Brad Pitt en getallen

Zoals jullie wellicht is opgevallen, ben ik nogal een filmfanaat. Dat is vooral het afgelopen jaar enorm versterkt door mijn challenge om 150 films in 1 jaar te kijken. Ook dit jaar ben ik alweer goed op weg. Dit kom ook door mijn Pathe Unlimited kaart. Ik zie vaak de nieuwste films en daarbij ook de voorfilmpjes die onlosmakelijk bij een bioscoop bezoek horen. Zo zag ik ook de trailer van 12 Years a slave.

Het lijkt me een erg interessante film lijkt omdat het onderwerp slavernij en rassenongelijkheid me steeds meer interesseert. Dat kom door de films The Butler en Mandela: Long walk to freedom die ik recentelijk zag. Dat er de laatste maanden veel films over dat onderwerp uitkomen, was niet hetgeen wat me zo opviel. Wat mij opviel was dat Brad Pitt alweer in een film speelt waarbij een getal in de titel zit.

Afbeeldingen van IMDB

Se7en, Twelve Monkeys, 7 Years in Tibet, Oceans Eleven, Oceans Twelve, Oceans Thirteen, 12 Years a slave. Een heel lijstje. Het is natuurlijk logisch, als je kijkt hoeveel films hij maakt, dat er altijd wel kans is op zo een toeval. Maar ik moest er toch even om grinniken. Ben jij wel eens zo iets tegen gekomen, wat je echt opviel? Ik ben benieuwd!

 

 

5 thoughts to “Brad Pitt en getallen”

  1. Haha wat grappig, dat was me niet eens opgevallen! 150 films in een jaar, awesome challenge! Lang leve de Pathe Pas 😉 Trouwens ook een van mijn meest waardevolle bezittingen!

Laat een reactie achter