23x Betaalbare Cadeaus voor Digital Nomads

door | nov 19, 2023 | Digital Nomad | 0 Reacties

Dit zijn de best Betaalbare Cadeaus voor Digital Nomads

Ondertussen leef ik alweer een heel aantal jaar als digital nomad en weet ik precies hoe moeilijk het is om een cadeau te vinden voor andere digital nomads of om cadeaus te vragen als digital nomad. Als Digital Nomad leef je met een erg minimalistische levensstijl omdat je al je spullen altijd op je rug wilt dragen. Alles wat je krijgt, moet nuttig zijn, anders zal je het niet meenemen.

Ben jij op zoek naar betaalbare cadeaus voor digital nomads? Zoek dan niet verder. Hier is een hele lijst met allerlei verschillende opties als cadeau voor een digital nomad.

Ik vind het elk jaar rond mijn verjaardag en rond de feestdagen weer een struggle. Wat moet ik nu weer vragen voor mijn verjaardag? De meeste spullen die ik wil, heb ik al en andere spullen zijn vaak te persoonlijk om door anderen te laten kopen.

Als ik iets nieuws wil kopen, dan onderwerp ik dat aan een lang onderzoek, omdat wat ik koop het liefst lichtgewicht is, omdat ik het allemaal mee moet slepen.

Daarom heb ik nu een lijst gemaakt met de best betaalbare cadeaus voor digital nomads die voldoen aan de eisen van kwalitatief en lichtgewicht.

Reisgemak

Onderdeel van het digital nomad leven is dat je vaak onderweg bent. Je leeft vaak vanuit je tassen en daarom wil je precies weten waar welke spullen zijn en ze op een fijne manier opbergen. Ik heb een systeem gemaakt met mijn packingcubes en kleine tasjes. Hierdoor heb ik altijd al mijn techspullen goed bij elkaar en weet ik precies waar ik wat kan vinden.

Werkspullen

Als Digital nomad ga je natuurlijk op elke plek waar je bent, weer opnieuw je werkplek moeten maken. Elke keer als ik weer op een plek was waar ik een tweede scherm had, of waar een laptop standaard stond, verlangde ik weer naar iets meer comfort. In de afgelopen jaren is mijn kantoorkit behoorlijk uitgegroeid tot iets wat bijna niet meer te tillen is. De laatste toevoeging is het tweede scherm wat ik in de duurdere opties noem. Het maakt het werken zoveel makkelijker, dus het is zeker een aanrader om een tweede scherm te hebben. Mocht je weten dat de persoon voor wie je iets zoekt dat niet wilt meetillen, dan kan je altijd nog een VGA naar HDMI (of ondersom) kopen, want die zal soms nodig zijn in coworkings waar je zit te werken.

Werkplek op locatie
Pop up werkplek op locatie

Grotere cadeaus maar net zo bruikbaar

Voor onderweg

Om zo comfortabel mogelijk te zijn tijdens het verhuizen, kan een digital nomad altijd een aantal spullen gebruiken.

Vermaak

Het is lastig om hobbies te hebben wanneer je altijd op reis bent, je gaat wellicht niet je hele tekenset meenemen of een hele legoset. Hier zijn een aantal dingen die je kunt geven als je iemand wilt stimuleren om meer te lezen, de taal te leren van de plek waar ze zijn of hun reizen vast te leggen.

Hopelijk heb jij door dit artikel te lezen een idee wat goede betaalbare cadeaus voor digital nomads zijn en weet je precies wat te kopen dit jaar! Laat je weten in de comments wat je gekocht hebt?

* Dit artikel kan affiliate links bevatten. Dit kost jou niks extra’s, maar zorgt dat deze website kan blijven bestaan.

Veerlez
Hoi, ik ben Veerle, dit is de plek waar ik blog over alles wat volgens mij het leven mooier maakt! Wil je meer over mij weten? Kijk dan hier.

Podcast

Reizende Strijdster Podcast

Meditaties

Reizende Strijdster Podcast

Categorieën

Anderen lezen:

3 IJslandse series op Netflix
6 Boeken die mijn leven hebben veranderd
Beste tips voor roze haar
Ik ga de Camino de Santiago lopen
15x gekke feitjes
The Miracle Morning

Suppoort

Suppoort Veerle

Op dit moment lees ik

Other Language?0 reacties

Laat een reactie achter