Weekoverzicht #97: in elke stad een ander katje

door | aug 31, 2020 | Persoonlijk | 0 Reacties

Weekoverzicht #97: in elke stad een ander katje

Deze week moest ik nog een beetje uitrusten van de suptocht van verleden week. Hierdoor heb ik de ruimte genomen om niet elke dag te werken en ook gewoon mijn rust te pakken. Het werd een week waarin ik merkte dat ik nog niet helemaal klaar ben met de festival wereld en dat ik nog wat dingen intern moet afronden. Deze week ben ik veel thuis geweest om met de kat te knuffelen. Ook verhuisde ik weer naar een andere stad om daar weer op een andere kat te passen. Kijk je mee naar dit weekoverzicht?

Maandag

werkdag in Den Bosch

Deze dag zat ik nog steeds een beetje in de funk van afgelopen weekend. De uitputting van het suppen zat nog een beetje in mijn lichaam, waardoor ik deze dag rustig aan mocht doen. Zoals elke maandag had ik mijn zusje naar Den Bosch gebruikt en heb ik zitten werken in de stad. Deze week zat ik weer in Babel, de bibliotheek van Den Bosch. Het is een hele fijne, ruim opgezette plek. Dit is een plek waar ik me wel comfortabel voel met binnen zijn, omdat je zo makkelijk afstand kunt houden.

Nadat ik mijn zusje thuis had gebracht en de auto naar mijn ouders had gebracht, fietste ik weer naar mijn oppashuis in Utrecht. Eenmaal daar bleek dat ik geen internet had. Ik heb de hele avond op mijn data bundel een serie op Videoland gekeken.

Dinsdag

fietstocht door Utrecht

Deze ochtend deed het internet het nog steeds niet en ik had een dag vol videobel afspraken op de planning. Het leek me niet verstandig om dat te gaan doen op mijn databundel, die zou in no time op zijn dan. Ik besloot naar mijn ouders te fietsen. Daar had ik een heerlijke productieve werkdag. Het was heel fijn om even in mijn vertrouwde omgeving te zijn. Qua werk had ik een aantal samenwerkingsafspraken en coachingsafspraken staan.

Op de terugweg fietste ik langs de Oosterspoorbaan in Utrecht. Daar is van de voormalige spoorbaan een groen strook gemaakt. Het wordt ook wel de High Line van Utrecht genoemd. Het is niet heel groot, maar zeker een mooie plek om te gaan kijken als je toch in Utrecht bent.

Eenmaal thuis gekomen deed het internet het helaas nog steeds niet. Ik had echt al alles geprobeerd. Router uitgezet en gereset, alle kabels eruit en erin gestopt, niks had geholpen.

Woensdag

knuffelen met de kat

In de ochtend besloot ik nog één keer de router te resetten voordat ik in de regen ergens heen ging fietsen om te werken. En natuurlijk deed het internet het toen opeens wel. Ik kon dus heerlijk in mijn eigen omgeving met de poes blijven werken. Na de ochtend skype sessie met de meiden, heb ik eigenlijk niet heel veel meer gewerkt. Ik had geen afspraken staan en voelde het gewoon niet zo. Ik besloot verder te gaan met de puzzel die op tafel lag. Poes vond dat een leuk idee en kwam er bij liggen, wat natuurlijk niet heel erg hielp.

In de avond volgde ik een aantal live sessies waardoor ik weer vol in de energie kwam en tot diep in de nacht heb zitten werken.

Donderdag

reflecteren met poes

Op donderdagochtend begon ik de werkdag met de samenwerkdag van Deborah de Poorter. Tijdens die ochtend realiseerde ik me dat ik meer moeite heb om de festivals los te maken dan ik gedacht had. De afgelopen weken heb ik steeds beetje bij beetje meer afscheid genomen. Ik heb de laatste afscheidsmailtjes gestuurd, mijzelf beheerder af gemaakt in de Facebookgroepen e.d. Nog steeds blijven de festivals me in mijn dromen achtervolgen. Deze dag heb ik volledig de ruimte genomen om hier bij stil te staan en te reflecteren. Het is ook lastig om van zo een groot stuk van jezelf, iets wat zo lang onderdeel is geweest van je identiteit, afscheid te nemen.

Vrijdag

Thuiswerkdag

Dit was de laatste volle dag die ik nog had in dit huis. Ik heb dus enorm veel geknuffeld met de poes. Het was ook de dag dat ik weer volledig in de werksfeer zat. Uiteindelijk had ik om 14u mijn to do list al afgevinkt en ben ik er extra punten op gaan zetten. Dit deed ik om vast te houden aan de goede werkvibe, maar ook om nog een beetje te compenseren voor de afgelopen dagen waarin ik echt minder gewerkt heb.

In de avond heb ik alvast mijn spullen zo goed mogelijk verzameld zodat ik niks zou gaan vergeten.

Zaterdag

verhuisdag

Zoals elke ochtend stond ik om 7 uur naast mijn bed. Dit keer zodat ik meteen het beddengoed in de wasmachine kon stoppen, als ik dat vroeg deed, had ik ook nog tijd om het in de droger te stoppen voor ik weg zou gaan.De huiseigenaren zouden namelijk weer terug komen. Ik heb een laatste schoonmaakronde door het huis gedaan en al mijn spullen bij elkaar gezocht.

Mijn vader kwam me ophalen met de camper, zodat al mijn spullen (en vooral ook mijn fiets!) meekonden naar huis. Tibbe was heel blij dat ik er even was en week het eerste half uur niet van mijn zijde. Helaas moest ik al gauw naar boven om mijn spullen uit te gaan zoeken, mijn tas in te pakken voor de komende week en te werken. Ik had namelijk nog een coachingsessie gepland staan in het weekend. Normaliter werk ik niet in het weekend, daarom kon ik ook door de weeks iets minder doen, omdat ik wist dat ik nog uren in het weekend zou maken.

Na het werken boden mijn ouders aan om me naar mijn volgende huis te brengen. Het regende enorm, dus ik was blij met dit aanbod. Deze week zit ik in een huisje in Hilversum en geniet ik van dit huis en deze kat.

Zondag

Nieuwe kat

Ik zit nu in hetzelfde huis als waar ik begin maart zat toen de coronacrisis uitbrak. De kat doet alsof ik er de hele tijd ben geweest, wat een heerlijke knuffelkont is het toch. De ochtenden zijn precies zoals ze toen waren. De poes komt bij mij op schoot zitten terwijl ik mijn kop koffie drink. Heerlijk!

Deze dag ben ik een aantal keer naar buiten gegaan. Één keer om naar de rituals te gaan, ik heb nog nooit iets gekocht bij die winkel, maar in mijn vorige oppashuis hadden ze een kaars die ik zo lekker vond ruiken, die moest ik dus ook hebben. Ik heb gewoon een kaars van €20,- gekocht!

Het volgende uitje was richting de supermarkt. Ik heb voor het eerst in een half jaar boodschappen gedaan. Wij laten onze boodschappen sinds de crisis thuisbezorgen. Het heeft me heel veel stress gescheeld om elke week te bestellen en geen supermarkten in te hoeven. Het lastige van het bestellen bij mijn ouders, is dat de boodschappen op dinsdag komen en mijn huiswissels in het weekend zijn. Dat betekent dat ik eigenlijk geen verse producten mee kon bestellen, omdat het fruit en de groente dan niet meer goed waren. Daarom had ik voor deze week niks besteld en moest ik dus boodschappen gaan doen.

Ik vond het rete spannend en heb me wel geïrriteerd aan mensen die geen afstand hielden, maar het was wel redelijk te doen.

Het was een rustig weekje met thuiswerken, dat is ook wat er op de planning staat voor de komende week. Lekker veel knuffelen met de kat en veel meters maken in mijn bedrijf. Over anderhalve week komt er namelijk een grote verrassing aan!

Veerlez
Hoi, ik ben Veerle, dit is de plek waar ik blog over alles wat volgens mij het leven mooier maakt! Wil je meer over mij weten? Kijk dan hier.

Follow on Bloglovin

Podcast

Fearless Adventure Podcast

Koffie drinken?

Buy Me a Coffee at ko-fi.com

Anderen lezen:

6 Boeken die mijn leven hebben veranderd
Wat kan je doen als je in quarantaine zit?
3 IJslandse series op Netflix
Begin een capsule wardrobe
Het verhaal van een vleesboom
Support your locals in Utrecht

Suppoort

Suppoort Veerle

Op dit moment lees ik

Bezoek mijn andere blog

Geld Verdienen met Pinnen

Other Language?0 reacties

Laat een reactie achter