#Pluk het Geluk 3

plukhetgeluk

Het thema van deze week is een iets lastiger thema. Het gaat over wie je in het zonnetje wil zetten. Opzich is het voor mij niet lastig om te bedenken wie ik in het zonnetje wil zetten, maar de vraag is een beetje hoe ik dat wil doen! Ik heb al vaker geschreven over mijn struggle met het online plaatsen van mijn familie en vrienden. Daarom heb ik er iets voor bedacht! Ik plaats een tekening van iedereen die ik noem.

Mijn ouders


Wellicht een beetje voor de hand liggend, maar niet minder waar. Mijn ouders zijn allebei schatten van mensen en staan altijd voor me klaar. Als ik ziek ben zouden ze me eten komen brengen, als ik een weekend weg ben is mijn moeder nooit te beroerd om mijn kat eten te geven enzovoort. Ik kan alleen maar redenen noemen hoezo mijn ouders de beste ouders zijn die ik kan wensen. Mijn ouders steunen mij in alles wat ik doe en écht, ik zou ze voor geen goud willen missen. Alhoewel ;), de mailtjes of appjes van mijn moeder over wat we nog allemaal aan haar website moeten doen, of de rondleidingen die mijn vader geeft als er weer iets veranderd is in huis (de schuur, de tuin, de zolder). Maar nee, oozelfs ook die kleine dingetjes waardeer ik aan mijn ouders.

Liesbeth

De tekening is een oude, van het zoontje van Liesbeth

Liesbeth is nu al een paar jaar een vriendin van me. Eigenlijk zijn we puur toevallig op elkaars pad gekomen, maar ik ben nog steeds zo blij met Liesbeth aan mijn zijde. Mijn grote steun en toeverlaat. Als ik op een avond een berichtje stuur of ze mijn sollicitatie wil lezen en tips wil geven, heb ik binnen een uur antwoord terug. Of wanneer ik ziek ben vraagt ze meteen of ze me kan helpen met boodschappen doen of soep moet komen brengen. Écht Liesbeth heeft een hart van goud. Één van de trouwste fans van mijn blog, mijn hardloopmaatje, mijn sparringspartner. Werkelijk, Lies, Ik ben zo ontzettend blij dat ik jou tot mijn vrienden mag rekenen.

Daan

Dit schilderij is gemaakt door mijn zusje. Maar het geeft de band van mij en Daan mooi weer

Mijn lieve poezebeest kan natuurlijk niet ontbreken in dit rijtje. Ze was in 2012 komen aanlopen bij mijn beste vriendinnetje. Toen ik een foto kreeg van dit beestje was ik eigenlijk al verkocht. Maar ik was nog wat huiverig, want ik ben lichtelijk allergisch voor katten. Maar toen ik na een aantal weken op bezoek kwam en Bones zag (want toen was zo zo mager en hadden ze haar Bones genoemd) was ik opslag verliefd. Het was nog even lastig met mijn planning, aangezien ik naar Lowlands ging. Dus toen uiteindelijk 27 augustus 2012 kwam Bones eindelijk bij mij. Ze bleek eigenlijk Fleur te heetten, maar ik vond Daan veel beter bij haar passen. In de afgelopen jaren is Daan veranderd van een enorme angsthaas tot een knuffeldier. Elke avond als ik van de woonkamer naar mijn slaapkamer verhuis, ligt Daan binnen een minuut in mijn bed. Hoe diep ze ook sliep, ze wil naast me liggen en knuffelen.

We hebben ook een aantal codes met elkaar afgesproken. Als ze mauwt wanneer ze in het achterraam staat, dan wil ze naar buiten omdat ze de kattenbak niet wil gebruiken. Er zit wel verschil in haar mauwtjes, want dit betreft een mauw met een beetje geluid terwijl als ze bijvoorbeeld eten wil, dan staat ze op de leuning van de bank en mauwt ze zonder geluid te maken. Eigenlijk is dat meer mekkeren te noemen.

Mijn Blog

Eigenlijk is het niet zozeer mijn blog die ik hier wil benoemen, maar meer alles wat daar uit voor komt. Het bloggen stimuleert mijn creativiteit. Ik teken weer wat meer, ik voer wel eens een DIY uit en heb grootse plannen. Daarnaast zorgt het dat ik af en toe weer wat hardloop, het is echt mijn stok achter de deur. Maar het bloggen brengt mij nog veel meer. Het sociale aspect, de lieve comments die jullie achter laten, het voelt echt alsof we één grote gemeenschap zijn, vol met allemaal lieve mensen die het beste met elkaar voort hebben. Dat heb ik wel eens anders ervaren, dus ik ben enorm dankbaar dat jullie hier allemaal zijn en me zoveel warmte laten voelen.

Dus lieve lezers van mijn blog, heel erg bedankt voor al jullie lieve woorden en mooie momenten.

10 thoughts to “#Pluk het Geluk 3”

    1. Dankje, ik vond het ook heel leuk om het met de tekeningen te doen, ben ook eindelijk weer iets meer aan het tekenen 🙂 Je stimuleert dus op verschillende vlakken 🙂

  1. Pingback: #Pluk het Geluk 4
  2. Pingback: #Pluk het Geluk 5

Laat een reactie achter