Weekoverzicht #100: suppen op de biesbosch en een dagje naar Texel

door | sep 21, 2020 | Persoonlijk | 1 reactie

Weekoverzicht #100: suppen op de biesbosch en een dagje naar Texel

Het was een heerlijke week vol zonneschijn. Ideaal om nog een keer naar buiten te trekken. Dit was de week waarin ik ging suppen op de Biesbosch en een dagje naar Texel ging. Daarnaast genoot ik van het mooie weer in de achtertuin. Ook was ik deze week hard aan het werk omdat ik besloten heb om een webinar te gaan geven.

Maandag

suppen op de biesbosch

Normaliter breng ik op maandag mijn zusje naar haar werk. De planning was om deze week te gaan suppen in Den Bosch, omdat zij daar moest zijn. Helaas appte ze in de ochtend dat ze niet ging werken en besloot ik alsnog te gaan suppen. Doordat ik nu niet locatie gebonden was, stelde ik voor om te gaan suppen op de Biesbosch.

We hadden een heerlijke dag. Het was natuurlijk één van de warme dagen. Het was heerlijk om af en toe het water in te springen en verkoeling te zoeken. Terwijl we een rondje aan het suppen waren, kwamen we ook nog Schotse hooglanders tegen, zoals op de rechter foto ziet.

Dinsdag

werken in de achtertuin

Deze dag had ik twee coachingsgesprekken staan, waardoor ik niet weer kon gaan zwemmen, zoals ik eigenlijk het liefst wilde. Ik besloot de uren dat ik kon, buiten te zitten. De andere uren zat ik op zolder achter mijn laptop terwijl ik hielp met de Pinterest strategie opzetten.

Woensdag

fietsen naar huisoppasadres

Na een heerlijke skype call met de meiden, kon ik weer lekker aan de slag met mijn plan. Ik had namelijk besloten om webinars te gaan geven. Deze ochtend heb ik dan ook mijn Facebook advertenties afgerond en mijn webinar plannen live gedeeld.

In de middag stapte ik op de fiets om kennis te gaan maken met mijn nieuwe huisbaas. Komende week zit ik in een huis wat op fiets afstand van mijn ouders is. Ik fietsde lekker door het zonnetje om kennis te maken. Het is een eerlijke plek, waar ik me zeker ga vermaken.

Donderdag

oppasdag

Zoals elke donderdag was het weer oppasdag. Dat betekent dat mijn beide nichtjes bij mijn ouders zijn. Elke donderdag heb ik een coachingsgesprek, dus ik begin in de ochtend met een kleine 2 uur werken. Dan heb ik na het gesprek nog even om wat kleine taakjes af te ronden, voor ik naar beneden ga om met mijn nichtje te spelen.

Een paar weken geleden had ik deze toverstaf gemaakt voor mijn nichtje. Deze week gebruikte we hem toen ze weg gingen, om te toveren dat alles weer opgeruimd was. Toen de nichtjes weer weg waren, kon ik nog even in de tuin zitten in de zon om een boekje te lezen.

Vrijdag

een dagje naar Texel

Ik zeg altijd dat ik elk jaar op Texel kom, maar toen ik ging terug zoeken in mijn foto’s, zag ik dat ik al zeker 3 jaar niet op Texel geweest was. Mijn ouders en ik besloten voor een dagje op en neer te gaan. We hadden de fietsen achtererop de camper gezet en zijn naar Den Helder gereden. Daar hebben we de camper geparkeerd en toen zijn we naar de boot gefietst.

Op Texel hebben we vervolgens een mooie 40km gefietst. Het was heerlijk om weer op deze plek te zijn, waar zoveel fijne herinneringen liggen. Het zonnetje scheen en de wind waaide door mijn haren, precies zoals een dag op Texel hoort te zijn.

Zaterdag

moe en allergische reactie

Op Zaterdag ging de wekker weer vroeg, aangezien ik mijn nichtje had beloofd om naar haar dansles te komen kijken. Er was dus geen tijd om moe te zijn van de fietstocht. Het was heel leuk om de dansles van mijn nichtje te zien. Daarna ben ik nog even bij hun blijven hangen om een beetje te spelen en voor te lezen.

Vervolgens moest ik naar huis om nog wat werk te verzetten. Ik merkte helaas dat de vermoeidheid van de fietstocht tochc naar boven kwam. Ik had al een paar dagen last van mijn ogen, door de allergie. Deze dag was dat wel heel erg zichtbaar. Ik heb dan eczeem op mijn oogleden en een extra dikke wal onder mijn ogen. Op de foto is het niet zo zichtbaar, maar ik zie wel dat ik daar echt last van heb. Gelukkig is het nu ik dit schrijf wel al weer aan het afnemen.

Zondag

offline leven

Deze dag heb ik helemaal geen echte foto’s gemaakt, alleen maar screenshots. Ik heb al eerder verteld dat ik elke dag begin met het doen van mijn spaanse les in Duolingo. Ondertussen doe ik dat dus alweer een half jaar. Ik vond het 180 dagen wel een mooie mijlpaal.

Deze maand ben ik heel bewust bezig met minder tijd op mijn telefoon spenderen. Door mijn telefoon altijd bij me te dragen, ben ik veel sneller geneigd om hersenloos te gaan scrollen. Ik kwam toevallig tegen dat je in de Facebook app ook kan instellen dat je minder tijd wilt spenderen. Dat vind ik toch wel interessant.

Deze dag heb ik lekker gespendeerd met alles voor bereiden om weer naar mijn oppashuis te vertrekken. De was is gedaan, de tas is bijna ingepakt en de werkplanningen zijn weer gemaakt.

De komende week zit ik in mijn oppashuis in een bosrijke omgeving. Ik kijk er naar uit om aan de slag te kunnen gaan met mijn webinar. Op 30 september geef ik om 20u een webinar over hoe je een leven vol vrijheid kunt krijgen. Wil je er ook bij zijn? Dan kan je je hier aanmelden.

* Dit artikel kan affiliate links bevatten. Dit kost jou niks extra’s, maar zorgt dat deze website kan blijven bestaan.

Veerlez
Hoi, ik ben Veerle, dit is de plek waar ik blog over alles wat volgens mij het leven mooier maakt! Wil je meer over mij weten? Kijk dan hier.

Follow on Bloglovin

Podcast

Fearless Adventure Podcast

Koffie drinken?

Buy Me a Coffee at ko-fi.com

Anderen lezen:

Wat kan je doen als je in quarantaine zit?
De Beste tips om te Ontspullen
3 IJslandse series op Netflix
Habit Tracker + printable
Geld verdienen met Pinterest
Hoe ik met 2 minuten per dag honderden euro's verdien?

Suppoort

Suppoort Veerle

Op dit moment lees ik

Bezoek mijn andere blog

Geld Verdienen met Pinnen

Other Language?1 Reactie

  1. Angélica

    Heerlijke week weer, dat dagje Texel zag er geweldig uit! Jaloersmakend bijna 😉

    Antwoord

Laat een reactie achter