Wat ik ga missen aan Slovenië

door | aug 10, 2019 | Travel | 0 Reacties

Wat ik ga missen aan Slovenië

Slovenië is een fantastisch land! Ik heb werkelijk genoten van de twee maanden die ik daar heb gespendeerd. Het uitzicht als je het dorp verlaat, de bergen die je om je heen ziet, de kleur van het water. Er is zoveel moois te zien! Het is een ervaring die mijn leven enorm beïnvloed heeft. Dit is de lijst met alles wat ik ga missen aan Slovenië. Lees je mee?

Mijn collega’s – Knuffelen met Bell – Pizza – Avontuur – Wandelingen om het meer – De kleur van het water – De rust – De soap in het hostel – De Sloveense grappen die ik nooit begrijp – Zwemmen – het even naar het uitzichtpunt lopen – Goedkope haarverf – Nederlanders overal tegenkomen – Een shuttlebus voor een euro – Mooie natuur overal – Altijd korte broeken dragen – grapefruit radler – koude douches – altijd pizza – koffie voor 90 cent – zonsopkomsten vanaf het uitzichtpunt – elderflower, alles met elderflower – croissantjes met jam en yogurt – Ontbijten bij art cafe – Ons zelfgeschreven liedje – De enthousiasteling die de hele dag door Bled loopt te dansen – De Nederlanders die aan mijn balie komen ‘Henk, ze spreken gewoon Nederlands hier’ – Het random slaan van de kerkklokken – De musjes die per dag beter doorvoed raken – De kleine kuikentjes voor mijn kantoor – Grapjes over een Nederlandse in een fiets verhuur – De weervoorspelling die bijna altijd mee viel – Dat er dagen waren dat ik meer Nederlands dan Engels sprak – Dat ik op de laatste dag opeens de kaart helemaal begreep – Dat ik over 2 maanden weer terug ga – Mijn Harry Potter kamer – Een huis zonder sloten – Dansfeestjes op kantoor – Applaus wanneer iemand op tijd op kantoor is – Altijd wisselende planningen – Wanneer alle fietsen in de fietsenverhuur netjes hangen – Dat onbekende stoppen om je een lift aan te bieden, omdat het regent – En vervolgens dat de buurman van een bekende blijkt te zijn – Iedereen me slaapplaatsen aanbiedt – De hooi droog rekken die overal staan – Dat alles onder de hondenharen zit – Mensen die me vertellen dat ik wel mijn paspoort altijd bij me moet hebben – Altijd buiten zijn

Ja, dat ga ik vooral missen. Ik heb een fantastische tijd gehad in Slovenië. Het avontuur aangaan, vrienden voor het leven maken en vooral genieten.

Ik heb dan dus ook een ticket terug geboekt, toen de tickets nog €41 waren! Ik vlieg begin oktober weer die kant op. Het hoogseizoen is dan zeker voorbij, maar er is nog genoeg werk te doen dan. Alle plannen voor het volgende seizoen moeten gemaakt worden, de Pinterest gaat gewoon door.

Het fijne is, dat mijn collega’s dan dus meer vrij hebben en we dan wel de tijd hebben om nog meer leuke dingen te gaan doen. Op mijn lijstje voor dit jaar staat nog steeds paragliden, hopelijk ga ik dat in oktober doen. Genoeg reden om terug te komen dus!

Pin it

Wat ik ga missen aan Slovenië

* Dit artikel kan affiliate links bevatten. Dit kost jou niks extra’s, maar zorgt dat deze website kan blijven bestaan.

Veerlez
Hoi, ik ben Veerle, dit is de plek waar ik blog over alles wat volgens mij het leven mooier maakt! Wil je meer over mij weten? Kijk dan hier.

Follow on Bloglovin

Podcast

Fearless Adventure Podcast

Koffie drinken?

Buy Me a Coffee at ko-fi.com

Anderen lezen:

Hoe ik met 2 minuten per dag honderden euro's verdien?
Wat kan je doen als je in quarantaine zit?
3 IJslandse series op Netflix
Habit Tracker + printable
Het verhaal van een vleesboom
De Beste tips om te Ontspullen

Suppoort

Suppoort Veerle

Op dit moment lees ik

Bezoek mijn andere blog

Geld Verdienen met Pinnen

Other Language?0 reacties

Laat een reactie achter