Een weekoverzicht vol kippen, hard werken en lekker eten

Weekoverzicht #26: kippen, hard werken en lekker eten

Een weekoverzicht vol kippen, hard werken en lekker eten

Het was weer een heerlijke werkweek vol thuiswerkdagen met de kippen. Ook had ik lange werkdagen bij mijn festivals en schreef ik druk verder aan mijn boek. Er waren veel heerlijke eetmomenten en tijd voor borrels! Een gezellige week, kijk je mee in mijn weekoverzicht?

Zondag

De zondag begon natuurlijk met het publiceren van mijn weekoverzicht van de voorgaande week. Er stond een mooie typefout in, blijkbaar zijn onze ontsnappende kippen ook erg ontspannend. Ik heb deze fout toch maar even verbeterd.
Na een ochtendje achter de laptop om te werken aan mijn Geld Verdienen met Pinterest e-book, was het tijd om in de auto te stappen. Mijn vriendinnetje Linda gaat binnenkort verhuizen en ik had nog een kast bij haar staan. Ik zat dus weer leuk samen met de kast in de auto.
In de avond was ik bij mijn oom in Amsterdam. We aten samen en kletsten weer even bij. Ik bleef in Amsterdam slapen omdat ik de volgende ochtend vroeg op moest om vlakbij te werken.

Online

Weekoverzicht #25: de week van sales funnels en ontsnappende kippen.

Maandag

Net als in voorgaande week, moest ik weer werken voor de NS op station Muiderpoort. Ik moest om 6.45 aanwezig zijn, dus dat was vanaf mijn ouders niet helemaal te bereizen. Op maandagochtend stallen zeker minder mensen hun fiets dan op vrijdagmiddag. Het was stukken rustiger dan afgelopen keer.
Na mijn dienst ging ik nog even langs mijn oom om mijn spullen weer op te halen en daar nog even kort te zitten werken. Er was eigenlijk warm weer voorspeld, maar aangezien ik zo vroeg op moest en de hele ochtend in de schaduw moest werken, had ik mijn winterjas nog aan.
Ik had uiteindelijk wat vertraging met de tram, waardoor ik precies de pont had gemist. Ik zou naar een bijeenkomst van Fringe gaan. Deze bijeenkomst is voor de groepen die op Fringe spelen. Ik vind het belangrijk om meer betrokken te zijn dit jaar en wil graag een keer bij die bijeenkomsten zijn. Nu miste ik de pont en moest ik een half uur wachten. Ik was eigenlijk heel moe en had al de hele dag een helse ren planning, waardoor ik besloot om toch maar terug naar Utrecht te gaan. De treinen hadden enorm vertraging, dus het was maar goed dat ik besloot om weg te gaan.
Via Marktplaats had ik een tweedehands slowjuicer besteld, deze was in mijn afwezigheid bezorgd. Ik besloot dus meteen naar de AH te gaan en allemaal groente en fruit in te slaan.
De rest van de middag was ik druk bezig met het maken van allerlei sapjes. Het is opeens zo makkelijk! Mochten jullie tips voor lekkere sapjes hebben, laat het me vooral weten!
‘s Avonds hadden we eetclub bij Marlou en aten we een heerlijke gekruide bloemkool met een spinazie bulgur salade.

Dinsdag

Ik had dinsdag een thuiswerkdag en dat was maar goed ook. De kip bleef maar ontsnappen!
Hierdoor heb ik dus verschillende selfies met de kip. Hier waren we lekker een rondje aan het lopen door de tuin!
Tibbe wist niet zo goed wat ie hier nu mee moest.
De andere kippen probeerde ook af en toe naar buiten te treden, maar gelukkig pasten ze niet door het gaas heen.
Ik geniet er toch van dat ik op zulke thuiswerkdagen lekker wat afleiding heb van de kippen en Tibbe.

Woensdag

Woensdag zat ik weer de hele dag op kantoor bij Amsterdam Fringe Festival. Ik zat lekker aan de grote roze tafel te werken, terwijl al mijn collega’s afspraken in de stad hadden. Ik zat dus weer lekker alleen te werken en kon weer veel doen!
We hadden een afscheidsborrel van een aantal oud collega’s en daardoor zaten we in de avond lekker op het terras te wachten tot de borrel begon!
Helaas moest ik de borrel vrij vroeg verlaten omdat ik anders niet meer ‘thuis’ zou komen of er meteen 2 uur over zou doen ipv een uur.
Toen ik thuis kwam, zag ik dat de arme kip toch weer ontsnapt was. Doordat ik zo laat thuis was, heb ik niet het hok voor haar kunnen openen en was ze dus elders in de tuin op stok gegaan. Arm beest

Donderdag

Gelukkig vond ze het niet heel erg en toen ik vroeg wakker was om het kippenhok voor de andere dames weer open te doen (we sluiten het elke avond af omdat er ooit een vos is geweest die onze eerste kipjes heeft opgegeten) liep ze gezellig met me mee.
In overleg met mijn ouders mocht ik het kippenhok de hele dag open laten staan, zodat de kip niet weer elders in de tuin op stok moest. De dames zaten dus voor het raam me te bestuderen.
Ik ging naar Hoogte80 kantoor en we hadden een vergadering in het Coehoornpark!
We hadden ‘s avonds nog een borrel, waardoor we weer gezamelijk moesten eten, dit keer helaas geen pizza, maar dit maaltje – of naja de restanten daarvan – waren heerlijk.
Zoals gezegd hadden we een borrel met de vrijwilligers. Het was een informatiebijeenkomst waarbij het programma gelanceerd werd en we een aantal nieuwe vrijwilligersfuncties hebben toegelicht. Het was natuurlijk ook een fantastisch moment om een groepsfoto te maken!
Het was weer een avond dat ik vroeg moest aftaaien omdat ik anders niet meer thuis zou komen, Floris en Floor hadden de taak om te zorgen dat ik mijn trein écht zou halen!

Vrijdag

Elke ochtend begin ik de dag met een foto van de kippen of van Tibbe om mijn Twitter volgers een goeiemorgen te wensen. De kippen lenen zich daar erg goed voor!
En laten we wel wezen, ik kan nooit genoeg Tibbe laten zien toch? Kijk nou zijn fluffy buik haar!
Had ik al eens gezegd dat ik een daktaak heb gehad aan het huis bijhouden. Hier was ik weer het dak op om de daktuin water te geven
Na twee lange werkdagen en weinig thuis zijn, vond ik het wel lekker om even in de tuin een boekje te lezen. Ik had het huis alweer opgeruimd omdat mijn ouders weer thuis zouden komen, dus ik kon nog wel even in de tuin zitten en ontspannen.

Terwijl ik rustig in de tuin zat, zag ik opeens te kip vliegen!
Let op, een exclusief beeld! Ik stond in de keuken! We zouden samen komen met ons knutselclubje waarvoor ik de maaltijd ook zou verzorgen. Mijn ouders zouden ook thuis komen, waardoor ik voor 6 man ging koken. Niet alle meiden kwamen uiteindelijk meer, maar alsnog heb ik een heerlijke maaltijd op tafel gezet.
Het knutselclubje komt ongeveer eens per maand samen om onze bullet journals op te zetten. We kletsen bij, wisselen washi tape uit en zorgen dat we de komende maanden weer kunnen plannen!

Zaterdag

Het halve knutselclubje had afgezegd en we konden het gelukkig verplaatsen naar zaterdagochtend. We besloten te gaan brunchen in het park en hadden allemaal wat lekkers meegenomen!
We hadden ook een polaroid camera mee, waardoor we ook zulke leuke kiekjes kregen!
Ik zou eigenlijk kledingruil hebben, maar aangezien onze host ziek was, ging die niet door. Ik besloot om even langs Bunnik te fietsen, ik was tenslotte toch weer op de racefiets.

Het was een heerlijke week. Voor de komende week staan er weer een aantal lange werkdagen op de planning. Ik heb een aantal kennismakingsgesprekken met nieuwe vrijwilligers en wil de shop van Geld verdienen met Pinterest gaan lanceren. Ik ben ook van plan om naar de tulpenvelden te gaan en veel te ontspannen deze week!

Hoe is jouw week geweest?

3 thoughts to “Weekoverzicht #26: kippen, hard werken en lekker eten”

Laat een reactie achter