Weekoverzicht #99: Ik sta in de Hallo Jumbo!

door | sep 14, 2020 | Persoonlijk | 2 reacties

Weekoverzicht #99: Ik sta in de Hallo Jumbo

Het is alweer mijn 99e weekoverzicht! En wat een weekoverzicht is het! Deze week stond in het teken van het afronden van mijn nieuwe cursus, Leven als Nomade. Als klap op de vuurpijl sta ik deze week in de Hallo Jumbo. Wat is dat genieten! Kijk je mee wat ik deze week allemaal heb gedaan?

Maandag

genieten van het zonnetje

De ochtend begon met mijn nieuwe project. Ik had het weekend hiervoor een oproepje geplaatst om een aantal ondernemers bij elkaar te brengen om op maandagochtend te beginnen met een mastermind groepje. Van 9 tot 10u sprak ik met 2 andere ondernemers over onze bedrijven en hoe we dit verder gaan groeien. Het was heel leuk om de week zo te beginnen en ben erg benieuwd hoe dit zich verder gaat ontwikkelen.

Daarna moest ik meteen in de auto stappen op mijn zusje op te halen. Het was tenslotte maandag en zoals elke week gingen we naar Den Bosch. Zij ging werken bij Lush en ik ging werken in de bibliotheek. Ik maakte het weekoverzicht en zette de laatste puntjes op de I voor een bepaalde pagina op mijn website. Daarna besloot ik lekker in het zonnetje te gaan zitten en een podcast te luisteren.

Dinsdag

thuiswerken met Tibbe

Mijn ouders waren een paar dagen weg, dus ik had het hele huis voor mijzelf. Dit betekende dat ik voor de afwisseling eens beneden ging werken. Ik had deze hele dag vrij gehouden in mijn agenda omdat ik op woensdag een grote dag had. Er waren dus geen afspraken en alles stond in het teken van mijn Leven als Nomade cursus afronden. Het voordeel van beneden kunnen zitten, is dat ik lekker kan afwisselen in mijn werkplek. In de ochtend begon ik aan de eettafel en later in de middag gingen Tibbe en ik aan mijn moeders bureau zitten. Precies toen ik klaar was met werken, stond mijn zusje onverwacht op de stoep. Het was heel leuk om weer even bij te kletsen.

Woensdag

Ik sta in de Hallo Jumbo

Vandaag was de dag waar ik al zo lang naar uit keek. De Hallo Jumbo waar ik in sta, was uitgekomen. In de ochtend appte ik in de familie app dat het tijdschrift die dag uit kwam en binnen mijn uur had mijn schoonzusje hem opgehaald. Ook mijn ouders reden een stukje om zodat de het tijdschrift konden ophalen. Ik ontvang de hele dag foto’s van vrienden en familie die het tijdschrift in handen hadden. Ikzelf moest wachten op de postbode en die kwam die dag pas om 4 uur.

Het is een mooi artikeltje geworden en ik ben erg nog steeds zo blij mee. Ik zal binnenkort eens een artikel plaatsen hoe dit allemaal ontstaan is en wat het me allemaal heeft opgeleverd.

Donderdag

oppasdag

Deze foto’s laten totaal niet zien hoe deze dag echt was. Op de foto’s zien we het plantje wat mijn moeder voor me had meegenomen van vakantie en Tibbe die naast me ligt op de bank. In werkelijkheid is het een drukke dag geweest omdat mijn nichtjes hier waren. Het was tenslotte weer donderdag. Het was de eerste donderdag in lange tijd dat ik weer bij mijn ouders was op een oppasdag. Hierdoor kon ik het niet over mijn hart verkrijgen om op zolder te gaan zitten werken. In de ochtend had ik nog een heel leuk coachingsgesprek, maar daarna ben ik meteen naar beneden gegaan om met mijn nichtje te spelen. Toen ze weg reden zei mijn oudste nichtje ‘fijn he? Dat tante Veerle er weer was..’

Vrijdag

werken aan de cursus

Doordat ik op woensdag totaal overspoeld werd door berichtjes naar aanleiding van het Hallo Jumbo artikel en ik donderdag niet echt gewerkt had doordat me nichtjes er waren, was vrijdag dé dag waarop ik hard wilde werken. Ik heb de hele dag aan de Leven als Nomade cursus gewerkt. Het is zo fijn om aan een cursus te werken waar ook zoveel persoonlijke ontwikkeling zit. Het is tenslotte een cursus om meer vrijheid in je leven te krijgen. Dan moet je toch weten waarom je bepaalde dingen doet en hoe je dingen kunt aanpassen. Ik geniet er zo van om eindelijk mijn therapeutische basis te kunnen gebruiken.

Zaterdag

schuren in het atelier

Na in de ochtend nog wat dingen af te ronden qua werk, moest ik alweer op de fiets stappen. Ik had namelijk beloofd om het atelier van mijn zusje te gaan schuren. We gaan het binnenkort schilderen, dus dan moet je toch alles daarvoor geschuurd hebben. Ik heb ooit jaren geleden een schildersopleiding gedaan dus het was logisch dat ik dat op mij zou nemen. Na een middag vol schuren ging ik moe en voldaan weer naar huis. In de avond ging ik in de sauna, keek ik de beste zangers en las ik in mijn boek Light is the New black. Dit is zo een fijn boek, ik lees elke avond een hoofdstukje. Die zijn 1 tot 2 bladzijdes.Dit boek gaat echt over het vinden van je levensmissie. Lekker spiritueel, ik geniet ervan.

Zondag

werken en in de zon zitten

In de ochtend wilde ik nog de laatste hand leggen aan een advertentie die ik aan het maken ben. Ik wil gaan adverteren op facebook, maar merk dat ik nog niet helemaal de juiste advertentie heb. Ik blijf er dus nog een beetje aan bijschaven.

In de middag had ik afgesproken met Linda om in de zon te gaan zitten. Ik ben totaal vergeten om toen foto’s te maken. Dat komt goed overeen met mijn plan om meer offline te zijn. Bij afspraken blijft mijn telefoon in de tas. Dat is gelukt, waardoor er nu geen foto’s waren van onze heerlijke middag. We hadden elkaar al 2,5e maand niet gezien. Dat gebeurt vaker als ik op reis ben, maar nooit als ik in het land ben. Nu met corona is alles net even anders. Het was een heerlijke middag in het zonnetje. Toen ik onderweg naar huis fietste, zag ik deze mooie vogel.

Het was een week vol verrassingen. Ik had totaal onderschat hoe veel impact het Jumbo artikel zou hebben. Ik krijg elke dag berichtjes daarover en ben daar nog steeds een beetje overdonderd door. Ik geniet er enorm van.

Waar ik ook van geniet is deze nazomer week die we opeens krijgen. Ik zei verleden week al dat ik zou gaan suppen, maar deze week gaat het echt gebeuren!

* Dit artikel kan affiliate links bevatten. Dit kost jou niks extra’s, maar zorgt dat deze website kan blijven bestaan.

Veerlez
Hoi, ik ben Veerle, dit is de plek waar ik blog over alles wat volgens mij het leven mooier maakt! Wil je meer over mij weten? Kijk dan hier.

Follow on Bloglovin

Podcast

Fearless Adventure Podcast

Koffie drinken?

Buy Me a Coffee at ko-fi.com

Anderen lezen:

Wat kan je doen als je in quarantaine zit?
De Beste tips om te Ontspullen
3 IJslandse series op Netflix
Habit Tracker + printable
Geld verdienen met Pinterest
Hoe ik met 2 minuten per dag honderden euro's verdien?

Suppoort

Suppoort Veerle

Op dit moment lees ik

Bezoek mijn andere blog

Geld Verdienen met Pinnen

Other Language?2 Reacties

 1. Angélica

  Lekker bezig weer 😀 Vind die foto van jou in de Jumbo echt zo leuk! And now… world domination! 😉

  Antwoord
 2. ebroersen

  Hoi Veerle✋,

  Ik wil je even laten weten dat ik het artikel van jou in het Jumbo tijdschrift heb gezien.
  Geweldig!! Echt heel erg leuk😃👍👍👍
  Ik vind sowieso alles waar jij allemaal mee bezig bent geweldig ook.
  Eigenlijk zou ik zo wel ook op die manier willen leven.😃

  Groetjes,
  Erik

  Antwoord

Laat een reactie achter