Weekoverzicht #84: Online Course Business Summit & verhuizen

door | jun 1, 2020 | Persoonlijk | 0 Reacties

Weekoverzicht #84: Online Course Business Summit & verhuizen

In deze week lijken de dagen een beetje op elkaar, omdat ik 4 dagen lang totaal gefocussed was op de Online Course Business Summit van Zakenmeisje. Het werd hierdoor een hele productieve week, waarin er veel stappen zijn gezet. Ik verhuisde voor een aantal dagen naar Utrecht en mijn domein verhuisde ook.

Maandag

De eerste dag van de Online Course Business Summit

Dit was de eerste dag van de Online Course Business Summit van Zakenmeisje en wat was het meteen interessant. Bij het eerste praatje van Naomi werd ik al helemaal geactiveerd en kwam ik in actie. Ik printte het werkboek uit en ging aan de slag. Hierdoor luisterde ik maar met een half oor naar de talk die daarna kwam. Rond lunchtijd kwamen mijn ouders thuis die mijn nichtje hadden opgehaald. Gelukkig zei mijn nichtje vrij duidelijk dat ze het niet erg vond dat tante Veerle de hele tijd op zolder zat te werken. Ik ging druk verder met alle talks kijken en viel van de ene inspiratie in de ander. Toen ik tijdens een korte pauze even beneden was om weer een boterham te eten, vroeg mijn nichtje of ik wel mee ging met wegbrengen. Als ze dat vraagt, dan doe je dat natuurlijk. Hierdoor keek ik de talk van Anne Quaars vanuit de auto. Mijn nichtje vroeg nog of ik volgende keer als ik haar zie, weer mijn disco trui aan doe. De trui die ik aan had, heeft allemaal pailiettes erop en daar reflecteerde de zon zo lekker op.

Dinsdag

Online Course Business Summit volgen en verhuizen naar Utrecht

Deze dag zat ik iets minder lekker in de summit, ik werd een beetje afgeleid. Wellicht trok het thema van de dag Online Programma me ook iets minder. Deze dag ontving ik foto’s van een reisvriendinnetje wat fotograaf is, van een dagtripje wat we deden op Fuerteventura in december. Het waren fantastische foto’s, dus daar genoot ik er van.

Deze dag verhuisde ik ook voor een paar dagen naar mijn geliefde Utrecht. Ik ging oppassen in het huis van vrienden van mijn zusje. Dit is hetzelfde huis als waar mijn broer jaren heeft gewoond en later ook mijn zusje. Ik kom dus al 17 jaar in dit huis. Heel grappig om daar weer naar terug te gaan.

Woensdag

Knuffelen met de kat

Ik begon vol goede energie de ochtend met een work-out van Marlou Volkerink. Ik focuste me volledig op alle talks van het summit, die deze dag gingen over Online Marketing. Ik vond het best overweldigend om alles te leren over alle social media kanalen. Ik zit op best veel kanalen en zou er beter aan doen om me te focussen op 1 kanaal. Ik bleef vooral alle informatie tot me nemen en weet dat de kennis allemaal heel goed is, maar dat ik vooral een gedegen plan moet gaan maken.

Rond etenstijd skipte ik de talk van Suzanne en Chantal van Snappr, zodat ik even met Marlou een rondje kon longboarden. Heerlijk om even in een tshirt buiten te zijn en het longboarden ging me eigenlijk best goed af. Ik zou dit echt vaker willen doen.

Donderdag

studeren voor de summit

Het is alweer de laatste dag van het summit, zo gek! Het was echt een dag waarop alles op zijn plek viel. Ik volgde braaf alle talks, maar nam rond etenstijd echt even de tijd om alle informatie om te vormen tot een persoonlijk plan. De ene strategie werkt misschien heel goed voor Pietje, maar minder voor mij.

Het summit ging heel erg over het opstarten van een online programma, maar dat was eigenlijk niet echt mijn doel. Ik had daar eerlijk gezegd ook een beetje over heen gelezen toen ik me aanmeldde. Toen ik alle namen van de sprekers zag, wist ik gewoon dat ik alle talks van deze mensen wilde horen en er zoveel van kon leren. Het staat nog steeds wel op mijn planning om een online programma te maken, maar het is niet mijn core focus.

Ik wil met mijn business veel meer focussen op de coaching. Het één op één contact is waar ik altijd in al mijn werk al van genoten heb, dat wil ik niet verwijderen door een cursus te gaan maken. Natuurlijk kan je bij een cursus ook makkelijk die contact momenten erin houden, maar op dit moment voelt het logischer voor mij om me te focussen op coaching.

Vrijdag

Werken na de online summit

Wat een gek gevoel, opeens geen volle planning vanuit de Online Course Business Summit. Het werd een rustige ochtend om even alles op een rijtje te zetten. Ik keek nog even de talk van Sharon, LadyLawyer. Ze had had over het opstellen van je algemene voorwaarden, privacy verklaring en emailen conform de AVG. Dat bleek ik volledig goed te doen, aangezien ik eigenlijk geen nieuwsbrieven meer verstuur.

In de avond ging ik met Linda een stukje lopen langs de Vecht, dat was een heerlijke plek met de ondergaande zon. Het was fijn om weer even bij te kletsen, we hadden elkaar zeker sinds eind december niet meer gezien. Toch één van de nadelen van mijn reizende bestaan, dat ik mijn vrienden minder vaak zie.

Zaterdag

verhuizen en restylen

In de ochtend werd ik opgehaald uit het kinderparadijs. De eigenaren kwamen weer thuis, dus ik moest weer afscheid nemen van de knuffelige Saar, de kat. Eenmaal thuis gekomen was Tibbe helemaal blij dat ik weer thuis was.

In mijn afwezigheid waren er een aantal pakjes bezorgd, waaronder mijn mooie kleed. Op Instagram plaatst ik een aantal stories over toen ik mijn kleur ging neerleggen. Wat een feest.

Het was de bedoeling dat ik vandaag nog iets meer zou werken, maar er kwam even niks uit mijn vingers. Mijn domein is veranderd, ik ben nu naar geldverdienenmetpinnen.nl gegaan. Nynke heeft mij geholpen met de verhuizen en nu moest ik zelf alles achter de schermen doen. Helaas lukte de verhuizing van mijn Google Analytics niet, waardoor ik besloot even een dag niet te werken.

Zondag

suppen in Amsterdamse Bos

In de ochtend had ik weer een Pinterest Coachingsgesprek en wat is dat toch fijn. Dat is echt wat ik op dit moment het leukste vind om te doen! Anderen verder helpen om te groeien met Pinterest en meer uit hun business te halen op die manier. Ik kijk er zo naar uit om nog veel meer van dit soort coachingsgesprekken te gaan hebben.

Daarna had ik afgesproken met Nasztazia om te gaan suppen bij het Amsterdamse Bos. We hadden al verwacht dat het druk zou zijn, daarom spraken we later op de dag af. De parkeerplaats waar we wilde staan was vol en daardoor werden we verder geleid. We konden uiteindelijk iets verder op parkeren. Helaas bleek – nadat we onze boarden hadden opgepompt – dat we daar niet te water konden. Daardoor moesten we een kilometer met ons opgeblazen board lopen! Na een goede work-out, konden we dan eindelijk te water. En wat was dat fijn!

Nasztazia en ik zijn oud collega’s van Festival deBeschaving en Nasztazia is ook de persoon die mij 2 jaar geleden heeft laten kennismaken met het suppen. Het was dan ook geheel logisch dat we samen zouden gaan suppen, nu we allebei een eigen board hebben.

Eenmaal thuis bleek ik een blauwe plek te hebben van het tillen van mijn board, wat spierpijn in mijn til-arm en een teek op mijn enkel. Een bijzondere score.

Bekijk ook nog mijn weekoverzicht van verleden week!

Het was een heerlijke week, ik hoop echt de business energie uit de Online Course Business Summit voort te kunnen zetten. Komende week ga ik verder met het concretiseren van mijn plannen en beginnen met uitwerken. Ik ga zeker meer mensen coachen in de toekomst. Ook staan er voor de komende week weer 2 supsessies op de planning!

* Dit artikel kan affiliate links bevatten. Dit kost jou niks extra’s, maar zorgt dat deze website kan blijven bestaan.

Veerlez
Hoi, ik ben Veerle, dit is de plek waar ik blog over alles wat volgens mij het leven mooier maakt! Wil je meer over mij weten? Kijk dan hier.

Follow on Bloglovin

Podcast

Fearless Adventure Podcast

Koffie drinken?

Buy Me a Coffee at ko-fi.com

Anderen lezen:

Wat kan je doen als je in quarantaine zit?
Habit Tracker + printable
Geld verdienen met Pinterest
6 manieren om nu geld te verdienen
Beste tips voor roze haar
Hoe kan je online spelletjes spelen?

Suppoort

Suppoort Veerle

Op dit moment lees ik

Other Language?0 reacties

Trackbacks/Pingbacks

  1. Weekoverzicht #85: de unicorn pen is terug! - […] was, heb ik wel nog veel zitten werken. Ik was nog even van plan om te gaan suppen, aangezien…
  2. Weekoverzicht #95: suppen in Utrecht en een opblaasbare tent - […] zit weer in het huis in Utrecht, waar ik afgelopen mei ook al heb gezeten. Saar vind het heel…

Laat een reactie achter