Weekoverzicht #83: Pinterest coaching en suppen bij Kinderdijk

door | mei 25, 2020 | Persoonlijk | 0 Reacties

Weekoverzicht #83: Pinterest coaching en suppen bij Kinderdijk

Het was een heerlijke week waarin er veel gesupd kon worden. Ik ben twee keer naar Kinderdijk gegaan en heb daar de zonsondergang bekeken. Deze week heb ik mijn business verder uitgewerkt en nu biedt ik ook Pinterest Coaching aan.

Maandag

Maandag supdag bij Kinderdijk

Op deze dag heb ik de hele dag achter de schermen van mijn business gewerkt. Ik ben begonnen met Pinterest coaching aanbieden. Sinds maandag is dit dus ook op mijn website te vinden in de shop.

Na een werkdag gingen we vroeg eten, zodat ik kon gaan suppen bij Kinderdijk. Het is door de lockdown best rustig bij dit soort toeristische plekken. Er varen op dit moment geen rondvaartboten en er staan geen bussen toeristen geparkeerd bij het informatiecentrum. Daarom kon ik mooi met de auto naar Kinderdijk en daar te water.

Het idee was dat ik ongeveer tot zonsondergang zou blijven en daarna in de schemering naar huis zou rijden. Door mijn nachtblindheid vond ik dat een heel spannend iets. Ik rij eigenlijk geen auto in het donker, tenzij het bekend terrein is én ik mijn nachtbril op heb. Het betrok behoorlijk toen ik daar op het water stond, dus ik besloot om eerder naar huis te gaan. Uiteindelijk begon het net donker te worden toen ik weer thuis was.

Dinsdag

Afscheid nemen van de auto

Maandag was de dag geweest dat ik voor het laatst in onze auto had gereden. Mijn ouders hebben deze auto ingeruild voor een elektrische auto. Ik vond het best jammer dat deze auto wegging omdat het een heerlijk bakkie was waar ik veel mee heb meegemaakt. Deze auto is bij al mijn festivals aanwezig geweest, ik heb er 2 verhuizingen mee gedaan en ben er mee op vakantie geweest. Dat kon ik natuurlijk niet voorbij laten gaan zonder fotoshoot. Mijn ouders moesten toen ze de auto gingen inleveren nog even langs de moestuin van mijn moeder. Ik reed mee, deed daar mijn afscheidsfotoshoot en liep vervolgens via het bos naar huis.

Het was heerlijk om weer even een stuk door het bos te wandelen en naar inspirerende podcasts te luisteren.

Woensdag

Pinterest coaching en suppen bij Kinderdijk

Dit was weer een heerlijke werkdag! De dag begon traditiegetrouw met het de skypecall met de andere meiden. Vervolgens had ik de rest van de ochtend en het begin van de middag om aan de slag te gaan met de ideeen die uit die call kwamen. In de middag stond er weer een Pinterest coaching gepland en wat was dat weer fijn! Ik geniet er echt enorm van om anderen te helpen met hun Pinterest Marketing.

In de avond ging ik weer naar Kinderdijk, maar dit keer samen met mijn ouders. Op die manier konden zij foto’s van mij maken en reed mijn vader de auto toen we naar huis gingen.

Suppen bij zonsondergang
Mijn vader maakte deze foto van mij terwijl ik aan het suppen was. Ozlëm zei terecht dat het leuk zou zijn om de foto af te drukken. Dan wil ik wel nog even de horizon recht zetten.

Donderdag

Hoogte80 en suppen

Het was Hemelvaart en dat betekende dat het de dag zou zijn dat Hoogte80 zou hebben plaats gevonden. Al de hele week deelde we met alle Hoogte80 vrijwilligers foto’s en appjes van de opbouw van het festival van verleden jaar. Het voelt heel gek dat het niet door gaat en om daar toch even stil bij te staan, trok ik wel mijn Hoogte80 tshirt aan.

In de middag ging ik met mijn zus en zwager samen suppen. We vertrokken in de camperbus zodat we met anderhalve meter afstand samen in een auto konden zitten. Op locatie pompten we twee supboarden op. Ik vertrok stroomopwaarts samen met mijn zwager. Mijn zusje fietste naar de afgesproken plek. Daar wisselde mijn zusje en zwager weer om.

Het was heel leuk om op deze manier met 2 mensen te suppen, al washet wel erg vermoeiend om stroomopwaarts te suppen.

Vrijdag

Training en Tibbe

Dit was weer een dag dat ik volledig thuis heb gewerkt. In de ochtend volgde ik de Fundumental Ads van Deisy. Hierin kreeg ik superveel waardevolle informatie om te beginnen met advertenties op Facebook. Het zou dus zo maar kunnen dat je binnenkort een advertentie voorbij ziet komen. Op vrijdag kreeg ik post van Naomi, van de Online Course Business Summit die ik in de komende week zal volgen.

Zaterdag

longboarden en ovenschotel

In de middag had ik afgesproken met Marlou. Ik fietste voor het eerst in lange tijd weer. Het was zo fijn om weer door Utrecht te fietsen, zo gek hoe je een stad zo kan missen. Met Marlou ging ik even longboarden. Marlou heeft een longboard gevonden en zoekt mensen om dit samen mee te kunnen doen. Ik heb (nog) geen longboard en wilde eerst kijken of dit wat voor mij zou kunnen zijn. Het ging me verdomd goed af en het lijkt me enorm leuk om dit verder te ontwikkelen. Ik pikte ook snel nog even de sleutel op van het huis waar ik volgende week oppas, voordat ik weer naar huis ging. Het was mijn kookdienst en ik maakte een snelle en saaie ovenschotel.

Zondag

Chauffeur en tibbe knuffelen

Deze dag mocht ik optreden als chauffeur van mijn zusje, wat betekende dat ik mocht gaan rijden in onze elektrische auto. Het ging me heel makkelijker af omdat het een fijne auto is. Ik vond het wel een beetje spannend, vooral omdat je moet inschatten hoeveel kilometer je nog kan rijden voor je moet opladen. Dat wordt nog even uitzoeken in de komende tijd. Na een lange dag kwam ik thuis en kon ik heerlijk met Tibbe knuffelen op de bank.

Online op de blog

Weekoverzicht #82: een fotoshoot en spierpijn

De komende week volg ik de Online Course Business Summit om verder aan mijn business te werken. Ook zal ik weer een sessie Pinterest Coaching hebben. Het beloofd een mooie week te worden, hopelijk is er ook nog tijd om even te suppen. Ik pas de komende week op een huis in Utrecht, dus bereid je voor op een hoop kattenfoto’s de komende week.

* Dit artikel kan affiliate links bevatten. Dit kost jou niks extra’s, maar zorgt dat deze website kan blijven bestaan.

Veerlez
Hoi, ik ben Veerle, dit is de plek waar ik blog over alles wat volgens mij het leven mooier maakt! Wil je meer over mij weten? Kijk dan hier.

Podcast

Reizende Strijdster Podcast

Meditaties

Reizende Strijdster Podcast

Categorieën

Anderen lezen:

Het verhaal van een vleesboom
Hoe reis je zo goedkoop mogelijk?
Schildersezel
Weekoverzicht #33: Ik vertrek.. Slovenië
6 Boeken die mijn leven hebben veranderd
Beste tips voor roze haar

Suppoort

Suppoort Veerle

Op dit moment lees ik

Other Language?0 reacties

Trackbacks/Pingbacks

  1. Weekoverzicht #84: Online Course Business Summit & verhuizen - […] ook nog mijn weekoverzicht van verleden […]
  2. De mooiste plekken om te suppen in Nederland - […] ideale plek om te parkeren, je board op te pompen en te water te gaan. Toen ik eind mei…
  3. Elektrische auto aanschaffen - […] met zich mee. Ik wil je deze voordelen laten zien met mijn eigen ervaring. Je leest hier mijn weekoverzicht…

Laat een reactie achter