#Pluk het Geluk 4

plukhetgelukDe vierde week alweer van dit geweldige project van Saskia. Tot nu toe heeft het project me een hoop positiviteit gebracht. Het zette me aan het nadenken in de eerste week door middel van een vragenlijst, in de tweede week herleefde ik allerlei fijne vakanties opnieuw doordat ik foto’s terug zocht die voor mij geluk weergaven en vorige week inspireerde het me om aan het tekenen te gaan, aangezien ik bijvoorbeeld mijn ouders in het zonnetje wilde zetten. En wat er voor deze week op de planning staat? Een grote glimlach. Deze week ga ik van alles laten zien wat mij aan het lachen brengt. 


Als kattenliefhebster moet er natuurlijk een kattenfilmpje in staan, eigenlijk wilde ik een filmpje doen over katten op robotstofzuigers, want ik ben zo gelukkig met mijn robotstofzuiger. Maar na het kijken van 100 filmpjes kwam ik bij deze uit met kittens. Als ik dit zie wil ik meteen een kitten nemen, wat zijn ze toch schattig!
Maar goed, ik heb helemaal geen tijd om een kitten op te voeden en Daan is dan compleet van slag, dus het blijft voor mij bij kitten filmpjes kijken.


Ik hou er zo ontzettend veel van om achter mijn laptop te zitten en filmpjes van the voice te kijken. Ik hou vooral van de blind auditions waar er een mooi emotioneel verhaal zit achter het liedje. Ik heb al heel wat avonden doorgebracht vol ontroering van alle mooie verhalen en liedjes. Zo kwam ik ook uit bij het bovenstaande fragment, al kreeg ik nu geen tranen van ontroering, maar een enorme glimlach. Een heerlijk, mooi en lief liedje. Het zou toch voor je gezongen worden, heerlijk.


Afgelopen week heb ik een nogal drukke week gehad met werk. Ik stond donderdag op een beurs in de Rai, vrijdagochtend hadden we een bijeenkomst met de opleiding die we organiseren en die middag gingen we naar de Beurs. Ik had lange werkdagen in Amsterdam, terwijl ik ‘s avonds naar een concert ging. Het was een week met weinig slaap en hele lange dagen. Maar ondanks dat ik had verwacht dat het heel zwaar zou zijn, vond ik het een heerlijke week, ik was in mijn element. Ik heb met een gigantische glimlach rondgelopen terwijl ik met mijn vrienden door Amsterdam liep.

Blogposts waar ik een glimlach van kreeg

Waar krijg jij nou echt een glimlach van?

7 thoughts to “#Pluk het Geluk 4”

 1. Wat een leuke invulling van deze week! Ik kan ook echt ontzettend blij worden van poezenfilmpjes<3
  Fijne Zondag!

  En lief dat je mijn blogpost hebt genoemd over eekhoorntjes. Ik word er zelf ook altijd stiekem een beetje blij van (het bekijken van de foto's…. zucht. Ik wil weer terug voor méér foto's! hihi )

  1. Ik geloof dat iedereen toch wel poezenfilmpjes heeft uitgekozen, ik wilde nog veel meer poezenfilmpjes doen maar ik wilde niet teveel filmpjes 🙂

   Ik ga maar weer heerlijk in mijn vakantie foto’s duiken om mijn favoriete dierenkiekjes te vinden 🙂

 2. Dat auditiefilmpje, prachtig! En ow wat ben ik nieuwsgierig naar het vervolg. Hoe is het voor die jongen afgelopen? Heeft hij haar hart gestolen? Dat zou ik zo graag nu willen weten.

Laat een reactie achter