Weekoverzicht #20: Pakketjes, pannenkoeken en ontspullen.

door | mrt 10, 2019 | Persoonlijk | 0 Reacties

weekoverzicht 20: Pakketjes, pannenkoeken en ontspullen
Het was een heerlijke week waarin er ruimte was voor mijn ontspulproces. De eerste rit was een feit en een aantal spullen eindigden al op de stort. Ik sliep een nacht in Amsterdam omdat ik naar een concert ging en at taart met met mijn beste vriendinnetje. Kijk je mee naar mijn weekoverzicht?

Zondag

Ik begon met het verkopen van al mijn studieboeken en daardoor had ik deze week een pakketdienst. Ik ben wel 3 keer naar het postnl punt gelopen om weer pakketjes weg te brengen. De hele zondag stond in het teken van spullen uitzoeken en versturen.

Online

Weekoverzicht #19: bloedprikken, katten en Amsterdam

Maandag

Tijdens het uitzoeken van mijn spullen kwam ik weer in een doos van vroeger. Ik vond mijn oude Tina mazzelmeidenclubpas. Oude treinkaartjes van toen ik naar Texel of mijn oma toe ging, of dat ik de vuurtoren van Vlieland op ging. Het allerleukste vind ik nog wel het kaartje wat rechtsonder ligt. Dat is van de Heimwehfluh, een rodelbaan in Zwitserland waar we in 1989 en 2002 geweest zijn. Zulke mooie herinneringen.
Na 3 dagen lang spullen inpakken, verschuiven en een bende van mijn huis maken, had Daan het even moeilijk. Ik ging even zitten in een stoel en ze ging meteen op mijn schoot liggen. Heel onhandig, maar zo lief.
De eetclub kwam bij mij op bezoek en ik ging pannenkoeken bakken. Heerlijk, waarom doe ik dat eigenlijk niet vaker?

Dinsdag

Dinsdag was een dag wat eigenlijk een enorm drukke stress dag zou worden. Maar mijn eerste twee afspraken gingen niet door. Waar de één 15 minuten van te voren opbelde, kwam de tweede persoon gewoon niet opdagen. Hierdoor zat ik lekker ontspannen te werken bij de Landgoedwinkel. Wat een leuke plek met persoonlijke service is dat!
Daarna ging ik nog met Linda taart eten, ze was jarig en we besloten bij Meneer Peer een taartje te eten. Dat waren dus twee nieuwe koffietentjes op 1 dag. Dat gaat goed met mijn 34 things to do lijstje!
Vervolgens ging ik weer naar Amsterdam. Het begint een ding te worden, ijsjes opeten op het balkon. 
Ik ging naar Amsterdam omdat ik naar een concert ging. Dit was het voorprogramma 
Kenny Foster. Een grappige singersongwriter uit Nashville. Het geluid stond echt tergend hard en slecht afgesteld. 
Dat was gelukkig bij de hoofdact Hunter Hayes stukken beter. Hij was niet zo goed bij stem, maar hij zette alles op alles om het een fantastisch optreden te maken. Hij is nogal muzikaal en hij schijnt meer dan 30 instrumenten te bespelen en dat merk je ook in de show. Hij speelt vaak gitaar en haalt daar ook leuke trucjes uit. Hij had een fantastische band bij zich die ook zoveel plezier in het spelen hadden. Het was zeker een leuk optreden.

Woensdag

Ik heb woensdag eigenlijk maar 1 foto gemaakt en dat is deze. Mijn eczeem was woensdag zo extreem dat ik echt gek werd van de jeuk en pijn. Ik was na het concert de avond ervoor nog even in bad geweest. En dat heb ik geweten. Ik heb al sinds de kerst enorm last van mijn eczeem en ik weet dat dat verergerd wanneer ik in bad ga. Eigen schuld, dikke bult. Letterlijk. Mijn eczeem plekken werden erg dik en ik had niet de juiste zalf bij me. Ik ging dus veel eerder dan gepland weer richting Utrecht.

Online

Hoe gaat dat, ontspullen?

7 fouten bloggers maken met Pinterest

Donderdag

Donderdagochtend had ik gelukkig een afspraak bij de huisarts. Mijn huisarts zit bij mijn ouders in het dorp, dus dat was een mooi moment om weer even te kroelen met Tibbe. Hij ligt dus nog steeds non stop op zijn dekentje op de bank.
Na een flitsbezoekje aan mijn ouders, moest ik toch weer naar Arnhem toe om weer voor Hoogte80 te werken. Elke keer als ik Arnhem inloop langs deze muurschildering, geniet ik weer zo. 
Ik heb de hele ochtend getwijfeld of ik wel naar Arnhem zou gaan, omdat ik zo gek werd van de jeuk. Maar ik was gegaan en had een heerlijke en gezellige werkdag.
Het was een onstruimige dag waar we veel regenbogen zagen. Meerdere heldere en dubbele regenbogen. Genieten toch?

Vrijdag

Vrijdag ging ik weer koffie drinken met Marjolein en daarna naar de film.
We gingen naar on Basis of Sex. Qua verhaal is het een goede film, maar ik vond de film geweest iets te traag ontwikkelen. Vooral omdat je na het zien van de trailer het hele verloop van de film allang weet. Al met al zal ik de film toch niet aanraden.
Na de film ging ik richting het Gegeven Paard waar ik met Ralph had afgesproken. Ralph appte mij al ruim 14 maanden om af te spreken en telkens zat ik in het buitenland, was ik bezig met een festival of was ik ziek. Vandaag appte hij en had ik gewoon meteen tijd. We dronken een aantal drankjes en plande een reünie met het groepje met wie we altijd vrijmibo’s deden. 

Zaterdag

Zaterdagochtend stond mijn vader op de stoep om het eerste ritje van mijn aanstaande verhuizing te doen. Hij kwam al mijn schilderijen al halen, deze kan ik namelijk niet zelf in de kleine auto vervoeren en moesten met de camperbus. Alle doeken liggen bij mijn ouders op een zoldertje. Het was tijd om alles weer uit te zoeken en heel veel weg te brengen.
Tibbe vond het fijn dat ik er weer was en ging nu zelfs bij me op schoot liggen. Zoals je ziet is Tibbe best een forse kat en neemt hij echt je hele schoot in beslag.
Daar staat het gros van mijn schilderijen dan bij het grof afval. Ik vind het heel zonde dat al deze doeken weggaan en niet overgeschilderd kunnen worden. Maar in mijn werken zit heel vak reliëf, dus dan zou dat altijd in andermans werk zichtbaar zijn. De doeken waar dat niet zo in verwerkt zit, staan nog bij mij thuis om wel door te geven.
Naar aanleiding van een tweet besloot ik nog even een kleurspoeling in mijn haar te stoppen. Ik had tenslotte het toch al in huis en als ik het gebruik, hoef ik het niet te verhuizen. Het resultaat is niet heel erg zichtbaar, maar in bepaald licht zit er een gloed overheen.
En ’s avonds was het weer tijd voor de WIDM finale. We spraken weer met ons widm/spelletjes clubje af bij Saskia en zagen met zn allen de ontknoping van wie is de mol.

Komende week

Er staat een druk weekje op de planning. De week begint met een afspraak in het ziekenhuis. Ik ga weer een hele hoop spullen inpakken en wegbrengen. Deze week is ook de week dat ik Daan ga wegbrengen. Dat gaat toch wel even een dingetje worden.

Hoe is jouw afgelopen week geweest?

* Dit artikel kan affiliate links bevatten. Dit kost jou niks extra’s, maar zorgt dat deze website kan blijven bestaan.

Veerlez
Hoi, ik ben Veerle, dit is de plek waar ik blog over alles wat volgens mij het leven mooier maakt! Wil je meer over mij weten? Kijk dan hier.

Podcast

Reizende Strijdster Podcast

Meditaties

Reizende Strijdster Podcast

Categorieën

Anderen lezen:

Hoe ik met 2 minuten per dag honderden euro's verdien?
Het verhaal van een vleesboom
6 manieren om nu geld te verdienen
Begin een capsule wardrobe
15x gekke feitjes
Extra geld verdienen via internet

Suppoort

Suppoort Veerle

Op dit moment lees ik

Other Language?0 reacties

Laat een reactie achter