Veerlez rent weer

Mijn schoenen lagen al enige tijd ongebonden in de kast, mijn hardloopkloffie zat onaangeraakt in een tas, van mijn laatste poging om te gaan lopen. Het was alweer 3 maanden geleden dat ik voor het laatst liep. Ik liep toen wel 8km! Maar door alle afstudeerdrukte, astma aanvallen en het gewoon geen zin hebben, zorgde ervoor dat ik toch alweer 3 maanden niet liep. Gisteravond zette ik een berichtje op mijn twitter waarop ik verklaarde toch écht te gaan lopen vandaag. En als iets op internet staat, dan is het waar.

Dus vandaag hees ik mijzelf in mijn hardloopteneu en twijfelde ik nog hard over of het wel warm genoeg was. Ik appte voor de zekerheid nog een vriendinnetje met de vraag of ik geen muts op moest doen ofzo. Niet zeuren en gewoon gaan. Ik bond mijn schoenen onder, nam een kaugompje en laadde alvast evy les 1 uit mijn dropbox account. Ik liep naar buiten en wandelde alvast naar de grote weg, zodat ik na de oversteek kon gaan rennen. Ik had verwacht dat ik wat roestig zal zijn, aangezien het al zo lang geleden was dat ik een work out had. Maar het viel me allemaal mee. Wat ik overigens niet verwacht had, was dat mijn telefoon blijkbaar weer moest wennen aan de activiteit. Zowel de Nike+ Running en Runkeeper app hadden problemen met mijn run. Ook dropbox was het niet eens met mijn beweging en viel meerdere keren weg. Hierdoor liep ik uiteindelijk 3 minuten langer dan de bedoeling was, maar ach. Het voelde toch goed?

Ik had verwacht dat mijn ademhaling problemen zou geven, maar eigenlijk is dat geen moment het probleem geweest. Ik voelde na de 24 minuten lopen wel de spieren in mijn bovenbenen. Die moeten toch wel weer even wennen aan deze inspanning. Dus al met al viel het mee. Nou maar hopen dat ik morgen niet met spierpijn wakker word. En maar kijken of ik deze week 3 workouts ga redden!

 

 

14 thoughts to “Veerlez rent weer”

Laat een reactie achter