Weekoverzicht #82: een fotoshoot en spierpijn

door | mei 18, 2020 | Persoonlijk | 13 reacties

Weekoverzicht #82: een fotoshoot en spierpijn

Deze week heb ik een hele dag in de auto gezeten, een fotoshoot gedaan en heb ik mijn eerste lange tocht op het supboard gedaan! Verder was het niet heel mooi weer en heb ik vooral veel binnen gezeten en gewerkt. Door het koudere weer was Tibbe ook veel thuis en heb ik veel met de kat kunnen knuffelen. Ik vond het een heerlijke week, kijk je mee naar dit weekoverzicht?

Maandag

kunstproject en fotoshoot

Op Maandag moest ik mijn zusje voor één van haar kunstprojecten naar Tilburg brengen. Zij moest daar een paar uur spenderen met allerlei kunstwerken, dus dat was voor mij een mooi moment om wat anders te gaan doen. Ik reed naar Den Bosch om met Angélica foto’s te maken. Zij is een fotografe met een fantastische stijl en ik wilde al jaren foto’s door haar laten maken. Nu leek het me de perfecte tijd. Ze had perfecte plekjes uitgezocht die goed bij mijn kleuren paste. Ik had verwacht dat het veel ongemakkelijker zou zijn om de hele tijd te poseren, maar het viel me enorm mee.

Na de fotoshoot reed ik weer terug naar Tilburg om mijn zusje weer op te halen en naar huis te brengen. Al met al heb ik 5 uur in de auto gezeten vandaag, dat was wel iets teveel van het goede.

Online

Weekoverzicht #81: kamperen op eigen oprit

Dinsdag

Fotoshoot selectie maken met tibbe

Deze dag heb ik lekker op mijn zolder zitten werken. Ik kreeg in de ochtend al de foto’s van Angélica om mijn favoriete er uit te halen. Het was nog best lastig. Er waren toch wel een foto of 10 die op de shortlist stonden, uiteindelijk heb ik er 5 uitgekozen. Het was natuurlijk opeens veel kouder weer en dat zorgt ervoor dat Tibbe veel binnen is. Deze stoere kater is bij mooi weer echt een buitenkat, maar zodra het weer wat afkoelt, is hij niet bij me weg te slaan en wil hij de hele tijd naast me liggen.

Woensdag

Lekker thuisdagje

Na de wekelijkse skypecall met de meiden had ik weer een hoop inspiratie voor mijn business. Om al deze nieuwe ideeën vorm te geven moet ik dan echt even alles gaan opschrijven in mijn bullet journal. Dat kon mooi samen met Tibbe op de bank.
Ik ontving vandaag ook de foto’s van de fotoshoot, die zie je later in dit artikel.

Donderdag

Donderdag oppasdag

Op Donderdag komt mijn nichtje altijd naar ons toe. Ik begin dan in de ochtend op zolder om toch nog íets nuttigs gedaan te krijgen. Rond lunchtijd ga ik dan naar beneden en daar blijf ik dan ook de rest van de dag. Dat resulteerde er dit keer in dat ik een aantal boekjes moest voorlezen. Dit keer had mijn nichtje het boek zonder tekeningen meegenomen, maar vooral gekke teksten, die je dan moet voorlezen. Mijn nichtje lag in een deuk. Het was weer een heerlijke oppasdag. Wanneer mijn nichtje weer weg is, is Tibbe altijd content dat hij weer zonder problemen in de huiskamer kan zijn.

Vrijdag

Veerle aan het suppen

Het was weer tijd om te gaan suppen. Ik had met een aantal mensen uit een sup facebookgroep afgesproken om een route te doen vlakbij Loosdrecht. We spraken af bij Breukeleveen en deden een route van 12k. Iets te lang voor mij, maar het was fantastisch. Heel leuk om een keer met anderen te water te gaan.

Zaterdag

In de sauna door spierpijn

Ik had enorm veel moeite gehad met in slaap komen aangezien ik zoveel spierpijn in mijn armen had gehad. Daar moest ik iets aan doen en het was dus tijd om in de sauna te gaan. Ik ben zo blij dat mijn ouders een sauna hebben laten maken toen het huis verbouwd werd. Ik ben meestal de enige die hem gebruikt, wat is het toch heerlijk.

Verder was zaterdag een rustig dagje waarbij ik veel gelezen heb. Er stonden wel een aantal dingen op de planning, zoals de zolder opruimen om mijn vermiste pen terug te vinden. Door de spierpijn schoof ik dat lekker door naar zondag.

Zondag

Ontspannen zondag

Weer een heerlijke weekenddag. Dit keer begon ik de dag wel met het schoonmaken van mijn zolder. Alles is weer schoon na het stofzuigen en de badkamer heeft een goed sopje gehad. Alleen heb ik mijn pen niet gevonden, dus de missie was niet heel erg geslaagd. Ondertussen ben ik mijn pen een week kwijt en ben ik bang hem niet meer te kunnen terug vinden. Hij zou toch echt in huis moeten zijn. Maar goed.

Ik ging verder met mijn hobby om armbandjes te maken. We hadden nog 2 lades vol op zolder met kraaltjes en die wilde ik toch even uitproberen. Helaas vond ik uiteindelijk de kraaltjes toch net iets te klein voor met de letters. Afwachten tot mijn bestelling binnenkomt zodat ik weer verder kan.

Ook gebeurde er dit weekend iets geks, ik heb namelijk de krant gelezen. Ik hou helemaal niet van de krant lezen en ben normaliter niet echt op de hoogte van het nieuws. Nu met de corona crisis is dat een ander verhaal. Dit weekend stond Liesbeth Rasker in het leven katern en dat wilde ik wel even zien. Het ging over haar rouw podcast, wat ik na mijn tijd bij Praten over Verlies wel een interessant onderwerp vind.

Fotoshoot

Fotos van Angelica Vis
Nu heb ik helemaal het resultaat van de fotoshoot niet gedeeld. Ik had de foto’s woensdag binnen en wat waren ze toch fantastisch. Ik heb er 5 en je zal ze binnenkort op mijn social media wel voorbij zien komen! Neem gauw een kijkje op de website van Angélica, want ze biedt op dit moment nog een fotoshoot aan met een leuk prijsje!

Komende week gaat het weer wat mooier weer worden en daarom wil ik ook vaker het water op. De planning is om naar Kinderdijk te gaan om te suppen en om een dag door de Utrechtse Grachten te gaan varen. Het kan zijn dat we deze week ook een nieuwe auto krijgen, maar dat kan ook nog een weekje wachten zijn.

* Dit artikel kan affiliate links bevatten. Dit kost jou niks extra’s, maar zorgt dat deze website kan blijven bestaan.

Veerlez
Hoi, ik ben Veerle, dit is de plek waar ik blog over alles wat volgens mij het leven mooier maakt! Wil je meer over mij weten? Kijk dan hier.

Follow on Bloglovin

Podcast

Fearless Adventure Podcast

Koffie drinken?

Buy Me a Coffee at ko-fi.com

Anderen lezen:

Wat kan je doen als je in quarantaine zit?
Habit Tracker + printable
Geld verdienen met Pinterest
6 manieren om nu geld te verdienen
Beste tips voor roze haar
Hoe kan je online spelletjes spelen?

Suppoort

Suppoort Veerle

Op dit moment lees ik

Other Language?13 Reacties

 1. Henk Hofman

  je vermaakt je wel, Corona of niet!. Wat is nou hetgeen je het meest mist, en wat is juist hetgeen je hebt ontdekt tidjens deze Corona-periode?

  Antwoord
  • Veerlez

   Ik zit geen moment stil! Ik ontdek non stop nieuwe hobby’s en merk dat ik heel erg geniet van de routine die ik tijdens deze periode heb! Natuurlijk mis ik het om rond te reizen en nieuwe toffe ervaringen op te doen, maar deze tijd geeft me ook heel veel terug. Ik heb eindelijk de tijd om aan het fundament van mijn business te werken!

   Antwoord
 2. lodi

  Wat lijkt dat suppen me gaaf, maar ook zwaar zeg, ik kan me goed voorstellen dat je spierpijn had na afloop. En een gezellige drukke week zo te lezen.

  Antwoord
  • Veerlez

   Het is heel erg leuk om te doen. 12 kilometer is wat te lang voor me, vanavond ga ik iets minder lang suppen, hopelijk went het ook zodat ik de volgende keer minder spierpijn zal hebben!

   Antwoord
 3. Felice Veenman

  je week beginnen in den Bosch, dat is beslist een goede start, suppen lijkt me heel zwaar, respect dat je dat kan

  Antwoord
  • Veerlez

   Als je eenmaal je balans hebt gevonden, valt het wel mee hoe zwaar het is. Of naja, dan hangt het vooral af van hoe snel je wilt gaan en hoe lange afstand je route is! Meestal doe ik korte tours!

   Antwoord
 4. Angélica

  Haha ik las je titel in bloglovin en dacht ‘FOTOSHOOT? MET WIE?’, was ik het zelf natuurlijk. Was leuk!

  Je bent lekker bezig met het SUP-en! 12km lijkt me wel echt heel ver haha.

  Antwoord
  • Veerlez

   hahaha alsof ik ooit een fotoshoot bij iemand anders zou boeken 😉 De 12km suppen was iets teveel van het goeie, vanavond wil ik naar kinderdijk en dan doe ik wel iets korters!

   Antwoord
 5. racheltjuh

  suppen is super leuk en zo te zien vermaak jij je wel 😀

  Antwoord
 6. Wanda

  Dat suppen lijkt me op zich wel heel erg leuk, maar ik denk dat ik zeker in het begin regelmatig in het water zou liggen, want mijn evenwicht bewaren, is best wel lastig haha…

  Antwoord
 7. Corrina Wassenaar

  Mooie week en die fotoshoot helemaal leuk

  Antwoord
 8. Jasmina Gajadhar Borgeld

  Wat een leuke week, je verveelt je dus overduidelijk NIET,haha

  Antwoord
 9. Caroline

  Zo dat is een mooie fotoshoot geworden! Zo te zien vermaak jij je goed in deze tijden van Corona.

  Antwoord

Trackbacks/Pingbacks

 1. Weekoverzicht #83: Pinterest coaching en suppen bij Kinderdijk - […] Weekoverzicht #82: een fotoshoot en spierpijn […]

Laat een reactie achter