Ben je op zoek naar de beste dagjesrugzak? Zoek dan nier verder, het hier overzicht met welke dagjesrugzakken het beste eruit zien en welke de fijnste functies hebben!

15x de beste dagjesrugzakken

Ben je op zoek naar de beste dagjesrugzak? Zoek dan nier verder, het hier overzicht met welke dagjesrugzakken het beste eruit zien en welke de fijnste functies hebben!
Laatst was ik op de ultieme jacht om een nieuwe rugzak te vinden. Mijn vorige rugzak had ik gekregen van een vriendin en was ondertussen wel écht kapot aan het gaan. Ik wilde dan ook een nieuwe rugzak kopen om mijn laptop dagelijks in te kunnen vervoeren, maar een tas die ik ook mee kon nemen op reis. De jacht naar een nieuwe rugzak werd geopend en hierbij neem ik je mee naar de resultaten die in mijn selectie voorkwamen. Kijk je mee wat mijn 15 beste dagjesrugzakken waren?

Fjällräven Rugzakken

FjällrävenKånken Art: 99,95 FjällrävenGreenland Top: 132,95 FjällrävenRe-Kanken: 89,95

Ik heb ervoor gekozen om verschillende Fjällrävens uit te lichten en niet de ‘standaard’ versie die iedereen heeft. Er zijn tegenwoordig bijzondere versies. De kunst versie is in 5 verschillende uitgaven te krijgen. De Re-Kanken is volledig gerecycled en Greenland Top is voor mensen die een toploader rugzak fijner vinden dan de rugzakken met rits.

Vaude Rugzakken


Vaude Aspe: 99,95 Vaude Fir: 149,95 Vaude Nore: 80,95

North Face Rugzakken

The North Face – Lineage Ruck: 69,- The North Face Vault Backpack: 45,- The North Face Isabella Women: 69,95

Rains Rugzakken

Rains lichtpaars: 75,- Rains geel: 79,- Rains blauw: 73,95

Overige Rugzakken


Osprey Hikelite: 89,95 Bobby anti-diefstal: 89,95 Eastpak Padded Pak’R: 39,-

Ik ben uiteindelijk voor de Osprey Hikelite gegaan omdat hij een apart vak heeft voor een laptop, hij meerdere vakken heeft. Een lichte body heeft en daarom niet heel zwaar tilt en omdat er een regenhoes bij zit. Het enige nadeel is dat er een frame inzit waardoor die eigenlijk 3 cm te groot is om als handbagage mee te nemen, maar niemand die dat doorheeft toch?

Checklist

 • Past er mijn laptop er in?
 • Hoeveel liter is de rugzak?
 • Heeft de tas meerdere vakken?
 • Heeft de tas een zijvak voor een waterfles?
 • Mag deze tas mee als handbagage?
 • Heeft de tas een regenhoes?
 • Hoe zwaar is de tas van zichzelf?
 • Is de tas waterdicht?
 • Heeft de tas een heupband? Of borstband?
 • Welk materiaal is de tas van gemaakt?

Pin it

5 thoughts to “15x de beste dagjesrugzakken”

  1. Die had ik ook besteld, alleen was hij voor mij toch een slag te groot. Ik vond het heel jammer omdat ik het idee van gerecycled van PET flessen heel goed vond, maar het was toch net te erg ‘he tas waar ga je met die brugger naar toe’ gevoel. Dus ik heb hem terug gestuurd!

   1. Ja ik snap dat gevoel wel een beetje (duw soms wat mensen opzij in de winkel als draai ;)) maar mijn laptop past er tenminste goed in. Sake heeft de kleinere variant voor een brugger zoals hij is die tas groot genoeg 🙂

Laat een reactie achter