Weekoverzicht #79: een kapot SUP-board

door | apr 27, 2020 | Persoonlijk | 0 Reacties

Weekoverzicht #79: een kapot SUP-bord

Het begon als een heerlijke week vol zon en suppen. Ik deed rustig aan en las veel boeken. Helaas eindigde de week in dat ik me ziek voelde en dat mijn supbord kapot ging!

Maandag

Maandag, supdag!

Zoals elke ochtend stond ik rond 7uur op. Dan lees ik in bed een stuk van mijn boek en schrijf ik in mijn dagboek. Rond half 9/9uur ga ik naar beneden voor een boterham en koffie. Deze ochtend volgde ik om 10u het webinar van Rosanna om te kijken of ik meer met mijn online programma wilde doen. Mijn conclusie was dat ik er niet veel mee wil doen op dit moment. Er zijn teveel lopende projecten.

In de middag stapte ik weer op mijn supbord, dit keer een rondje over de Biltsche grift. Het was zo een mooi rondje om te doen, zo vertrouwd om door bloeyendael te gaan en langs de Utrechtseweg uit te komen. Ik kwam dit keer wel obstakels tegen, er was een balk waar ik langs moest klimmen en er was een gemaal waardoor ik niet verder kon. Ik heb me toen langs een muur moeten optrekken en mijn bord omhoog moeten trekken om eruit te komen, best spannend allemaal.

Dinsdag

Ook Dinsdag begon ik met een webinar, dit keer van Marlou. Ik ben de laatste tijd iets actiever op Instagram en ik was benieuwd welke tips zij nog had. Na deze cursus ging ik verder met mijn mailfunnel uitwerken. Ik heb een mailcursus begin met Pinterest, die ik al een week aan het updaten ben.

Na deze e-mails aanpassen en schrijven ging ik naar beneden om in de tuin te zitten. Ik hielp mijn moeder met een filmpje maken voor haar blog, at een op maat gemaakte stroopwafel en ging verder in mijn boek.

Woensdag

Zoals elke week zat ik om 10 uur weer paraat om te skypen met de meiden. Na deze skypesessie moet ik altijd even mijn gedachten ordenen. Deze week ging ik aan de slag met het opruimen van mijn slaaphoekje. Op dinsdag had ik allerlei planten in mijn zoldertje gekregen. Iedereen koopt de kneusjesbox en ik wilde ook meer planten. Gelukkig stonden al mijn planten al in huis en hoefde ik ze alleen naar zolder te halen. Het gaf meteen een fijne huiselijke sfeer.

Donderdag

Op Donderdag was het weer tijd om het water op te gaan. Dit keer ging ik suppen op de Bilsche Grift. Ik stapte op ter hoogte van het Knmi en ben richting Zeist gevaren. Het was een heerlijke tocht, langs allerlei bekende stukken.

Vrijdag

De medicijnen die we gebruiken tegen onze hooikoorts begonnen een beetje op te raken, dus ik vertrok voor het eerst in weken naar buiten, naar de apotheek. Ik was serieus al 6 weken niet binnen een winkel geweest.

Mijn nichtje was deze dag ook bij ons, nu blijkt dat kinderen het virus niet overdragen, kan ze weer bij ons komen. Ze maakte deze hinkelbaan in de tuin!

Zaterdag

Hondsberoerd voelde ik me toen ik wakker werd. Ik besloot de hele dag in bed te blijven en niks te hoeven doen. Uiteindelijk keek ik de 2 laatste afleveringen van Heartstrings, de serie waarin de liedjes van Dolly Parton worden laten zien in een verhaal van anderhalf uur. Ook las ik in een aantal boeken. Aan het eind van de middag moest ik toch mijn bed uit omdat ik had beloofd om dit weekend te koken. Ik maakte de zuurkoolwraps met tempeh van Ikbenirisniet.nl.

Zondag

de dag dat mijn supbord kapot ging

Een dagje uitrusten had me goed gedaan, want ik voelde me echt veel beter. Na een ontspannen ochtend besloot ik te douchen en mijn haar te wassen. In de middag besloten we naar buiten te gaan om een ronde te gaan suppen. Terwijl we mijn bord aan het opblazen waren, bleek het ventiel stuk te zijn 🙁 🙁 🙁

Het ventiel zit los en wil niet meer vast gedraaid worden. Wanneer je hem oppompt, zit hij scheef en lekt hij lucht.

Wat een domper, de rest van de dag voelde als een enorme teleurstelling. Ik keek in bed naar Too hot to handle en had weer kookdienst. Dit keer maakte ik de Bulgur met geroosterde pompoen en oesterzwammen van Iris.

De weken gaan vrij snel en beginnen allemaal enorm op elkaar te lijken. In de komende week ga ik zorgen dat mijn supbord gemaakt wordt en hoop ik alsnog veel te kunnen suppen, ondanks het slechtere weer.

Veerlez
Hoi, ik ben Veerle, dit is de plek waar ik blog over alles wat volgens mij het leven mooier maakt! Wil je meer over mij weten? Kijk dan hier.

Follow on Bloglovin

Podcast

Fearless Adventure Podcast

Koffie drinken?

Buy Me a Coffee at ko-fi.com

Anderen lezen:

Hoe ik met 2 minuten per dag honderden euro's verdien?
Wat kan je doen als je in quarantaine zit?
6 Boeken die mijn leven hebben veranderd
3 IJslandse series op Netflix
Geld verdienen met Pinterest
Habit Tracker + printable

Suppoort

Suppoort Veerle

Op dit moment lees ik

Bezoek mijn andere blog

Geld Verdienen met Pinnen

Other Language?0 reacties

Laat een reactie achter