IJslandse hoogtepunten

ijsland

Het is alweer 2 maanden geleden dat we in IJsland waren en ik mis het nog steeds. Zodra iemand iets over IJsland zegt, dwalen mijn gedachten weer even af naar de heerlijke omgeving, stilte en rust. Ik heb eerder al geschreven over het reisschema wat ik de volgende keer zou doen en welke instagram accounts je kan volgen om zoveel mogelijk van IJsland te zien. Dit keer wil ik gewoon nog even de foto’s laten zien. Foto’s zeggen nou eenmaal meer dan woorden. Kijk, verlang en geniet.

Golden Circle

Þingvellir
Þingvellir

Þingvellir

Þingvellir

gulfoss
Gulfoss


Kerid

sulfoss
Sulfoss!

Vík


Het dorp


Dit zie je als je bovenop de berg staat. (uitzichtpunt)


Dit zijn de schotsen bij een ondergaande zon.


En een nachtfoto als je op het strand van Vík staat.


Dit is beneden aan de berg vanaf het uitzichtpunt.


Dit is wanneer je het strand verder oploopt. Black Beach!

Jökulsárlón


Dit was wel echt mijn favoriete spot op IJsland, ik kreeg echt tranen in mijn ogen toen we deze ijsschotsen zagen. De stilte en het geluid wanneer er een ijsschots breekt, adembenemend!


Langs de 1, richting Vik vanaf Jökulsárlón.

regenboog
Regenboog langs weg 47


Hraunfossar


Grabrok

Snaefellsnes


Gerduberg & Raudukulur


En om al het moois af te leren sluit ik af met een mooie zonsondergang in Reykjavik.

Zeg nou zelf, als je al deze foto’s ziet, dan wil je toch meteen naar IJsland toe?

Pin it

De mooiste plekken in IJsland, hier tips om je reis in IJsland te plannen

12 thoughts to “IJslandse hoogtepunten”

    1. Als je in de zomer gaat, valt het echt wel mee met het ijs hoor 😉 Wij hebben aleen in de verte sneeuw gezien! Ik had heel erg veel dikke kleding aan, maar eigenlijk was dat nauwelijks nodig! Ook IJsland kent mooi weer 😉

  1. Helemaal mee eens dat foto’s meer zeggen dan woorden. :0 :0 serieus wat een mooie foto’s!!! Ik heb ook plannen om naar IJsland te gaan (het lijkt nu ineens wel alsof iedereen er heen gaat of al geweest is haha), nu wil ik nog sneller heen! Heel herkenbaar dat wegdromen, heb het nog steeds als ik mijn foto’s van Edinburgh zie. Zo fijn!

  2. Pingback: IJsland 2016

Laat een reactie achter