Weekoverzicht #92: sociale afspraken en een fotoshoot

door | jul 27, 2020 | Persoonlijk | 1 reactie

Weekoverzicht #92: sociale afspraken en een fotoshoot

Het werd een volle week met veel afspraken. Waar de week in het begin van de week nog leeg was, vulde mijn agenda zich vrij snel. Het was een sociale week die weer aanvoelde zoals het leven was voor corona. Ik voelde me volledig thuis in het huis waarin ik oppas en had fijne korte werkdagen waarin ik kon focussen op de groei van mijn business. Kijk je mee naar mijn week?

Maandag

voeten in het water

Het was weer maandag en zoals bijna elke week, reed ik weer richting Den Bosch zodat mijn zusje naar haar werk kon. Het was mooi weer, dus ik ben langs het water gaan zitten om naar podcasts te luisteren en mijn plannen verder uit te schrijven. Ik zie mijn maandagen echt als een mooi moment van reflectie en een goede start van de week. Bij voorkeur neem ik mijn laptop niet mee naar Den Bosch zodat ik echt tijd heb om te focussen op hoe ik mijn bedrijf verder wil groeien en welke ideeën ik wil gaan uitvoeren.

Na een mooie focus sessie langs het water, genoot ik nog extra van met de voetjes in het water zitten. Afgelopen jaar heeft mij wel echt laten beseffen hoeveel ik van water houd. Het meer in Bled, het strand in Gran Canaria en nu het suppen in Nederland. Ik wil meer momenten langs het water creëren, dat voelt goed.

Na mijn dag in Den Bosch, was het weer tijd om naar Rotterdam te gaan, dus weer in de trein met een mondkapje op.

Dinsdag

thuiswerkdag

Het was een heerlijke dag thuiswerken. De dag begon met twee coachingscalls. Ik geniet er altijd zo van om mensen in beweging te krijgen en te laten zien hoe ze kunnen groeien in hun bedrijf. Na de coachings, ging ik aan de slag met het schrijven van mijn salespagina. Ik ga in de toekomst een coachingstraject aanbieden en was vandaag alles aan het voorbereiden om dat te kunnen aanbieden. Ik heb dus de pagina gemaakt waarop staat wat er allemaal in zit én ik heb een wachtlijst gemaakt.

Voor mijn coachingstraject zijn er maar 8 plaatsen beschikbaar. Deze plaatsen ga ik eerst aanbieden aan mijn huidige klanten. Daarna zijn er plaatsen beschikbaar voor anderen. Wil je als eerste weten wanneer er een plekje vrij is? Dan kan je je hier inschrijven voor de wachtlijst.

Woensdag

fotoshoot met kat

Traditiegetrouw begonnen we de woensdag met een skypesessie met de meiden. Het was weer een heerlijk motiverende sessie bij elkaar. We spreken elkaar nu meer dan 3 maanden en het is zo mooi om te zien wat we tot nu toe allemaal bereikt hebben. Hoe veel we gegroeid zijn.

Na de skypesessie kwam er een fotograaf naar me toe. Achter de schermen ben ik aan het werk aan een publicatie en daar horen ook foto’s bij. Deze foto’s kan ik natuurlijk nog niet laten zien, maar ik kan wel vertellen dat ze heel erg mooi geworden zijn. Het motiveerde me om nog foto’s te maken in het huis, maar de belichting met mijn telefoon is toch anders met een échte goede camera.

Deze ochtend kwam poes me wakker maken, waarbij ik een kras op mijn voorhoofd kreeg. Gelukkig viel deze kras op woensdagochtend nog wel mee, maar later deze week was hij toch behoorlijk zichtbaar.

Donderdag

Fietsen door Rotterdam

Ik vind het altijd heel fijn als ik afspraken heb staan, waardoor ik een deadline heb waar ik naar toe werk. Hierdoor wist ik dat ik om half 12 klaar wilde zijn met mijn werkzaamheden voor de dag. Om 11 uur streepte ik het laatste van mijn to do list af en kon ik naar het nieuwe album van Taylor Swift gaan luisteren.

In de middag had ik afgesproken met Marjolein om naar Het Nieuwe Instituut te gaan. Hierdoor fietste ik door Rotterdam. Deze keer wilde ik zonder google maps fietsen, wat ervoor zorgde dat ik wel een beetje om gefietst was. Het zorgde wel voor mooie aangezichten van de Erasmusbrug, doordat ik een rondje Katendracht deed. Na een heerlijke middag bijkletsen ging ik terug naar huis en knuffelde ik met Poes op het balkon.

Vrijdag

kras op het voorhoofd en lunchen met Felicity

Dit was wederom een dag dat mijn to do list om half 1 was afgevinkt. In de ochtend zag ik dat Felicity in Rotterdam zou zijn die dag. We wilden al een tijdje afspreken, maar nu was het zo makkelijk dat we beide in Rotterdam waren. We spraken af bij Backyard en hebben een heerlijke lunch gegeten.

Felicity en ik kennen elkaar van het evenement van Deborah de Poorter vorig jaar mei. Het was meteen duidelijk dat we een klik hadden en hielden contact via Instagram.

Zaterdag

wandelen door Rotterdam

Het werd onverwacht een hele sociale week. Deze dag had ik namelijk met Marlou afgesproken. Toen Marlou appte dat ze naar Rotterdam zou komen, was het meteen duidelijk dat we elkaar zouden zien. Ze kwam in de middag een kop thee bij me drinken en daarna liepen we samen richting Rotterdam centrum om nog wat street art te bekijken. Het was fijn om weer even met vriendinnen af te spreken en bij te kletsen. Dit is voor mij eigenlijk de eerste afspraak bij mij of iemand thuis geweest (op de fotograaf eerder deze week na) en ik wist dat in dit huis dat ook makkelijk kon. Toch blijf ik bewust met welke afspraken ik binnen heb en met wie.

Zondag

treinen en spelletjes spelen

Mijn zusje ging komende maandag niet werken, dus eigenlijk hoefde ik niet richting Utrecht, maar dat zou mijn gehele planning verstoren. Ik wilde alvast wat kleding en spullen meenemen richting mijn ouders én had zondagmiddag afgesproken met een aantal vrienden. Ik besloot dus alsnog richting Utrecht te gaan en zat weer totaal bepakt in de trein. Het dragen van een mondkapje valt me alles mee en daarom wil ik eigenlijk mijn mondkapje vaker gaan dragen als ik buiten ben.

In de middag fietste ik naar Zeist waar mijn vrienden met fietspech zaten. Tijdens het maken van de fiets, speelde we een spelletje Regenwormen. Daarna pakte we een terrasje en fietste ik weer richting mijn ouders.

Deze week voelde echt weer als vanouds. Het leven als huizenoppas is weer helemaal terug, ik ben onderweg en groei in mijn business. Deze week zag ik veel vrienden, maar alles met genoeg afstand en zoveel mogelijk buiten. Ik ben en blijf wel heel bewust van met welke mensen ik afspraak en hoe ik afspreek.

Veerlez
Hoi, ik ben Veerle, dit is de plek waar ik blog over alles wat volgens mij het leven mooier maakt! Wil je meer over mij weten? Kijk dan hier.

Follow on Bloglovin

Podcast

Fearless Adventure Podcast

Koffie drinken?

Buy Me a Coffee at ko-fi.com

Anderen lezen:

Hoe ik met 2 minuten per dag honderden euro's verdien?
6 Boeken die mijn leven hebben veranderd
Wat kan je doen als je in quarantaine zit?
3 IJslandse series op Netflix
Wat is vrijheid voor jou?
Wat heb je nodig om te beginnen met suppen?

Suppoort

Suppoort Veerle

Op dit moment lees ik

Bezoek mijn andere blog

Geld Verdienen met Pinnen

Other Language?1 Reactie

  1. Angélica

    Ziet er weer uit als een productieve week 🙂 Ben benieuwd naar de resultaten van de shoot 😀

    Antwoord

Laat een reactie achter