3 cursussen om locatie onafhankelijk te gaan leven

door | feb 24, 2021 | Digital Nomad | 0 Reacties

3 cursussen om locatie onafhankelijk te gaan leven

Het is een enorme trend die we de laatste jaren zien gebeuren. Vooral nu we al lange tijd met beperkingen leven, is de drang naar vrijheid steeds groter. Hier kan je locatie onafhankelijk gaan leven? In dit blog artikel lees je welke 3 cursussen er zijn voor een locatieonafhankelijk leven! Begin jij vandaag met een vrijer leven?

Hoe ben ik begonnen met mijn vrije leven?

Op mijn blog heb ik natuurlijk al een aantal keer het verhaal gedeeld hoe ik ben begonnen als nomade. Het is niet van de één op de andere dag gegaan en ik heb echt meerdere stadia doorlopen. Het begon met meer gaan reizen, waarin het verlangen om vaker onderweg te zijn steeds meer werd aangewakkerd. Op het moment dat het vuurtje in mij ging branden, had ik geen werk waarmee ik makkelijk mijn spullen kon pakken en in het buitenland kon gaan werken. Daar heb ik echt naar toe moeten werken.

Het begon met mijn huis opzeggen en met klussen in het buitenland aannemen. Daarna begon ik steeds meer een online merk op te bouwen en nu sta ik op het punt dat ik echt voltijd kan reizen van mijn eigen onderneming.

Het is geen makkelijk proces om dit allemaal zelf uit te zoeken en daarom heb ik voor jou een lijstje gemaakt van welke cursussen er zijn, zodat jij zonder obstakels een locatie onafhankelijke levensstijl kan starten!

Leven als nomade cursus

Ik wil beginnen met mijn eigen cursus. Dit is de cursus die is begonnen als de Leven als Nomade cursus, maar tijdens het maakproces veel meer richting een Leven vol vrijheid ging. In deze cursus gaan we eerst kijken naar wat jouw droom is. We maken een helder beeld van waar je naar toe wilt werken. Vervolgens gaan we kijken naar jouw kwaliteiten en ervaringen. Als we dat gedaan hebben, gaan we kijken naar je planning. Daarna is er een hele module over jouw money mindset en welke verdien modellen je kunt gebruiken. In de 5de en laatste module ga je een uitgebreid stappenplan maken en ga je jouw droom integreren in je dagelijkse leven.

In de Leven als Nomade cursus (die binnenkort gaat veranderen naar de Leven vol Vrijheid cursus) leer ik je

 • Hoe je jouw droom werkelijkheid kunt maken
 • Welke kleine stappen je kunt zetten om veel impact te maken
 • Welke verdienmodellen je kunt gebruiken
 • Hoe je kan ondernemen op jouw voorwaarden

Digital Nomad e-course van Suzanne van Duijn

Suzanne neemt je mee in haar cursus om te kijken naar hoe jij je mindset kan veranderen om een digital nomad te worden. Suzanne was voorheen jurist, vervolgens heeft ze even in de mode industrie gewerkt en nu is ze al jaren actief in de marketing wereld. Ze is begonnen in loondienst, vervolgens freelancer geworden en heeft nu 2 eigen bedrijven. Een goed voorbeeld dus om te leren over hoe je een succesvol bedrijf neerzet. Ze heeft ook het boek Work Hard, Travel Harder geschreven.

Deze cursus is echt iets voor jou als:

 • Je weet niet goed welk locatie-onafhankelijk werk jij kan doen
 • Je bang bent om niet genoeg geld te verdienen als locatie-onafhankelijk ondernemer
 • Je meer vrijheid wil, maar altijd een reden vindt waarom je er nu nog niet voor kan gaan

Van 9 tot 5 naar vrijheid cursus

Een leven vol vrijheid

Dit is misschien wel de meest uitgebreide cursus die je in dit artikel zult vinden. In deze cursus vind je namelijk 34 modules! Deze cursus is echt iets voor jou als je echt nog geen idee hebt wat je wilt gaan doen. Je begint namelijk bij jouw skills te ontdekken en om te vormen tot een concreet idee. Vanuit daar leer je hoe je jouw bedrijf online kan neerzetten en tot een succes kan maken. In deze cursus zit ook uitleg over hoe je jouw website kan maken en hoe je emailmarketing kan in gaan zetten. Er zit ook een module klantenwerving en boekhouding in. Écht alle facetten van het online ondernemen komen in deze cursus aanbod.

Het is ook meteen de prijzigste cursus in het rijtje, maar het is het in mijn ogen ook echt waard. Mocht je niet zeker weten of deze cursus iets voor jou is of ken je Grysilde nog niet? Dan kan je je ook aanmelden voor de gratis cursus. Daarin leer je welke skills jij al hebt en hoe je deze kunt gebruiken in jouw vrije leven.

Deze cursus is iets voor jou als je:

 • wilt stoppen met het werken voor een baas, het saaie 9 tot 5 leventje achter je wilt laten en als je voor jezelf wilt beginnen.
 • zin hebt om je leven vanuit vrijheid te leven en als je wilt werken waar en wanneer je maar wilt
 • iedere ochtend vol enthousiasme wilt opstaan om aan de slag te gaan voor je eigen bedrijf
 • graag met de leukste klanten en opdrachtgevers wilt werken en werk wilt uitvoeren waar je oprecht blij van wordt; je werk voelt niet als werk, maar als hobby

Bonus

Wanneer je via dit blogartikel één van deze cursussen boekt, dan krijg je van mij de Pin it like a Pro cursus (á € 249,-) gratis. Hierin leer je alles over hoe je Pinterest Marketing succesvol kunt toepassen voor jouw bedrijf. Het is ideaal als je als beginner jezelf wilt neerzetten op de markt. Je zou daarna zelfs als Pinterest marketeer aan de slag kunnen.

Hoe krijg je deze bonus?

 1. Wis je cookies en bestel via de buttons de cursus naar keuze.
 2. Stuur mij een screenshot van je factuur en zeg daarbij het codewoord ‘Pinterest is de weg naar vrijheid.’ Dan ontvang je binnen een week van mij toegang tot de Pin it like a pro cursus!

Dat wil toch iedereen?

Pin it

Wil jij beginnen met remote werken? Dan heb ik hier 3 cursussen voor locatieonafhankelijk leven geselecteerd! Dit is de stap die jij vandaag nog kan doen om te beginnen met jou locatie onafhankelijk leven

* Dit artikel kan affiliate links bevatten. Dit kost jou niks extra’s, maar zorgt dat deze website kan blijven bestaan.

Veerlez
Hoi, ik ben Veerle, dit is de plek waar ik blog over alles wat volgens mij het leven mooier maakt! Wil je meer over mij weten? Kijk dan hier.

Podcast

Reizende Strijdster Podcast

Meditaties

Reizende Strijdster Podcast

Categorieën

Anderen lezen:

6 Boeken die mijn leven hebben veranderd
Het verhaal van een vleesboom
15x de beste dagjesrugzakken
Begin een capsule wardrobe
Wat kan je doen als je in quarantaine zit?
Schildersezel

Suppoort

Suppoort Veerle

Op dit moment lees ik

Other Language?0 reacties

Laat een reactie achter