4x lekkere wegkijk films

door | jan 20, 2015 | Films, Ontspanning | 13 reacties

veerlez_lekkerewegkijkfilms

Heerlijk vind ik het om met de voetjes omhoog op de bank te zitten met een leuke, makkelijke film. Films die zich daar perfect voor lenen zijn romcoms of animatie films. Soms is het ook een criterium dat de film niet al te lang duurt. Daarom ben ik op zoek gegaan naar films die lekker weg kijken en ongeveer 90 minuten duren. Hier dan ook een overzichtje met welke films onder dit ‘lekkere wegkijk films‘ genre vallen.

Revenge of the Bridesmaids


Cijfer op Imdb: 6.1 – Netflix film – 95 minuten – trailer

Een heerlijke feel good film die maar anderhalf uur duurt, ideaal! Er spelen grappige actrices in, het gaat om vriendschappen en romances, er zit humor in. De perfecte combinatie voor een feel good movie als je het mij vraagt..

When in Rome

Cijfer op Imdb: 5.5 – Netflix film – 91 minuten – trailer

Een film met Kristen Bell en Josh Duhamel dat moet een fijne film worden en dat was het ook! Kristen Bell speelt Beth, een jonge curator, om eindelijk serieus genomen te worden door haar baas moet ze een tentoonstelling tot in de puntjes goed verzorgen. Precies tijdens de laatste weken voor die tentoonstelling komt haar zusje met het nieuws dat ze op korte termijn gaat trouwen! Daar heeft Beth natuurlijk geen tijd voor! Het is een heerlijk verhaal wat zich gedeeltelijk in Rome en New York afspeelt

Failure to Launch

Cijfer op Imdb: 5.6 – Netflix film – 97 minuten – trailer

Tripp (Matthew McConaughey) is in de dertig en woont nog bij zijn ouders, zijn ouders zijn ten einde raad en huren Paula (Sarah Jessica Parker) in als professionele uit-huis-dater (dat is bij deze een woord!). Ze heeft een stappenplan vol ervaringen die ervoor zorgen dat de mannen op eigen benen leren staan. Een ervaring waarbij ze haar moeten bijstaan in een verlies of iets leren, noem maar op. Dit scenario is gedoemd om te mislukken. Ik vind het een hilarische film en heb hem al zo vaak gezien dat ik stukjes kan meepraten. Het leuke aan deze film is dat Zooey Deschanel & Bradley Cooper ook in deze film spelen! Een top cast dus!

The Accidental Husband

Cijfer op Imdb: 5.5 – Netflix film – 90 minuten – trailer

Wederom een film met een topcast: Uma Thurman, Jeffrey Dean Morgan en Colin Firth. Patrick (Jeffrey Dean Morgan) heeft een verloofde die graag naar de radio show van Emma (Uma) luistert. Op een dag geeft Emma haar een advies waardoor zij de verloving verbreekt. Patrick is gebroken en kwaad en neemt wraak. Werkelijk waar, wederom een heerlijk verhaal, met de fijne charme van Jeffrey Dean Morgan! Een Must See als het gaat om de ‘lekkere wegkijk films‘.

Heb jij meer films die vallen onder het genre ‘lekkere wegkijk films‘? Laat het me weten!

* Dit artikel kan affiliate links bevatten. Dit kost jou niks extra’s, maar zorgt dat deze website kan blijven bestaan.

Veerlez
Hoi, ik ben Veerle, dit is de plek waar ik blog over alles wat volgens mij het leven mooier maakt! Wil je meer over mij weten? Kijk dan hier.

Podcast

Reizende Strijdster Podcast

Meditaties

Reizende Strijdster Podcast

Categorieën

Anderen lezen:

Begin een capsule wardrobe
Beste tips voor roze haar
3 IJslandse series op Netflix
Hoe reis je zo goedkoop mogelijk?
Schildersezel
The Miracle Morning

Suppoort

Suppoort Veerle

Op dit moment lees ik

Other Language?13 Reacties

 1. Dina

  Ik ken ze allemaal niet en ik heb helaas ook geen tips voor je. Ik kijk niet heel vaak films, want ik val echt altijd in slaap.

  • Veerlez

   Haha dan ontspan je waarschijnlijk goed als je films kijkt 🙂

 2. writingmonique

  Ah! Ik hou van dit soort fijne, makkelijke films! Failure To Launch is zo’n toffe film. Begin Again is ook een hele leuke film!

  • Veerlez

   Jaa Begin again was inderdaad ook zo fijn! Een film die me daaraan deed denken was Tonight You’re Mine, misschien ook leuk om te kijken 🙂

 3. visionarylifeee

  Ik ben gek op films. Revenge of the bridesmaids heb ik nog niet gezien overigens, ga ik nu toch wel even zoeken hihi 😉 When in Rome is echt heerlijk: kan geen genoeg krijgen van die film. Leuk lijstje.

  • Veerlez

   Revenge of the Bridesmaids staat op Netflix! 🙂

   & When in Rome was echt leuk, deed me een beetje denken aan Forgetting Sarah Marshall 🙂

 4. Jessica

  Ik heb ze allemaal gezien! 😀 Alleen The Accidental Husband vond ik iets minder.

  • Veerlez

   Klopt, iets minder momenten waarop je echt uitbundig zit te lachen, iets wat die anderen toch wel hebben. Maar toch hoort hij wel bij de films die ik wel om het jaar kijk 🙂

 5. Wendy

  De laatste twee die je noemt heb ik wel eens gezien. Heel leuk inderdaad!

  • Veerlez

   Die andere twee zijn nog veel leuker 😉

 6. Sophie

  Bedankt voor je inspiratie! Nu kan ik weer fijn films kijken. Ik vind nederlandse films ook echte wegkijkfilms al houden heel veel mensen daar niet van. (Hartenstraat, Alles is Familie, etc.)

 7. Eva

  Dit klinken wel echt als ideale films voor een zondagmiddag tijdens het bloggen, thanks voor de tips!

 8. Lisa

  Ze klinken heerlijk, misschien vandaag toch maar 1 ervan kijken!