Brad Pitt en getallen

door | jan 21, 2014 | Films, Ontspanning | 5 reacties

Zoals jullie wellicht is opgevallen, ben ik nogal een filmfanaat. Dat is vooral het afgelopen jaar enorm versterkt door mijn challenge om 150 films in 1 jaar te kijken. Ook dit jaar ben ik alweer goed op weg. Dit kom ook door mijn Pathe Unlimited kaart. Ik zie vaak de nieuwste films en daarbij ook de voorfilmpjes die onlosmakelijk bij een bioscoop bezoek horen. Zo zag ik ook de trailer van 12 Years a slave.

Het lijkt me een erg interessante film lijkt omdat het onderwerp slavernij en rassenongelijkheid me steeds meer interesseert. Dat kom door de films The Butler en Mandela: Long walk to freedom die ik recentelijk zag. Dat er de laatste maanden veel films over dat onderwerp uitkomen, was niet hetgeen wat me zo opviel. Wat mij opviel was dat Brad Pitt alweer in een film speelt waarbij een getal in de titel zit.

Afbeeldingen van IMDB

Se7en, Twelve Monkeys, 7 Years in Tibet, Oceans Eleven, Oceans Twelve, Oceans Thirteen, 12 Years a slave. Een heel lijstje. Het is natuurlijk logisch, als je kijkt hoeveel films hij maakt, dat er altijd wel kans is op zo een toeval. Maar ik moest er toch even om grinniken. Ben jij wel eens zo iets tegen gekomen, wat je echt opviel? Ik ben benieuwd!

 

 

Veerlez
Hoi, ik ben Veerle, dit is de plek waar ik blog over alles wat volgens mij het leven mooier maakt! Wil je meer over mij weten? Kijk dan hier.

Follow on Bloglovin

Suppoort

Suppoort Veerle

Koffie drinken?

Buy Me a Coffee at ko-fi.com

Anderen lezen:

6 Boeken die mijn leven hebben veranderd
3 IJslandse series op Netflix
Hoe ik met 2 minuten per dag honderden euro's verdien?
Wat kan je doen als je in quarantaine zit?
De Beste tips om te Ontspullen
Geld verdienen met Pinterest

Bezoek mijn andere blog

Geld Verdienen met Pinnen

Op dit moment lees ik

Other Language?5 Reacties

 1. Natasja

  Haha, nice, dat was me nog nooit opgevallen! Enne, wat ik je al twee dagen probeer te melden: uitslag van de Lonely Planet Traveller winactie op http://www.watzijzegt.com al gezien?

  Antwoord
  • Veerlez

   Jeeeeujj wiieehoeeee, heel erg leuk, ik heb je meteen een berichtje gestuurd via de contactform op watzijzegt.com! 🙂

   Antwoord
 2. Tiff - The CineFiles

  Haha wat grappig, dat was me niet eens opgevallen! 150 films in een jaar, awesome challenge! Lang leve de Pathe Pas 😉 Trouwens ook een van mijn meest waardevolle bezittingen!

  Antwoord
 3. Sas

  Was me nooit opgevallen, grappig. Heb er een aantal gezien.

  Antwoord
 4. mynameisblonde

  Ik vond ‘se7en’ en ‘seven years in Tibet’ al ‘toeval’. De rest had ik nog niet opgemerkt.
  Ik had ook al over de film gehoord, en hij staat hoog op mijn ‘must see-lijstje’.

  Antwoord

Laat een reactie achter