Weekoverzicht

Weekoverzicht #25: de week van sales funnels en ontsnappende kippen.

Weekoverzicht #25: de week van sales funnels en ontspannende kippen.

Een gezellige week met zonnige dagen en een hoop dieren om me heen. Ik genoot van het burgerlijke leven in mijn ouderlijk huis. Ik maakte mooie stappen met Geld Verdienen met Pinterest en had productieve festivaldagen. De rode draad door deze week was wel de ontsnappende kip. Kijk je mee naar dit weekoverzicht?

Het is een volle week geweest. Ik realiseerde me halverwege de week dat mijn maand mei al helemaal volgepland is, ook de maand april begint steeds drukker te worden. Ik heb veel te doen voor mijn vertrek naar Slovenie. Ik heb een Hoogte80 festival en wil veel voorbereiden voor Amsterdam Fringe Festival. Ondertussen ben ik ook druk bezig om Geld verdienen met Pinterest op te zetten. Ik ben deze week druk bezig geweest met nadenken welke strategieën en funnels die ik wil inzetten.

Zondag

Op zondagochtend stond ik lekker vroeg op zodat ik nog een hoop gedaan kon krijgen voor ik spelletjes ging spelen. Doordat ik nog de hele ochtend had, maakte ik ook mee dat Tibbe met een muis aan het spelen was. 
Ik had met Tessa, Nynke en Marjolein afgesproken om bij Koffieleute spelletjes te spelen. Marjolein nam (mijn) Pandemic mee en Pim en Nynke namen Pandemic Rising Tide mee. Een super goed doordachte versie van Pandemic!
Ik had eten besteld bij Poke Perfect en fietste daarmee naar huis. De batterij van de elektrische fiets gaf om de zoveel minuten weer een balkje minder weer. Ik vroeg me af of ik het nog ging halen, maar gelukkig heb ik tot huis kunnen fietsen.
Ik genoot er enorm van om zonder jas door de weilanden te fietsen. Ik heb verschillende werkgevers gehad op de Uithof en heb daarmee de route naar mijn ouders ook vaak gefietst, het voelde een beetje als jeugdsentiment. Of naja, afgelopen 8 jaar sentiment.

Online

Weekoverzicht #24: het begin van het nomade bestaan

Maandag

Maandag was een thuiswerkdag en daarmee kon ik lekker in en rond het huis chillen. Ik geniet zo van het huiselijke leven hier. De kippen eten geven, met de kat kroelen enzovoort.
Ik had zondag expres wat meer eten besteld, zodat ik er ook mee kon lunchen. Tibbe vond het eten ook interessant ruiken.
Ik zat lekker in de tuin te werken.
En Tibbe week de hele dag niet van mijn zijde. Hij lag lekker te slapen.
Ik besloot om nog even gauw mijn spaarpot met kleingeld bij de bank te gaan storten. Had ik toch in de afgelopen maanden weer +-150 euro bij elkaar gespaard. Ik heb het geld overigens ook meteen uitgegeven aan het Divi thema voor mijn website. Waar ik meteen diezelfde aond mijn hele website in een nieuw hoesje heb gestoken.

Dinsdag

Tibbe vind het net als ik niet heel fijn om gewekt te worden om 07u door de bouwvakkers.
Ik zat in de trein naar Rotterdam om met Nienke koffie te drinken. Het was een heerlijk inspirerend gesprek wat me goed op weg heeft geholpen met de plannen voor Geld verdienen met Pinterest. Ik ben al even bezig met het schrijven van een e-book. In het gesprek met Nienke werd het duidelijk dat ik eigenlijk veel te veel content heb en het meerdere boeken gaan worden.
Op de terugweg stopte mijn telefoon er mee. Ik kon hem niet ontgrendelen als ik mijn vinger op de home button drukte. De klok was ook verdwenen. Ik kon wel via Siri nog met de code ontgrendelen, maar dit heeft me toch een half uur lang wel even zorgen gebaard. 
Eenmaal thuis ging ik weer even met de kipjes praten.
Mijn moeder heeft naast een moestuin ook nog een daktuin. Normaliter hebben we een geautomatiseerd sproei systeem voor de daktuin, maar helaas begaf deze het in de dagen voor het vertrek van mijn ouders. Ik moet nu dus om de dag het zak op om alles water te geven.
En dan zie je opeens een losse kip rond lopen. Dat is niet de bedoeling, dus maar gauw met voer de kip weer naar het hok lokken.
Tibbe ging er van op het dak lopen, gekkerd. Het is altijd weer kijken waar hij vandaan komt gerend wanneer ik eten ga geven.

Online

Mijn eerste week als nomade

Woensdag

Woensdag is Fringe dag. Het was een heerlijke rustige dag op kantoor, waardoor ik ook heel productief was. Daardoor kon ik nog even wat mails instellen voor Geld verdienen met Pinterest. De collega met wie ik op kantoor zat, was bezig met een sapkuur, waardoor we gesprekken hadden over sapkuren, detoxxen en celery juice. De resultaten van de selderij sap drinkers liegen er niet om. Met mijn eczeem huid is het best interessant om dat eens te proberen.
Na een heerlijke werkdag liep ik in het zonnetje naar het station. Even wat frisse lucht en mijn hoofd leegkrijgen.
Omdat we op woensdagen vaak met veel mensen op kantoor zitten, neem ik dan mijn noice cancelling headphones mee. Doordat we maar met zijn 2en waren, was het op werk wat overbodig. Maar het was heerlijk om zonder teveel afleiding door de stad te lopen en naar mijn podcasts te kunnen luisteren.
Toen ik thuis kwam zat de kip alweer op me te wachten achter het raam. 

Donderdag

Donderdagochtend was de kip weer losgebroken, waardoor ik iets later vertrok van huis dan ik op de planning had staan. Daardoor kon ik deze mooie foto van Tibbe maken!
Het was weer tijd voor een werkdag van Hoogte80. Dit was de eerste dag dat ik begon met kennismakingsgesprekken. Het laatste gesprek van de dag, had ik gepland buiten de reguliere kantoortijden en ik heb geen sleutel. Hierdoor moest ik de afspraak even verplaatsen naar de Stationhuiskamer op station Arnhem, ook helemaal prima. Hier hebben ze tenslotte de beste Chai Latte die ik ooit heb gedronken!
Ik was net op tijd om de ontsnapte kip weer in het hok te krijgen voordat ze op stok gingen. Daarna was het tijd om met Tibbe te knuffelen op de bank. Hij is nu wel weer gewend aan me en komt makkelijk op schoot liggen. De enige vereiste is dat ik een deken over me heen moet hebben.

Vrijdag

Vrijdagochtend probeerde ik om selderij sap te maken met de keukenmachine van mijn moeder, het hielp om de selderij klein te krijgen. Vervolgens stopte ik het in mijn eigen smoothie maker. Het bleef nog steeds meer pulp dan sap, dus ik begon vrijdag ook met mijn zoektocht naar een slow juicer. Gaat goed dat ontspullen..
Vrijdagmiddag had ik toegezegd weer eens te werken voor de NS. Ik stond in de avondspits op station Muiderpoort. 
De Fietsenstalling daar wordt totaal geautomatiseerd, maar werkte toch nog niet. Hierdoor heb ik de hele middag mensen staan informeren en assisteren bij het ophalen van een OV fiets.
Toen ik thuis kwam, waren de kippen al op stok en niet ontsnapt. Tibbe was weer in een knuffelige modus!

Zaterdag

Zaterdagochtend stond ik weer vroeg op, om boodschappen te doen. Ik was namelijk vergeten om brood te ontdooien en had wel honger.

Ik deelde een hoop stories op Instagram over de ochtendroutine met de dieren.
Tibbe vond alle aandacht wel leuk, maar genoot ook van de rust op straat in het weekend. De bouwvakers zijn er niet en nu heeft hij vrij spel buiten. Helaas begon het te sneeuwen en wist hij niet hoe snel hij weer binnen moest komen. Vervolgens heeft ie de hele dag binnen gelegen.
Ik had niet echt een productieve dag, dus ik besloot op Acda en de Munnik aan te zetten op Netflix (met ondertiteling?) en aan het weekoverzicht te werken.

7 thoughts to “Weekoverzicht #25: de week van sales funnels en ontsnappende kippen.”

    1. haha, ik kreeg de fiets bij het huis 😉 Ik zou normaal nog steeds voor de racefiets kiezen, maar met veel spullen vervoeren en astma aanvallen is een elektrische fiets heaven!

Laat een reactie achter