Weekoverzicht #73: festival afronden en binnen zitten

door | mrt 19, 2020 | Persoonlijk | 0 Reacties

Weekoverzicht #73: festival afronden en binnen zitten

Wat werd het een gekke week! Dit hadden we toch niet kunnen voorzien? De week begon nog rustig met het afbreken van Grasnapolsky. Ik ging naar mijn oppasadres en bleef daar de rest van de week binnen.

Maandag

Het festival is voorbij! Ik kwam een uurtje laterop de fabriek aan dan de rest en daar trof ik Floris bij de perscontainer. Floris, de rots in de branding, die zich zo vaak over het afval ontfermt. De perscontainer die er het weekend stond, was kapot, iets met een zekering. Maandagochtend kwam de nieuwe container en kon Floris de achterstand wegwerken.
Toen ik aankwam bij het ontbijt, hadden alle mensen die aan het werk waren, hun bordje en alles laten staan. Ik begon dus maar meteen met dat eerst opruimen en daarna zelf ontbijten!
Er werden een aantal expedities, tijdens het festival, op de fiets georganiseerd. Hierdoor hadden we een aantal huurfietsen. Ik kreeg een telefoontje dat de fietsen werden opgehaald en ging gauw kijken of we alle sleutels wel hadden.
Nadat ik het hele kantoor had ingepakt, zat mijn taak er eigenlijk wel op. Na nog een hoop gesjouw op de fabriek, ging ik met Otto en Wilbert mee. Zij reden in de bakwagen, er moest een hoop worden weg gebracht. We leverden ook alvast één van onze busjes in bij Doesburg autoverhuur!
Het hele weekend hadden we het erover dat we de broodjes kroket en kaassoufflés zo hadden gemist, die hadden we vorig jaar altijd bij de lunch. Daarom besloten we even langs een snackbar te rijden. Aldaar zagen we het Dagblad van het Noorden en lazen we de lovende woorden over Grasnapolsky.
In de avond aten we met de overgebleven toppers een maaltje op de Esborg!

Dinsdag

Dinsdagochtend reed ik samen met Otto naar de fabriek. We zouden even snel de bakwagen oppikken en die gaan inleveren bij Doesburg. Toen we op de fabriek kwamen, bleek dat we nog een ritje moesten rijden met de bakwagen. Na het ritje in Nieuw Pekela reden we weer terug naar de fabriek om mijn auto op te halen. Vervolgens reden we naar Groningen om de bakwagen in te leveren en samen weer terug te rijden naar de fabriek. Het was een hoop heen en weer gerij. Ondertussen haalden we ook nog alle laatste spullen op de Esborg op.
Om 13u reed ik eindelijk, samen met Eric, weg van de fabriek, richting mijn ouders.
Om half 4 was ik thuis. Aldaar werd er geknuffeld met Tibbe, bijgekletst met mijn ouders en zusje. Ik ging in de sauna, nam een douche en ging vlak na het eten naar bed.

Woensdag

Woensdag vertrok ik naar Hilversum, naar mijn nieuwe oppashuisje voor de komende maand. Daar was deze poes, Pixel, op mij aan het wachten.
Deze avond had ik behoefte aan een rustige avond met een boek op de bank. Ik kocht het boek van Monique van Loon – Je bent jong en je krijgt wat. Het boek gaat over toen ze baarmoederhalskanker kreeg. Van te voren wist ik al dat het een boek zou zijn, wat me zou raken. Haar proces heeft namelijk erg veel raakvlakken gehad met mijn operatie vanwege de vleesbomen twee jaar geleden. De tranen liepen over mijn wangen. Het is een vlot, humoristisch en rauw boek. Ik kan het iedereen aanraden!

Donderdag

Donderdag is mijn festivaldag. De planning was dat ik in de trein naar Arnhem zou stappen voor een werkdag, maar ik had woensdagnacht koorts gehad. Ik ben vaker ziek na festivals, dus ik wist niet helemaal of ik naar Arnhem moest gaan of niet. Ik besloot thuis te blijven, vooral aangezien ik ook wat snotterig en kortademig was. Die klachten zijn ook te verklaren met mijn astma en kattenallergie. Maar ik ben ook van mening dat mensen die normaliter klachten hebben, nu ook de grootste bron van besmetting kunnen zijn.
Ik werkte de hele dag thuis voor Hoogte80.

Vrijdag

Vrijdag was ik lekker de dag bezig met bloggen. Ik besloot om eindelijk mijn weekoverzichten van de afgelopen weken te maken. Ondertussen liep ik ruim 3 weken achter. Naast de weekoverzichten ging ik ook verder met het originele plan, mijn content in het engels op Fearlessadventure.nl plaatsen.

Zaterdag

Er was mij verteld dat Pixel niet heel knuffelig was met vreemden. Nou bleek dat ze het wel leuk vond dat ik er was, aangezien Pixel overdag vaak bij me op schoot kwam liggen. Soms was dat wat lastig, aangezien ik dan net midden in een artikel zat. Deze dagen zijn er wel een aantal artikelen geschreven.
Het leuke van een zwarte kat is dat je soms echt niet ziet waar ze begint en eindigt.

Zondag

Zondag was weer een beetje een chill dag, met Pixel op mijn borst was ik spelletjes aan het spelen, online.
Ze deed me zoveel denken aan de kat van mijn ex, die ook een tijdje bij mij heeft gewoond. Ik denk dat zwarte katten toch altijd een bijzonder plekje bij me hebben.
Op zondag was het ook eindelijk tijd om mijn nagels te lakken. Toch gek hoe je daar soms toch opeens zoveel zin in kan hebben. Ik heb in mijn tijd in Gran Canaria een paar keer aan wat mensen gevraagd of ze nagellak hadden die ik kon lenen. In mijn tijd in Slovenië, miste ik het ook al. Toch vind ik het niet belangrijk genoeg om nagellak en nagellak remover mee te tillen. Nu kan ik eindelijk weer met roze nagels door het leven gaan.

Al met al was het een gekke week, toch veranderd er voor mij niet heel veel. Ik had al op de planning staan om rustig aan te doen en vooral online te werken. De corona boezemt me wel een beetje angst in, vooral met het feit dat niet iedereen het even serieus nam in het begin. Gelukkig begint dat nu steeds meer te komen.

Deze week op dit blog:

Weekoverzicht #70: Zusje vertrekt en het begin van Calima

Weekoverzicht #71: een themafeestje en de nachtbus naar huis

Wat kan je doen als je in quarantaine zit?

Weekoverzicht #72: werken op een festival

* Dit artikel kan affiliate links bevatten. Dit kost jou niks extra’s, maar zorgt dat deze website kan blijven bestaan.

Veerlez
Hoi, ik ben Veerle, dit is de plek waar ik blog over alles wat volgens mij het leven mooier maakt! Wil je meer over mij weten? Kijk dan hier.

Podcast

Reizende Strijdster Podcast

Meditaties

Reizende Strijdster Podcast

Categorieën

Anderen lezen:

Hoe ik met 2 minuten per dag honderden euro's verdien?
4x lekkere wegkijk films
Begin een capsule wardrobe
6 manieren om nu geld te verdienen
6 Boeken die mijn leven hebben veranderd
Hergebruik je eten!

Suppoort

Suppoort Veerle

Op dit moment lees ik

Other Language?0 reacties

Trackbacks/Pingbacks

  1. Weekoverzicht #74: thuiswerken en zonnestralen - […] richting huis te gaan. Ik merkte toch dat ik een aantal spullen begon te missen. Toen ik vertrok vorige…

Laat een reactie achter