How to Plannen 5: Printables

veerlez_howtoplannen (Small)In de afgelopen vier weken heb ik al verschillende onderwrpen behandeld in deze How to Plannen reeks. We hebben gekeken wat voor tips anderen geven bij het maken van to do lijstjes, ik gaf mijn tips over to do lijstjes, ik gaf tips over welke apps te gebruiken om alles te ordenen of hoe je je mail kan organiseren. Allemaal tips om het leven iets praktischer en overzichtelijker te maken. Maar wat is er nou leuker om dat nou op een leuke manier in de praktijk te brengen? En hoe doen we dat? Met Printables! 

Er zijn heel veel verschillende soorten printables op het web te vinden. Je kan ze gebruiken om planningen in te maken, to do lijstjes in op te schrijven, gebruiken om je doelen in kaart te brengen, om recepten in éénzelfde structuur te bewaren of boodschappen lijstjes te denken, er zijn zoveel verschillende soorten printeables. Dan zijn er ook nog zoveel verschillende sites en blogs die printables beschikbaar stellen. Ik vind het altijd verdomd moeilijk om fijne printables te vinden. Daardoor hier mijn overzichtje.

Blog printabels

1. Verbeelding / 2. Insperedva / 3. lifewithmylittles / 4. Elite Blog Academy  /  5. Secret Bloggers Business

Sylvia schreef hier laatst al een heel mooi artikel over, verschillende tips die je helpen bij het inplannen van je blog. Zij noemt ook plugins die je kunnen helpen bij het inplannen van je blogs, maar ik merk dat het overzicht toch liever op papier heb. Door Sylvia’s blog ben ik er me pas bewust van, hoe belangrijk een goede planner voor het bloggen ook is.

Maand planners


1. thehandmadehome / 2. thetomkatstudio/ 3. weekplanner van iheartplanners

Ik gebruik zelf verschillende planners. Ik heb mijn agenda die ik meeneem naar mijn werk om privé en werkafspraken in te noteren, maar ik heb thuis mijn agenda eigenlijk nauwelijks bij de hand. Ik heb een weekplanning op de wc hangen (want zeg nou zelf, daar zit je toch en wat kan je beter doen dan overzicht creëren) en een maand planning naast mijn bed. Ik realiseerde me dat ik vrij vaak ‘s avonds aan het nadenken was over mijn planning. Vooral als ik bezig ben met hardloopplanningen dan wil ik in een oogopslag kunnen zien wanneer het me uit komt. Daarom heb ik een maand planner.

Maaltijdplanners


1. everydayenchanting  / 2. thehandmadehome /  3. brigeeski

 

Ik wist niet dat ik hier een planner voor nodig had, maar het is verdomd handig.


De schoonmaak planner van thehandmadehome. Ik was helemaal niet zo van het actief schoonmaken, dat deed ik elke keer als ik me begon te ergeren aan een stofnest, maar sinds Shifra er over schrijft, ben ik er veel actiever mee bezig.

Het bijhouden van welke producten je in huis hebt en wanneer deze verlopen! Alles in één overzichtje, handig van everydayenchanting!

Of dit overzichtje waarop je alles van je dag bijhoudt, hoeveel je uitgeeft, wat je dagelijks doet, noem maar op! Kijk maar op daydesigner.

Wil je meer Printable inspiratie?

Bekijk dan mijn Pinterest bord met printable planners!

Maak jij veel gebruik van printables? Ga je één van deze gebruiken?

11 thoughts to “How to Plannen 5: Printables”

    1. hahaha inderdaad, bij mij is het vooral de douche die ik uitstel, tegenwoordig doe ik dat elke maandag, HET HELPT ECHT!

      En als je stofzuigen blijft uitstellen, dan moet je gewoon een robotstofzuiger kopen, dat lost ook alles op 😉

    1. Die van de Hema is inderdaad heel prettig 🙂 Ik hou heel erg van kleurtjes in mijn planner, maar ik geloof dat dat ook wat afleidend kan werken haha. Wellicht moet ik die van de HEMA weer naar boven halen!

Laat een reactie achter