Weekoverzicht #77: Boeken lezen en SUPpen

door | apr 13, 2020 | Persoonlijk | 8 reacties

Weekoverzicht #77: Boeken lezen en SUPpen

Het was een week met heerlijk weer. Daarom was het de ideale week om mijn eerste en tweede tochtje met mijn SUPbord te ondernemen. Daarnaast heb ik erg veel boeken gelezen en heb ik genoten van het mooie weer.

Maandag

De eerste SUP tocht
Op maandag was het eindelijk zo ver. Ik ging het water op met mijn SUPbord. Het was even puzzelen hoe het bord het beste in de auto paste. Gelukkig hebben mijn ouders een camper, dus past hij er zeker in. Het scheelt een hoop dat ik niet elke keer als ik wil gaan SUPpen, ik het bord eerst moet oppompen.

Dit was meer mijn eerste speelkwartiertje. We reden naar Rhijnauwen, omdat daar ook een mooie opstapplaats is gezien. Die had ik gezien toen ik de dag ervoor met Marlou naar de zonsopkomst ging kijken. Ik heb een half uurtje op het water gezeten en daarna zijn mijn vader en ik weer terug naar huis gegaan. Het smaakte naar meer, dus het volgende tripje werd al gepland/

Dinsdag

Op dinsdag werden onze boodschappen bezorgd. We bestellen nu elke week boodschappen bij de AH, zodat we zo min mogelijk in contact met anderen komen. Deze dag was ook ideaal om wat kleine huishoudelijke taken te doen. Op de rechterfoto zie je in de verte namelijk mijn was drogen. Voor de verandering ging ik deze dag hoepelen op de daktuin, daar had ik weer eens ander uitzicht.

Verder heb ik deze dag toch grotendeels gefocust op Geld verdienen met Pinterest. Ik ben druk bezig met het optimaliseren van mijn website, teksten verbeteren, nieuwe pins maken en het schrijven van een social media plan.
Dit is ook de dag geweest dat ik me aanmeldde voor Ko-Fi. Dit is een website waar je me zou kunnen supporten door een kleine donatie te kunnen doen. Daar kan ik dan weer een kopje koffie, e-book of ander reisgerelateerd iets van kunnen kopen. In deze moeilijke tijden is mijn ‘vaste’ festival inkomen te vervallen.

Woensdag

Op woensdag begon ik mijn dag weer met de wekelijkse skype sessie. Ondanks dat dit de tweede keer was, spreek ik al van wekelijks. Het plan is namelijk om elke week samen te komen, onze doelen uit te spreken en elkaar te helpen. We bespreken van alles en elke keer kom ik weer uit dit gesprek met een heleboel inspiratie om de rest van de week mee te vullen. Naast de to do lijst die ik voor de meeting al had.

Daarna was het weer tijd om op mijn SUP bord te stappen. Dit keer reden we weer naar Rhijnauwen, maar peddelde ik in een uur richting de Uithof. Waar vervolgens mijn ouders weer stonden om me op te pikken.

Donderdag

Ik heb me een groot deel van de dag opgesloten op zolder om te werken aan mijn emailmarketingplan. Op de grond had ik een groot papier geplakt en aan de hand van post its en een hoop geschrijf, kwam daar een mooie funnel uit. Nu moet ik nog als een malle al die emails gaan schrijven. Maar het mooie is, het plan ligt er!
Ik probeer toch iedere dag buiten te komen en dat is wel iets makkelijker nu het fantastisch weer is. Wij hebben een tuin waar we heerlijk in kunnen zitten.

Inde middag heb ik ook mijn vaders haar geknipt, of eigenlijk met de tondeuse bewerkt. Aangezien ik jarenlang een side-cut gehad heb, ben ik niet tondeuse shy.

Vrijdag

Wat een heerlijk zonnige dag was het weer! Ik was eigenlijk van plan om weer te gaan SUPpen, maar het voelde toch niet goed om op Goede Vrijdag naar buiten te gaan. Meer mensen zullen vrij zijn vandaag en ik wilde toch niet bijdragen aan het beeld dat we meer naar buiten gaan. Ondanks dat je met een SUPbord automatisch 1,5m afstand houd. Ik besloot de dag thuis te blijven en weer verder te gaan met het optimaliseren van Geld verdienen met Pinterest. Natuurlijk hoepelde ik ook nog even in de achtertuin.

Zaterdag

Zaterdagmiddag ontspannen in de tuin
Eigenlijk heb ik nooit echt weekenden gehouden, dat voelt nog steeds een beetje gek met mijn festivalwerk. Ik werk het liefst elke dag. De afgelopen weken probeer ik iets meer rust te houden. De zaterdag heb ik nu het thema opruimen meegegeven. Ik heb een hoekje op mijn zolder opgeruimd en weer een aantal foto’s van mijn telefoon afgegooid.

Mijn moeder was een paar weken geleden bezig met het maken van mondkapjes en toen kwamen er allerlei oude stoffen uit de kast. De stof van mijn mondkapje is gemaakt van mijn lievelingsjurk van vroeger. Deze jurk had mijn oma gemaakt en had ik op de trouwerij van mijn opa en zijn vrouw aan. Er was nog meer stof en mijn moeder maakte er een haarband van voor me. Sinds mijn laatste week op Gran Canaria ben ik totaal verliefd geworden op het dragen van haarbanden.

Zondag

Ik begon de zondag lekker met het lezen van een boek. Deze week ben ik begonnen in het boek Where can i find wifi. Ik lees veel zelfhulpboeken en dan is het soms een fijne afleiding om even een informatief boek te lezen over een onderwerp waar je affiniteit mee hebt. Elke keer wanneer ik een boek lees over Digital Nomadness, dan komen er weer een heleboel blog artikelen in mijn hoofd.

Later in de middag appte mijn broer dat hij ging fietsen met mijn nichtje. Dat was het moment dat mijn zusje en ik in de auto sprongen zodat we even konden zwaaien. Om aan te tonen dat we serieus die kant op kwamen, demonstreerde ik even mijn mondkapje met een selfie.

Online op de blogs

Weekoverzicht #76: een zonsopkomst en SUP-bord

Bloggers met weekoverzichten

Veiligheid als solo reiziger

6 Boeken die mijn leven hebben veranderd

Het is deze week een iets ander weekoverzicht geworden dan in het afgelopen jaar. Zoals ik aan het begin van het jaar aankondigde, wil ik gaan kijken of er een andere manier van weekoverzichten maken is die me minder tijd kost. Ik hoop dat jullie alsnog genoten hebben van mijn weekoverzicht en ik hoor graag jullie reactie op deze andere vorm.

* Dit artikel kan affiliate links bevatten. Dit kost jou niks extra’s, maar zorgt dat deze website kan blijven bestaan.

Veerlez
Hoi, ik ben Veerle, dit is de plek waar ik blog over alles wat volgens mij het leven mooier maakt! Wil je meer over mij weten? Kijk dan hier.

Podcast

Reizende Strijdster Podcast

Meditaties

Reizende Strijdster Podcast

Categorieën

Anderen lezen:

Hoe ik met 2 minuten per dag honderden euro's verdien?
Begin een capsule wardrobe
6 Boeken die mijn leven hebben veranderd
Altijd je locatie delen
9 boeken voor een betere money mindset
Geld verdienen met Pinterest

Suppoort

Suppoort Veerle

Op dit moment lees ik

Other Language?8 Reacties

 1. Angélica

  Jij bent altijd zo hard aan het werk, respect hoor! Ik heb daar echt geen motivatie voor haha.
  En ik vraag me af hoeveel mensen zich hebben omgeschoold tot kapper in de quarantainetijd 😀 Heerlijk!

  Antwoord
  • Veerlez

   Lief dat je het zegt. Het grappige is dat het helemaal niet voelt alsof ik altijd aan het werk ben, maar dat komt misschien ook omdat ik het leuk vind wat ik doe! En ergens voelt het ook wel alsof ik nu meer zou moeten doen, omdat mijn ‘vaste’ inkomen is weg gevallen.

   Ik ben inderdaad zo benieuwd wat dit allemaal gaat doen met de coupes van iedereen. Ik ben al jaren mijn eigen kapper, dus voor mij veranderd er niet zoveel, maar ben benieuwd hoe iedereen dit gaat aanpakken!

   Antwoord
 2. Marlou

  ooooh dat sup-tochtje klinkt heerlijk, wat fijn! Net als de hele combi van het buiten zijn, het werken en nieuwe dingen proberen, zo leuk om te zien 🙂

  Antwoord
  • Veerlez

   Het was ook een heerlijk tochtje, ik kan niet wachten tot ik deze week weer kan! Het is ook geen straf om nu even twee koude dagen binnen te zitten, zodat ik straks weer extra kan genieten van het buiten zitten! Hoe gaan jou de dagen nu af?

   Antwoord
 3. Rachel Kromdijk

  Wat ben je goed bezig zeg.. SUPpen, bezig met een moestuintje, hoelahoepen.. heerlijk!

  Antwoord
  • Veerlez

   Aaawh lief, dankjewel! Het mooie weer doet een hoop met mijn productiviteit en vooral sportiviteit!

   Antwoord
 4. Luus

  Zo leuk om je met al die nieuwe dingen bezig te zien! Hoop dat je je tweede board snel bij elkaar hebt en aan de slag kunt. Echt een gaaf idee!

  Antwoord
  • Veerlez

   Aaawh dankjewel! Ik geniet er ook heel erg van, ik wil ook gewoon veel buiten zijn en dan is SUPpen de perfecte hobby! Het zal me niks verbazen als binnenkort ook longboarden een hobby word!

   Antwoord

Laat een reactie achter