Weekoverzicht #88: suppen, reisbloggers en een nieuwe blog lay-out

door | jun 29, 2020 | Persoonlijk | 2 reacties

Weekoverzicht #88: suppen, reisbloggers en een nieuwe blog lay-out

Het was natuurlijk een week met extreem warm weer, wat ik wel genieten vind. Hierdoor heb ik veel buiten gewerkt en minder achter mijn laptop gezeten. Deze week bestond uit 2 heerlijke suptochtjes en veel afspraken met reisbloggers. Ik sliep een nachtje op de oprit en maakte een nieuwe blog lay-out. Kortom, een druk weekje!

Maandag

Maandag in Den Bosch

Zoals tegenwoordig elke maandag, moest ik mijn zusje naar Den Bosch brengen zodat ze kon werken. Het leuke gevolg daarvan is dat ik opeens alle tijd heb om met mensen uit Den Bosch af te spreken en bij te kletsen. Deze week had ik met Milou van Explorista afgesproken. Het was heel leuk om elkaar weer te zien en over onze bedrijven te praten. We hadden elkaar een jaar niet gezien, dus het was ook een mooi moment om te zien hoe veel we gegroeid waren in die tijd.

Bekijk hier het weekoverzicht van verleden week.

Dinsdag

Suppen op de Bilsche Grift

Op dinsdag stond er een supuitje gepland en dit keer ging ik met Stephanie van Expeditie Aardbol. Ik had een heus reisbloggers weekje. We gingen suppen op de Bilsche Grift tussen De Bilt en Zeist, we vertrokken in de ochtend, voordat de warmte echt begon. De rest van de dag heb ik lekker in de tuin zitten werken en vooral met Tibbe zitten knuffelen.

Wanneer ik in de tuin zit, werk ik iets minder goed op de laptop, dus wat ik dan vaak doe is het uitschrijven van blogteksten in mijn dagboek. Het liefst schrijf ik met de hand al mijn e-mails, blogberichten en cursussen. Op die manier heb ik veel beter overzicht dan wanneer ik dan allemaal type op de laptop.

Ook lees ik het liefst op de bank in de tuin. Deze week heb ik het boek Chill & Prosper (voorheen Chillpreneur) uitgelezen. Een heerlijke boek over autonoom ondernemen. Het gaat in op je money mindset, marketing en het groeien van je business. Ik denk echt dat elke ondernemer in deze tijd dit boek gelezen moet hebben.

Ik publiceerde vandaag ook het artikel over hoe ik mijn reizen plan via Pinterest.

Woensdag

Werken vanuit de tuin

Op Woensdag begon de dag weer met de wekelijkse call met de Skypies. Het was weer een mooie motivatie om een aantal doelen te stellen voor de komende week. In de middag had ik mijn doelen al behaald en kon ik genieten van de warmte in de tuin. Gelukkig hebben wij naast zon ook een hoop schaduw in onze tuin.

Dit was ook een dag dat ik al aan het nadenken was over het maken van een nieuwe blog lay-out. Ik wist dat het tijd werd voor een verandering, maar zag nog erg op tegen de tijd die het me zou gaan kosten.

Donderdag

Warme donderdag vanuit de camper

Dit was weer eens een lekkere drukke dag. Ik begon met de online samenwerkdag van Deborah de Poorter. Even orde op zaken stellen en een mooie focus maken voor de laatste dagen van de maand. Het werd een productieve dag. Normaliter werk ik niet zo lang op de donderdag omdat mijn nichtje dan bij ons is. De middag heb ik dan ook veel met mijn nichtje gespeeld.

In de avond sliep ik weer een nachtje bij ons op de oprit, in de camperbus. Op zolder liepen de temperaturen iets te hard op, waardoor een nacht in de camper toch een fijne verkoeling was. Voor het slapen gaan volgde ik nog even een Facebook Live sessie op het terras voor de bus. Het was wel grappig om later nog op de oprot in pyjama een boek te lezen voor het slapen gaan, terwijl er buren langs liepen die hun hond uitlieten.

Vrijdag

Finance Friday

Ik werd natuurlijk wakker in de bus op de oprit, wat heerlijk wakker worden was. De vuilniswagen kwam erg vroeg vanwege het tropenrooster. Ik ben altijd vroeg wakker, dus het hinderde niet. Dit keer sliep ik op het bovendek, waar ik de andere keren toch gewoon beneden sliep. Hier heb je toch iets minder bewegingsruimte.

Vanwege de hitte ging ik mijn zusje ophalen in plaats van dat ze met de trein ging. We hadden namelijk Finance Friday, we gingen samen naar haar bedrijfsboekhouding kijken. Het is niet helemaal ideaal om op een hete zolder naar je financiën te kijken.

Zaterdag

website veranderen

De ochtend begon met de kippen eten geven en veel met Tibbe knuffelen. De rest van de dag heb ik op zolder gezeten en aan de nieuwe blog lay-out gezeten. De vorige lay-out zat er ondertussen al jaren op en was ook iets wat oubollig geworden. Daarnaast kon ik een hele hoop dingen niet meer goed aanpassen en begon het een beetje een doorn in mijn oog te worden.

Het kostte me de hele dag, maar ondertussen is mijn lay-out enorm verbeterd. Voor nu is hij nog vooral geïnspireerd op mijn oude design, maar in de komende tijd zal daar ook wel iets verandering in komen. Ik moet nog een hele hoop dingen aanpassen, dus dat zal ik in de komende weekenden stapje voor stapje gaan doen. Een groot verschil is dat er nu even minder reclame op de blog staat. Het oogt allemaal veel mooier en ik wil de reclames iets beter in de lay-out verwerken.

Wat vind jij van de nieuwe blog lay-out?

Zondag

suppen met windkracht 5

Op zondag had ik afgesproken om met Linda te gaan suppen. We spraken af om naar Loosdrecht te gaan, waar we een mooi rondje konden suppen. Toen we daar te water gingen, bleek al gauw dat er door de wind die er stond (windkracht 5!) teveel golven waren en het niet echt een geslaagde eerste suptocht voor Lindazou worden. We besloten binnen 2 minuten om te keren en terug naar de auto te gaan.

We rolden de boards snel op en reden naar de Bilsche Grift, waar het klopte wat ik vermoedde. Daar stond veel minder wind en het water was grotendeels glad. Hier hadden we een mooi rustig suptochtje door de natuur. Linda ging het suppen eigenlijk vrij goed af en binnen een paar minuten stond ze er al als een pro op. Dat was vooral erg handig toen ik op een gegeven moment wat foto’s wilde maken. ‘Even iets meer naar links, nu om kijken, ja zo!’

Het was een heerlijke namiddag op het water, het weer klaarde enorm op en we zaten heerlijk in bikini op het water. Dit vraagt natuurlijk naar meer, dus ik verwacht dat Linda en ik nog vaak te water zullen gaan. Linda had bij mij een sup sessie geboekt als onderdeel van mijn crowdfunding. Deze crowdfunding startte ik 2 en een halve maand geleden om mijn tweede board te subsidiëren. Ondertussen is het tweede board er wel, maar wil ik graag nog een betere peddel kopen. Het is voor beginners toch erg zwaar om de eerste keer te suppen, met een lichte peddel voorkom je extra spierpijn.

Dus mocht je ook een keer met we willen gaan suppen, boek dan vooral een sessie!

Al met al was het een heerlijk afwisselend weekje. Ik heb hard gewerkt aan Geld verdienen met Pinnen, maar ook aan dit blog. Het maken van de nieuwe blog lay-out heeft echt een last van mijn schouders gehaald en ook veel inspiratie gegeven voor nieuwe artikelen. Ik ben weer vol op aan het schrijven en hoop weer veel te publiceren.

* Dit artikel kan affiliate links bevatten. Dit kost jou niks extra’s, maar zorgt dat deze website kan blijven bestaan.

Veerlez
Hoi, ik ben Veerle, dit is de plek waar ik blog over alles wat volgens mij het leven mooier maakt! Wil je meer over mij weten? Kijk dan hier.

Podcast

Reizende Strijdster Podcast

Meditaties

Reizende Strijdster Podcast

Categorieën

Anderen lezen:

3 IJslandse series op Netflix
6 Boeken die mijn leven hebben veranderd
Beste tips voor roze haar
4 beste Nederlandstalige meditatie apps
Ik ga de Camino de Santiago lopen
15x gekke feitjes

Suppoort

Suppoort Veerle

Op dit moment lees ik

Other Language?2 Reacties

 1. Angélica

  Wat is Den Bosch toch een geweldige stad he 😉 Haha!
  Lekker weekje wel weer 🙂

  Antwoord
  • Veerlez

   Ik geniet er zo om elke week in Den Bosch te zijn! Ben benieuwd wat Den Bosch volgende week voor me in petto heeft 😉

   Antwoord

Laat een reactie achter