Weekoverzicht #80: Tibbe knuffelen en plannen

door | mei 4, 2020 | Persoonlijk | 0 Reacties

Weekoverzicht #80: Tibbe knuffelen en plannen

Deze week begon met een kleine negatieve lading omdat mijn SUP bord echt kapot bleek te zijn. Gelukkig liet ik mijn week er niet teveel door beïnvloeden en werd het al gauw een fantastische week. Vooral het laatste deel van de week heb ik me gericht op routines. Wat werkt en wat wil ik doortrekken in de rest van mijn bedrijf. Ik kijk dan ook terug op een positieve week.

Maandag

koningsdag is sjoelen!

Het was koningsdag of woningsdag zoals het dit jaar heet. Al jaren doe ik eigenlijk niks met koningsdag, dus zoveel was er voor mij niet anders. Dit jaar haalden we de sjoelbak naar beneden en deden we een kleine competitie. Dat was eigenlijk wel leuk, dus de sjoelbak is nog even beneden gebleven.

De rest van de dag heb ik een klein beetje gewerkt, maar vooral toch in de tuin gezeten om te genieten van de laatste zon. Ik heb mijn kapotte supbord nog één keer gepakt om te kijken wat er nou echt mis was, zodat ik nu ook foto’s kon maken.

Dinsdag

De wc rol challenge met Tibbe

Op Dinsdag begon de regen en daarmee was het meteen een stuk kouder. Het was een heerlijke dag om op zolder te zitten werken. Ik schreef een blogpost over Tailwind Smartloops voor Geld verdienen met Pinterest en fixte allerlei kleine dingen op mijn websites.

In de middag was het tijd om de wcrol challenge met Tibbe te doen. Tibbe deed het eigenlijk best goed, hij kan prima hoog springen (ookal begint hij met zijn 10 toch wel wat ouder te worden) toch kiest Tibbe altijd voor de makkelijke weg. Hij sprong dan ook liever op de bank en over de wcrollen heen.

Woensdag

Woensdag thuiswerkdag

Op Woensdag kreeg ik een kaartje van Marlou binnen, die kaartje paste perfect bij de kleurencombinatie die ik aan had die dag. Ook meldde ik me in de ochtend aan voor de Online Summit van Zakenmeisje.

Het begint een beetje eentonig te worden in de weekoverzichten, maar op woensdag heb ik weer een skypeochtend gehad met Diana, Helena, Jenny en Mirre. Een ochtend vol goede plannen en inspiratie. Tegenwoordig plan ik de rest van de dag vrij, zodat ik alle ideeën ook meteen kan uitvoeren.

Donderdag

Verkleedfeestjes en Tibbe knuffelen

Op donderdag was mijn nichtje weer de hele dag bij ons en dat was één groot feest. De dagen dat zij bij ons is, ben ik overduidelijk minder productief, aangezien ik zoveel mogelijk beneden wil zijn om tijd met haar door te brengen. Ik weet tenslotte nooit hoe lang ik in Nederland ben en hoeveel ik haar kan zien. Terwijl we door het huis scharrelde, vond ik de hondenoren terug. Dit is een keer mijn outfit geweest toen we met scouting op kamp waren, toen was mijn rol in het kamp dat ik de hond van Peter Pan was! Good Old Memories.

In de avond was Tibbe helemaal uitgeteld en kwam hij weer lekker tegen me aan liggen!

Vrijdag

Stroopwafels en plannen

Dit was een heerlijke dag, misschien wel mijn favoriete dag van de week. Ik begon de ochtend met het webinar van Deborah. Het was een heerlijk moment om te focussen op groei en structuur. De rest van de dag zat ik nog helemaal in die flow. Ik maakte lijstjes, bracht structuur aan in mijn weekplanning en plannen. Het was een enorme bevestiging dat ik op het juiste pad zit.

Dit was ook de dag dat ik een lading veerlez-spekkie-stroopwafels ontving van Opstroopwafel. Er is een heuze stroopwafel naar me vernoemd en ik geniet elke keer als ik er weer een stukje van eet. Daarnaast kreeg ik te horen dat ik een nieuw supbord krijg, maar weten ze nog niet wanneer deze leverbaar is.

Aan het eind van de middag kwam ik het Hay House Heal you Life summit tegen. Om de dag wordt er een aantal talks online gezet. Je hebt dan 48u om deze te kijken, tenzij je het pakket aanschaft, dan heb je er altijd toegang toe. Ik keek de talk van Gabrielle Bernstein en Denise Linn.

Zaterdag

Summit en koken

Ik begon deze ochtend weer met een talk kijken uit de Summit, dit keer het praatje van Kyle Gray. Recentelijk heb ik zijn boek gelezen over Angel Numbers. Ik grijp deze periode aan om mijn spiritualiteit uit te breiden. In zijn talk kwam naar voren dat we ook allemaal een persoonlijk Angel nummer hebben, bestaande uit alle cijfers van je naam. Mijn nummer was 5. Dat is overigens hetzelfde nummer wanneer je mijn geboortedatum bij elkaar optelt. Dat weet ik aangezien ik mijn Tarot levenskaart heb opgezocht toen ik op Gran Canaria was. Vijf is dus overduidelijk mijn nummer.

In de avond was het weer mijn kook beurt en het maaltje was dit keer niet écht te eten. Niet mijn favoriet.

Zondag

Op avontuur

Deze zondag was een heerlijke ontspannen dag. In de ochtend rondde ik allerlei kleine taakjes af die nog op mijn to do lijst stonden van de afgelopen week. Daarna kon ik verder genieten van het weekend. We gingen deze middag even met de camper op pad. We zochten een plekje op waar niemand was en hebben lekker een kopje thee gedronken met een heerlijk uitzicht. Ik wil echt alleen naar buiten wanneer ik zeker weet dat ik geen anderen tegen kom en dat kan gelukkig perfect met de camper!

Deze week begon ik nog een beetje gedemotiveerd door het kapotte SUP bord, maar gelukkig heb ik dat achter me kunnen laten en heb ik een hele productieve week gehad. Het was echt een week waarop ik kon focussen op ontwikkeling. Fijn dat dat af en toe even mogelijk is!

Hoe was jouw week?

* Dit artikel kan affiliate links bevatten. Dit kost jou niks extra’s, maar zorgt dat deze website kan blijven bestaan.

Veerlez
Hoi, ik ben Veerle, dit is de plek waar ik blog over alles wat volgens mij het leven mooier maakt! Wil je meer over mij weten? Kijk dan hier.

Podcast

Reizende Strijdster Podcast

Meditaties

Reizende Strijdster Podcast

Categorieën

Anderen lezen:

Het verhaal van een vleesboom
Hoe reis je zo goedkoop mogelijk?
Schildersezel
Weekoverzicht #33: Ik vertrek.. Slovenië
6 Boeken die mijn leven hebben veranderd
4 beste Nederlandstalige meditatie apps

Suppoort

Suppoort Veerle

Op dit moment lees ik

Other Language?0 reacties

Laat een reactie achter