Weekoverzicht #78: een supcoach worden

door | apr 20, 2020 | Persoonlijk | 0 Reacties

Weekoverzicht #78: een supcoach worden

Deze week liep iets anders dan gepland. Ik had een hele to do lijst klaar liggen en mijn week al volgepland, tot ik opeens realiseerde dat ik nu écht mijn droom waarheid moet gaan maken. Het is tijd om een supcoach te gaan worden! Om dat te realiseren heb ik een tweede supbord nodig en startte ik een crowdfunding. Kijk je mee hoe deze week verlopen is?

Maandag

Maandag chilldag

Op maandag werkte ik weer een hoop achter de schermen van Geld verdienen met Pinterest. Ik veranderde de layout van de pagina van Begin met Pinterest en legde de final touches aan de cursus Pinterest Seo Start.

Toen mijn to do lijst was afgerond ging ik lekker beneden op de bank zitten, met mijn dekentje en verder in het boek dat ik aan het lezen ben.

Dinsdag

Dinsdag op kantoor knallen

Ik probeerde vandaag even wat anders en bleef tot 10 uur boven op zolder. Het was meteen een productieve ochtend, maar ik merkte wel dat ik hierdoor een wat opgejaagder gevoel had andere ochtenden. Normaliter zit ik tot 10 uur beneden en heb ik juist geen schermen. Eens uitproberen de komende tijd wat ik fijner vind.

Dinsdag was een hele productieve werkdag. Ik heb het Pinterest Opstart Plan bedacht en uitgewerkt. Voor iedereen die hulp nodig heeft met het opzetten van zijn Pinterest en een gedegen plan wilt hebben om op voort te borduren.

Daarnaast heb ik een beetje zitten rommelen in 1 van mijn dozen. Nu ik zeker weet dat ik nog langer hier op zolder zal wonen, is het tijd om mijn eigen stempel er een beetje op te drukken. Ik haalde mijn Grasnapolsky spullen uit mijn doos, zette wat ansichtkaarten neer en hing eindelijk mijn raamsticker weer op.

Woensdag

Woensdag productieve dag

Elke woensdag zorg ik ervoor dat ik eerder beneden ben zodat ik voor 10 uur aangekleed ben. Mijn (schoon) zusje vroeg in de familie app wat iedereen aan het doen was om 9u ’s ochtends, dus ik stuurde een foto dat ik mijn ochtendkoffie aan het maken was.

Om 10 uur begonnen we weer met een skypemeeting. Deze keer met Diana, Helena en Mirre. Een productieve ochtend waarin we opeens het hadden over domeinnamen aanschaffen. Ik zag dat een aantal domeinnamen nog beschikbaar waren en besloot ze te kopen. Bij Versio betaal je momenteel een euro voor een domeinnaam.

Donderdag

Donderdag supdag

Na een ochtend productief werken waarin ik echt de tijd vergat, was het opeens tijd om te vertrekken. Vanwege het mooie weer had ik met mijn vader afgesproken weer te gaan suppen. Aangezien mijn sup board opgeblazen alleen in de camper past, heb ik mijn vader nodig om mij ergens af te zetten en op te halen. Hij zette mij af in Werkhoven en pikte mij op in Rhijnauwen. Dat was een tocht van 2,5 uur en dat was wel erg enthousiast. Hierna lag ik compleet uitgesteld op de bank. Maar wat was het mooi. Elke keer als ik op het water stap, weet ik dat ik dit moet doen!

Vrijdag

Vrijdag supcoach worden

Ik nam mij voor om helemaal niks nuttigs te doen deze dag. Het was mijn halfjaardag. Als klein kind hebben we mijn verjaardag wel vaker in april gevierd, omdat het dan beter weer was en niet in de herfstvakantie (zoals mijn echt verjaardag wel altijd is). Al 17 jaar vind ik wel een manier om op 17 april mijn halfjaardag te vieren. Meestal eet ik gewoon een extra taartje met vriendinnen. Dit jaar was het plan om mijn verjaardag met een feest te gaan vieren. Het was namelijk ook nog eens de dag waarop ik 6 weken in het land was en na 6 weken weer zou vertrekken.

Het feest kon niet door gaan zoals ik het bedacht, maar ik gaf er wel een andere mooie vorm aan. Ik startte mijn Droom crowdfunding. Al maanden lang wil ik een SUPcoach worden, maar vanwege mijn andere reis plannen stond dat een beetje op een laag pitje. Nu met corona lijkt het de enige manier hoe ik mijn business nu kan vormgeven.

Ik haalde in de eerste 9 uur al de 25% op! Die glimlach komt niet meer van mijn gezicht af!

Wil jij een keer suppen, dan kan dat, met of zonder supcoach! Kijk snel op mijn droom pagina hoe je kunt bijdragen.

Zaterdag

Zaterdag haar knip dag

Al anderhalve week irriteer ik me aan de dooie punten van mijn haar, maar elke keer deed ik er maar niks mee. Vandaag besloot ik mijn haar te knippen. Het eindresultaat is weer mooi. Ik knip al langere tijd zelf mijn haar. Met de lengte en slag in mijn haar, kan dat makkelijk. Toch denk ik dat het voor veel mensen toch iets riskanter is om hun haar zelf te knippen.

Zondag

Zondag afronden en ontspannen

Op zondag was tijd voor een hoop kleine klusjes die al een tijdje op mijn to do lijst stonden. Ik leverde mijn boekhouding van 2019 én het eerste kwartaal in, speelde een spelletje online en deed weer wat promotie voor mijn droomproject om supcoach te worden. Ondertussen is 50% van mijn plan er al! Dat betekent dat ik bijna de eerste aankopen zou kunnen gaan doen!

Al met al was het een productieve week, die wel iets anders liep dan ik aanvankelijk gepland had. Ik besloot toch mijn droomproject uit te voeren om supcoach te worden en daardoor was er iets minder ruimte voor het bloggen op mijn andere kanalen.

* Dit artikel kan affiliate links bevatten. Dit kost jou niks extra’s, maar zorgt dat deze website kan blijven bestaan.

Veerlez
Hoi, ik ben Veerle, dit is de plek waar ik blog over alles wat volgens mij het leven mooier maakt! Wil je meer over mij weten? Kijk dan hier.

Follow on Bloglovin

Podcast

Reizende Strijdster Podcast

Anderen lezen:

Beste tips voor roze haar
4 beste Nederlandstalige meditatie apps
Maandoverzicht van juni 2022
6 tips voor de perfecte to do list
Het verhaal van een vleesboom
Wat kan je doen als je in quarantaine zit?

Suppoort

Suppoort Veerle

Op dit moment lees ik

Other Language?0 reacties

Laat een reactie achter