Weekoverzicht #87: een teckel en roze haar!

door | jun 22, 2020 | Persoonlijk | 2 reacties

Weekoverzicht #87: een teckel en roze haar!

Het was weer een lekker afwisselende week. Ik ben drie keer het water op geweest om de suppen en elke keer weer op nieuw terrein. Het was tijd om mijn haar weer roze te verven en ik zag een heleboel beestjes. Het bijzonderste beestje was wel de 16 jarige teckel!

Maandag

suppen in Den Bosch

Net zoals de afgelopen maand ging ik op maandag mijn zusje naar Den Bosch brengen zodat zij kon werken. Ik had in de tussentijd met Diana afgesproken om een rondje te gaan suppen in Den Bosch. Het werd een fantastische dag, het weer was veel mooier dan voorspeld en Den Bosch is één groot avontuur. We kwamen er te laat achter dat je eigenlijk de Binnen Diezen niet op mocht. Je kan daar eigenlijk alleen komen met een rondvaart boot. Deze varen tot 1 juli niet, dus het was nu wel mogelijk, maar niet toegestaan.

Dinsdag

suppen in Werkendam

Ook Dinsdag was nog een weekend dag voor mij. Deze dag ging ik mijn ouders opzoeken die met de camper bij de natuurcamping de Knotwilg stonden in Werkendam. De weersvoorspelling was niet zo goed, dus we besloten dat ik toch in de ochtend al langs kwam. We gingen namelijk een stukje varen bij Werkendam. Mijn ouders met de opblaaskayak en ik op het supboard. We waren precies weer in de auto toen het begon te regenen.

Woensdag

Werken in de tuin

Mijn ouders waren nog steeds weg, waardoor ik in de ochtend nog de beestjes eten moest geven. Tibbe stond dan ook erg enthousiast te wachten buiten toen ik beneden kwam.

Na de wekelijkse ochtend skype sessie ben ik in de tuin gaan verder werken. Ik heb vooral veel pins gemaakt en mijn Tailwind volledig gevuld. Een paar uurtjes werk, maar ik ben wel weer klaar voor de rest van de maand. Het kon gelukkig nog lekker in de warme in de achtertuin.

Donderdag

Spelen met het nichtje

De linker foto omschrijft denk ik wel het beste hoe onze donderdagen er elke week uit zien. Chaos in huis. Donderdag is onze vaste oppasdag. Mijn nichtje vond het fantastisch om deze week nep te suppen op het kapotte board. En ik mocht van het roze pluis ding een toverstaf vouwen. Alles wat roze is, gaat natuurlijk naar mij toe omdat het mijn lievelingskleur is.

Toen we mijn nichtje naar huis gingen brengen, gingen we nog even langs mijn moeders moestuin om nog wat koriander op te halen.

Vrijdag

Roze haar en borrel

Het was tijd voor de groeiborrel van Deborah de Poorter. Zoals elke keer weer een inspirerend samenzijn. Elke keer leer ik weer een hoop lessen bij de events van Deborah. De grootste les die ik deze keer leerde, was dat ik nog meer mijzelf mocht zijn. Ik had die ochtend een artikel geschreven over je haar roze verven, dus ik besloot daad bij woord te voegen. Eindelijk weer roze haar en dit keer met een mooie overloop naar paars.

Zaterdag

De teckel en suppen

Op Zaterdag had ik voor het eerst in maanden afgesproken met meerdere vrienden tegelijk. We hadden afgesproken in het Julianapark, daar staan cirkels in het gras zodat je makkelijk afstand van elkaar en anderen kunt houden. Toen ik terug naar huis fietste vanaf het Julianapark kon ik even langs mijn zusje fietsen, die had een logeerhondje Rikkie. Rikkie is een 16 jarige teckel.

In de avond had ik mijn eerste supuurtje vanuit mijn crowdfunding. Ilona had bij mij een uurtje suppen geboekt. We hadden afgesproken bij de Rijnstroom in Utrecht en zijn tot Ledig erf gesupt. Ilona was een natuurtalent en is geen enkele keer in het water gevallen. Daar doen we het voor natuurlijk!

Zondag

Roze haar en Tibbe

Ik begon de zondag met het maken van foto’s van mijn haar. Ik heb al zo vaak roze haar gehad, maar elke keer vergeet ik er goede foto’s van te maken. Dat zou me deze keer niet gebeuren.

De rest van de dag zaten we met de familie in de achtertuin. Mijn broers en zussen waren op bezoek en Tibbe genoot van alle aandacht.

* Dit artikel kan affiliate links bevatten. Dit kost jou niks extra’s, maar zorgt dat deze website kan blijven bestaan.

Veerlez
Hoi, ik ben Veerle, dit is de plek waar ik blog over alles wat volgens mij het leven mooier maakt! Wil je meer over mij weten? Kijk dan hier.

Podcast

Reizende Strijdster Podcast

Meditaties

Reizende Strijdster Podcast

Categorieën

Anderen lezen:

3 IJslandse series op Netflix
6 Boeken die mijn leven hebben veranderd
Beste tips voor roze haar
Ik ga de Camino de Santiago lopen
15x gekke feitjes
The Miracle Morning

Suppoort

Suppoort Veerle

Op dit moment lees ik

Other Language?2 Reacties

 1. Angélica

  Jaaaa teckeltijd! Wat een cutie!

  En gaaf joh, suppen in de binnendieze. Ik vond het al gek dat het mocht, want dat kon ik me niet herinneren… maar het mocht dus idd niet haha. Boefjes! Maar toch mooi gedaan 😉 Heb ooit zo’n rondvaart gedaan en er zijn echt heel mooie plekjes ja 🙂

  Antwoord
  • Veerlez

   Als je een keer vrij bent op een maandag kunnen we wel gaan suppen. Dan niet de binnendieze in, maar gewoon een mooi rondje om de stad heen 🙂

   Antwoord

Trackbacks/Pingbacks

 1. Weekoverzicht #88: suppen, reisbloggers en een nieuwe blog lay-out - […] hier het weekoverzicht van verleden […]

Laat een reactie achter