Weekoverzicht #21: haar knippen en een kattenafscheid

door | mrt 17, 2019 | Persoonlijk | 2 reacties

Ik had een drukke week waarin ik vergat om foto’s te maken. Elke week op dezelfde kantoren zitten werken is tenslotte niet heel fotowaardig. Ik probeerde het weekoverzicht een beetje leuk te houden met een ziekenhuisbezoek, mijn eigen haarknippen en deze week stond in het teken van het vertrek van mijn poezenbeest. Lees je mee met mijn weekoverzicht?

Maandag

Maandag begon ik met een afspraak in het ziekenhuis. Ik had weer een check-up bij de gynaecoloog waar alles weer goed bleek te zijn.
Afgelopen vrijdag zat ik in een drankje te drinken met Ralph en we hadden het over zelf je haar knippen. Hij gaf aan dat dat eigenlijk niet heel moeilijk was. Dat gesprek prikkelde iets in mij, gecombineerd met het feit dat ik écht mijn haar korter wilde hebben. Ik besloot maandag impulsief als ik ben, de schaar in mijn haar te zetten.
Het resultaat komt van de week online!
Mijn dagen staan redelijk in het teken van opruimen en mijn huis leeg maken. Ik besloot maandag ook dat de vriezer leeg moest en ik dus die Ben & Jerry’s bak wel even mocht opeten!

Dinsdag

Daan lijkt door te hebben dat ze op korte termijn moet verhuizen en zoekt me nu echt elke seconde op! Ik vind het natuurlijk heel moeilijk dat ik haar weg doe, dus maak nu van alles foto’s. Dit zal dus een weekoverzicht worden waar Daan echt de hoofdrol speelt.
Het was ook de dag dat ik mijn chille bank op Marktplaats zetten – exclusief kat. 
Ik kreeg ook iemand namens mijn huisbaas op bezoek, dus ik besloot maar even mijn killer afwas te doen. Het komt niet vaak voor dat mijn aanrecht leeg is..
Vorige week hebben mijn vader en ik mijn schilderijen weggehaald en daarmee was er wel een leegte over. Ik besloot mijn Grasnapolsky posters op te hangen. Er hangen nu 5 verschillende Grasnapolsky posters in mijn huis. #fangirl

Online

Zoektermen op Pinterest

Woensdag

Woensdag was mijn Amsterdam dag. Ik heb het begin van de dag weer op kantoor bij Fringe gewerkt en had daarna afgesproken met een vriend van me. Het was alweer even geleden dat ik hem en de kleine had gezien, dus het was fijn om weer even bij te kletsen.
For old time sake hadden we weer een Tosti Onmogelijk. Een tosti met de meest bizarre combinaties erin. Vandaag hadden we een tosti met zoute popcorn erin. Dat was overigens best een lekkere combinatie, het zout paste mooi bij de kaas.
Daan snapte het soms allemaal niet meer zo goed. Waarom staat alles in dozen en wat is dit gekke mandje. Normaal is ze panisch voor het mandje, maar nu staat het verdekt opgesteld.

Online

Hoe verdien ik online geld?

Donderdag

Donderdag was natuurlijk weer een werkdag in Arnhem, bij Hoogte80 Festival. Omdat Hoogte80 het eerste festival is waar ik weer werk, bracht ik mijn festival koffer daarheen. Deze zit vol met allerlei spullen die je altijd nodig hebt tijdens een festival. Vuilniszakken, handschoenen, touw, scharen, tiewraps, noem maar op! 
Ik was lekker vroeg en stond helaas voor een dichte deur. Gelukkig kon ik snel opwarmen met een kopje thee.
Blijkbaar is het tegenwoordig elke donderdag een regenboogdag. Weer heb ik een aantal regenbogen gezien, niet zo mooi als verleden week, maar nog steeds was het weer zo’n feest. ‘S avonds was het ook feest, want we hadden weer een vrijwilligersborrel.

Vrijdag

Vrijdag begon ik op het Grasnapolsky kantoor omdat het tijd was voor de evaluatie. Vervolgens had ik een dag vol afspraken, waar ik vergeten ben foto’s van te maken. Enkel dat ik snel, in de regen, onderweg ben
Het waaide deze dag zo hard, dat ik bijna omver waaide op mijn lichte racefietsje.
Daan bleef vrijdagmiddag lekker lang in bed liggen, ze lag weer heerlijk te snurken
In de avond hadden we weer onze knutselclub, tijd om onze bullet journals weer op te zetten voor de komende maanden. Het is heerlijk om de tijd in te plannen zodat je in de komende tijd lekker kan plannen. 
Elke seconde die ik wakker ben en in bed lig, ligt Daan naast of op me. En het liefst wil ze ook elk moment kopjes. Zo ook vrijdagnacht. Toen ik thuis kwam van de knutselclub had ik best wel hoofdpijn, waardoor ik niet meteen wilde gaan slapen. Ik heb toen nog even een film aangezet en Daan kwam gezellig bij me liggen.

Zaterdag

Ik ging zaterdagochtend naar mijn ouders om de auto op te halen. Die heb ik nodig zodat ik Daan kan wegbrengen. Ik besloot alvast mijn knuffels mee te nemen die kant op, zodat mijn nichtje daar dan mee kan spelen. 1 knuffel vond ik toch te leuk om weg te doen en besloot ik in mijn eigen bed te leggen.
De spelletjesclub kwam bij mij om spelletjes te spelen (en mee te nemen) en we speelden Pandemic, het blijft toch echt een heerlijk spel. Lekker tactisch na denken om de wereld te redden.
Rond etenstijd waren de meiden er nog, dus ik moest ook voor eten zorgen. Ik maakte deze heerlijke plaattaart van de AH.
Toen ik in bed stapte, kroop Daan meteen bij me in bed. Alsof ze wist dat het de laatste avond ging zijn. Dit was overigens de 3de avond op rij dat ze er zo bij lag, maar dat vertellen we er niet bij. Ik ga deze knuffelkont zo ontzettend missen.

Vandaag ga ik Daan dan daadwerkelijk weg brengen. Dit is het allermoeilijkste aan mijn verder zo leuke plan. Mijn lieve, kleine, gekkie ga ik wegbrengen. Ze heeft 6,5 jaar bij mij gewoond en het is zo fijn om  te zien dat het angstige beestje een sociale kat werd. Ik ga even in een hoekje zitten huilen en mijn liefje wegbrengen vandaag.

* Dit artikel kan affiliate links bevatten. Dit kost jou niks extra’s, maar zorgt dat deze website kan blijven bestaan.

Veerlez
Hoi, ik ben Veerle, dit is de plek waar ik blog over alles wat volgens mij het leven mooier maakt! Wil je meer over mij weten? Kijk dan hier.

Podcast

Reizende Strijdster Podcast

Meditaties

Reizende Strijdster Podcast

Categorieën

Anderen lezen:

Hoe ik met 2 minuten per dag honderden euro's verdien?
4x lekkere wegkijk films
3 IJslandse series op Netflix
Begin een capsule wardrobe
6 manieren om nu geld te verdienen
6 Boeken die mijn leven hebben veranderd

Suppoort

Suppoort Veerle

Op dit moment lees ik

Other Language?2 Reacties

 1. Ilona Wielinga

  Leuk om te lezen. En ik zal dus echt niet zelf in mijn haar durven te knippen..

  Antwoord
  • Veerlez

   Ik denk dat als mijn haar niet zo lang was geweest, ik het ook niet zou durven. Er viel nu niet zoveel te verliezen. Er zat al geen model meer in, dus of ik het verpest of niet, veel verschil maakt het niet. Dat is ook de enige reden dat ik het wel durfde hoor 😉

   Antwoord

Trackbacks/Pingbacks

 1. Zelf jouw haar knippen - […] kon het verleden week al zien in het weekoverzicht. Ik heb mijn eigen haar geknipt. Ik droomde al weken…
 2. Weekoverzicht #22: kattenspam en een aangeslagen stemming. - […] Weekoverzicht #21: haar knippen en een kattenafscheid […]

Laat een reactie achter