemaal goed! Ik heb gesmuld van de boeken, ik ben dan ook zeer benieuwd naar de film. Het verhaal gaat over een stad die in verschillende faculties is verdeeld. Elke faculty staat voor een bepaald iets. De stad functioneert doortdat de faculties gehandhaafd worden. Als ik meer vertel, ben ik bang dat ik spoilers noem, dus ga maar gauw het boek lezen voordat de film komt!
Release Date: 27 maart 2014
De DVD kan je via deze link bestellen voor €17.99


Captain America: The Winter Soldier
Ik ben echt een fan girl van alle Marvel films. De nieuwe film van Captain America vind ik dan ook geweldig. Ik heb me nog helemaal niet in het verhaal verdiept, omdat ik zo stoked ben dat er weer een nieuwe film is.
Release Date: 27 Maart 2014
De DVD kan je via deze link bestellen voor €18.99

Dit zijn de releases op korte termijn waar ik erg naar uit kijk. Kijk zelf in de lijst voor upcoming releases in Nederland, voor wat er nog meer uitkomt. En vertel me welke releases heb ik gemist?

 

Veerlez
Hoi, ik ben Veerle, dit is de plek waar ik blog over alles wat volgens mij het leven mooier maakt! Wil je meer over mij weten? Kijk dan hier.

Follow on Bloglovin

Podcast

Fearless Adventure Podcast

Koffie drinken?

Buy Me a Coffee at ko-fi.com

Anderen lezen:

Wat kan je doen als je in quarantaine zit?
6 Boeken die mijn leven hebben veranderd
Het verhaal van een vleesboom
Begin een capsule wardrobe
Haar wassen met de no poo methode - een jaar later
Geld verdienen met Pinterest

Suppoort

Suppoort Veerle

Op dit moment lees ik

Bezoek mijn andere blog

Geld Verdienen met Pinnen

Other Language?2 Reacties

 1. Karlijn

  Ik heb zo’n ontzettend veel zin in Divergent! Toen ik het derde boek las heb ik zoveel gehuild, verschrikkelijk. Stiekem ben ik bang dat het heel erg tegenvalt, maar goed dan lees ik de boeken gewoon nog een keertje 🙂

  Antwoord
 2. Angélica

  Ik vond de Divergent serie echt zoooo tegenvallen! Ik ga die film denk ik wel een keer kijken, maar ik verwacht er niet zoveel van 😛
  Jaa Captain America 😀

  Antwoord

Laat een reactie achter