Weekoverzicht #98: wandelen op de hei

door | sep 7, 2020 | Persoonlijk | 0 Reacties

Weekoverzicht #98: wandelen op de hei

Het was een heerlijke week waarin ik veel ben gaan wandelen op de hei. Ook heb ik in de tuin gewerkt en mijn stekjes verpot. Het was een groene week, waarin ik vooral de natuur ben in gegaan. Er werd natuurlijk ook nog met de nodige katten geknuffeld. Werktechnisch heb ik een behoorlijk aantal coachingsgesprekken gehad én mijn website een upgrade gegeven. Weer een lekker productief weekje dus.

Maandag

Plantenbieb

Aangezien ik deze week in Hilversum zat, hoefde ik niet mijn zusje naar haar werk te brengen. Mijn vader nam mijn taken over deze week. Hierdoor kon ik lekker een dag rondom het huis spenderen. Ik was deze plantenbieb tegengekomen en had hem op Instagram geplaatst. Wat kreeg ik daar een hoop leuke reacties op. Helaas zit deze in Hilversum en dus niet in Utrecht, wat een hoop mensen dachten. Ik zou zeggen, begin je eigen plantenbibliotheek langs de weg.

Deze dag nam ik de tijd om te werken aan mijn aankomende cursus. Vanuit inspiratie nam ik vandaag de hele eerste module op. De tekst voor alle modules ligt al helemaal klaar, ik moet alleen nog de video’s maken die daarbij horen.

Dinsdag

freebie maken

Deze dag had ik zoveel afspraken staan, ik kan me niet herinneren hoe lang geleden ik zo veel in mijn agenda gepland had staan. Gelukkig waren het allemaal online coachingcalls en hoefde ik daarvoor dus niet te deur uit. Tussen alle gesprekken door, maakte ik opeens de huisoppas checklist. In de avond mocht ik lekker op de bank liggen samen met de kat.

Woensdag

wandelen op de hei

De ochtend begon met de wekelijkse skypesessie. We waren uiteindelijk maar met zijn tweeën, dus het duurde iets minder lang dan normaal. Ik nam een video op voor de cursus die ik aan het ontwikkelen ben. Daarna besloot ik te gaan wandelen op de hei met een podcast in mijn oren. Wat was het heerlijk om tussen alle heide te wandelen. Het is deze tijd van het jaar zo mooi. Ik kan iedereen aanraden om even naar het dichtstbijzijnde heide te gaan.

Uiteindelijk nam ik een podcast op en kwam ik totaal uitgerust thuis.

Donderdag

kat knuffelen

De donderdag begon met een heerlijk inspirerende ochtend. Ik deed zoals elke dag mijn ochtendroutine en had echt heel veel zin om de rest van de dag aan de slag te gaan. De planning begon met een Pinterest coaching sessie waarin mijn laptop opeens bleef vastlopen! Gelukkig bleek het allemaal mee te vallen en kon ik gewoon de rest van de dag aan de slag.

Ik ging verder met het uitbouwen van mijn website, dat project wil ik deze week namelijk af hebben. Alle punten op mijn to do list werden afgevinkt dus kon ik in de avond lekker naar de Beste Zangers kijken. Wat zaten er een mooie liedjes bij deze keer.

Vooral dit nummer is echt zo mooi. Het origineel is van de Red Hot Chili Peppers. Ik durf het bijna niet te zeggen, maar ik vind deze versie misschien wel beter!

Vrijdag

verhuisdag

Het was alweer tijd om al mijn spullen in te pakken en de laatste schoonmaakronde te doen. Het was namelijk weer tijd om naar huis te gaan. Na een klein weekje op de poes te hebben gepast, zat de tijd er al weer op. Ik kon gelukkig een lift terug krijgen, waardoor ik makkelijk weer snel ‘thuis’ was. En wat keek ik er naar uit om weer even in mijn eigen bed te liggen.

In de middag heb ik mijn moeder geholpen met het verwijderen van onkruid in de moestuin. Het was dus een heerlijk ontspannen dag, waarin ik niet echt gewerkt heb. Heerlijk.

In de avond besloot ik offline te zijn, vanuit daar ontstond deze focus van de maand.

Zaterdag

wandelen in driebergen

Deze eerste ochtend in mijn ‘eigen’ bed mocht ik lekker uitslapen van mijzelf. Écht uitslapen was het niet, maar het idee van dat de wekker niet ging, was wel fijn. In de ochtend heb ik lekker gerommeld in het huis, mijn spullen uitgepakt, een aantal dingen schoongemaakt en een klein beetje op mijn laptop gewerkt. In de middag besloten mijn vader en ik een stukje te gaan wandelen op de hei.

We waren naar Driebergen gereden om daar naar Heidestein te gaan. We wisten alleen niet dat dat van eind april tot 15 september was afgezet. Blijkbaar was het eind april zo druk geweest, dat de natuur daar onder de leiden had. We moeten dus na 15 september maar terug gaan om daadwerkelijk de heide te zien.

Zondag

thuiswerken

Deze ochtend vertrokken mijn ouders weer voor een paar dagen met de camper. Ik had dus lekker het huis voor mijzelf. Ik ben lekker aan de slag gegaan met mijn plantjes. De stekjes zijn allemaal weer verpot en kunnen weer verder groeien. Het is toch verbazingwekkend hoeveel planten ik heb, als nomade zijnde.

Ik heb een aantal uurtjes gewerkt, maar niet heel veel. Ik mocht van mijzelf lekker rustig aan doen. Het gaat tenslotte een drukke week worden.

In de komende week gaan er een aantal spannende dingen gebeuren. Er verschijnt een artikel over mij in een groot tijdschrift, daarover vertel ik sowieso meer in mijn volgende weekoverzicht. Daarnaast staat het op de planning om weer te gaan suppen en te gaan wandelen op de hei.

Ook gaat mijn cursus leven als nomade in de verkoop. De cursus begint op 1 oktober, maar vanaf nu kunnen mensen daadwerkelijk gaan kopen! ZOVEEL ZIN IN!

Veerlez
Hoi, ik ben Veerle, dit is de plek waar ik blog over alles wat volgens mij het leven mooier maakt! Wil je meer over mij weten? Kijk dan hier.

Follow on Bloglovin

Podcast

Fearless Adventure Podcast

Koffie drinken?

Buy Me a Coffee at ko-fi.com

Anderen lezen:

6 Boeken die mijn leven hebben veranderd
3 IJslandse series op Netflix
Wat kan je doen als je in quarantaine zit?
Begin een capsule wardrobe
Het verhaal van een vleesboom
Support your locals in Utrecht

Suppoort

Suppoort Veerle

Op dit moment lees ik

Bezoek mijn andere blog

Geld Verdienen met Pinnen

Other Language?0 reacties

Laat een reactie achter