Weekoverzicht #81: kamperen op eigen oprit

door | mei 11, 2020 | Persoonlijk | 2 reacties

Weekoverzicht #81: kamperen op eigen oprit

Wat een heerlijke buitenweek was het. We hadden mooi weer, waardoor ik 2 keer het water op geweest ben om te suppen. Ik kreeg allerlei pakketjes en sliep twee nachten op de oprit. Een avontuurlijke week met veel inspiratie. Kijk je mee naar het weekoverzicht van deze week?

Maandag

Maandag, slapen in de bus

De week begon met een webinar om meer remote verdienmodellen op te zetten. Ondanks dat ik daar al best veel kennis over heb, leek het me geen verkeerd moment om me er weer verder in te verdiepen. Nu heb ik tenslotte alle tijd om dingen op te zetten zodat de dingen goed lopen wanneer ik weer op reis ben.

Vandaag kwam er ook een pakketje binnen. Dit was het begin van mijn crowdfunding pakket. Ik wil mensen de kans bieden wanneer ze met mij gaan suppen, om neopreen kleding te dragen. Naast kleding zat er ook een elektrische pomp bij, wat mijn leven een stukken makkelijker maakt.

Gedurende de dag besloot ik om deze nacht in de bus te gaan slapen. Mijn ouders hebben een camperbusje voor de deur staan en ik had daar nog niet eerder in geslapen. Dit was het moment om op de oprit er een nachtje in de slapen.

Dinsdag

Nog een nachtje in de bus

Dit was een beetje een pijnlijke dag, ik moest namelijk het mes in mijn supbord zetten. Ik moest het productnummer uit het bord knippen om op te sturen naar de fabrikant. Met deze foto toon ik aan dat ik het bord daadwerkelijk onklaar heb gemaakt en zou ik een nieuwe toegestuurd krijgen.

Weer sliep ik deze nacht in de bus op de oprit. Deze twee nachten was het ’s nachts rond het vriespunt, dus niet de allerslimste dagen om op de oprit te gaan slapen, maar des te avontuurlijker.

Woensdag

Moestuindag

Zoals elke woensdag begon ik de dag weer met een skypecall met de meiden. Na deze call was ik weer helemaal geïnspireerd om verder aan mijn business te bouwen. Elke week praten we over waar we mee bezig zijn in onze business en helpen we elkaar verder. Deze week ging het vanuit mij vooral over Instagram. Ik wil vanuit Geld verdienen met Pinterest meer met mijn Instagram doen en ben nu steeds vaker zichtbaar in de stories.

Na de wekelijkse call heb ik vaak zo een druk hoofd, dat ik me dan die middag nergens op kan focussen. Deze week had mijn moeder ook nog extra hulp nodig in haar moestuin, dus gingen we in de middag samen naar haar moestuin. Ik kon prima helpen met onkruid wieden, terwijl zij bezig was met haar plantjes. Ze heeft op haar veldje ook een klein huisje staan, wat me fantastisch zou lijken als Tiny House. Helaas mag je niet wonen in je moestuin.

Donderdag

een dagje suppen

Doordat afgelopen maandag eindelijk de elektrische pomp geleverd was, was het eindelijk tijd om mijn nieuwe bord te gaan proberen. Ik zou wel handmatig kunnen pompen, maar dan heb je al een hele workout gehad, voor je het water op gaat.

Ik maakte een kort rondje op de Biltsche Grift en genoot echt intens van het feit dat ik weer op het water was. Dat inspireerde dan ook meteen het verschijnen van dit artikel over het aanschaffen van je eigen supbord.

Vrijdag

Pakketjes dag en armbandjes maken

Deze dag begon met een heerlijke call met Felicity. We keken samen naar haar Pinterest profiel en ik gaf tips over hoe ze dit kon verbeteren. Daarnaast gingen we in op hoe ze haar profiel zou kunnen gebruiken om meer inkomen te genereren. Het was heel motiverend om dit te doen en ik wil zeker in de toekomst meer coaching gaan aanbieden.

Daarnaast was het ook een goeie pakjes dag. Ik krijg namelijk twee pakketjes geleverd, waarvan ik niet wist dat ze deze dag zouden komen. Het eerste pakje was mijn supbord! Nu kon ik eindelijk gaan beginnen met mijn droom verder uitwerken, een supcoach worden.

Het andere pakketje was van My Jewellery. Daarin zat onder andere een DIY pakketje om zelf armbandjes te maken met letterkralen. Ik maakte meteen twee armbandjes waarvan op 1 Fearless staat, mijn Engelse reisnaam. Op het andere armbandje staat Happy Paddle, een mooie referentie naar mijn suppende leven.

Zaterdag

Nog een keer suppen

Dit is volgens mij de eerste weekend dag geweest sinds de corona tijd, dat ik mijn laptop niet heb aangeraakt. Ik heb de hele ochtend op de bank een boek gelezen. Vervolgens heb ik nog in de tuin zitten schrijven in mijn dagboek. Het was tenslotte een heerlijke zomerse dag!

In het begin van de avond trokken we er op uit om te suppen. Dit was de eerste keer dat ik met beide borden het water op ging. Mijn moeder was mijn testpersoon. Het was heel fijn om inzicht te krijgen in hoe lang het duurt op beide borden op te blazen (een half uurtje!) en hoe je iemand anders moet instrueren.

Het was heel leuk om samen met iemand te suppen en ik kan niet wachten tot ik vaker met anderen het water op kan.

We waren van Rhijnauwen naar de Veldkeuken gevaren, een klein stukje. Bij de Veldkeuken was een mooi bruggetje wat nog in de zon was. Hier wilde ik wel even op de foto met mijn nieuwe supbord. Het werd uiteindelijk weer een beetje een gekke foto, maar ik wilde ook dat mijn zilveren enkelbandje er goed op stond. De laatste maanden begin ik steeds meer interesse in enkelbandjes te hebben en begin ik ze ook zelf te maken. Na een aantal zelfgemaakte bandjes, was het tijd om een mooi zilveren bandje om te hebben.

Zondag

Thuis dagje

Zoals elke ochtend was ik vroeg wakker en zat ik voor mijn ouders beneden waren een kopje koffie te drinken. Tibbe kwam lekker bij me zitten. Hij ziet me vast toch ook een beetje als één van zijn moeders. Het was een fijne dag met familie.

Al met al was het een fijne week vol met productieve dagen en nieuwe hobby’s uitoefenen. Ik genoot van het maken van armbandjes en kan niet wachten tot ik weer meer kraaltjes heb om meer bandjes te maken.

* Dit artikel kan affiliate links bevatten. Dit kost jou niks extra’s, maar zorgt dat deze website kan blijven bestaan.

Veerlez
Hoi, ik ben Veerle, dit is de plek waar ik blog over alles wat volgens mij het leven mooier maakt! Wil je meer over mij weten? Kijk dan hier.

Podcast

Reizende Strijdster Podcast

Meditaties

Reizende Strijdster Podcast

Categorieën

Anderen lezen:

Het verhaal van een vleesboom
Hoe reis je zo goedkoop mogelijk?
Schildersezel
Weekoverzicht #33: Ik vertrek.. Slovenië
6 Boeken die mijn leven hebben veranderd
4 beste Nederlandstalige meditatie apps

Suppoort

Suppoort Veerle

Op dit moment lees ik

Other Language?2 Reacties

  1. Rachel Kromdijk

    wauw wat heb je een heerlijk overzicht gedeeld zeg en die borden hebben wij twee jaar in italic ook enorm veel gezien. Veel Nederlandse gezinnen hadden ze mee, echt ideaal! De prijzen verschillende alleen enorm , welke raad jij het meest aan?

    Antwoord

Trackbacks/Pingbacks

  1. Weekoverzicht #82: een fotoshoot en spierpijn - […] Weekoverzicht #81: kamperen op eigen oprit […]

Laat een reactie achter