Weekoverzicht #76: een zonsopkomst en SUP-bord

door | apr 6, 2020 | Persoonlijk | 2 reacties

Dit was de week waarin mijn SUP-bord geleverd werd. We zaten natuurlijk voornamelijk binnen deze week. Dat resulteerde in een productieve week met een aantal skype momenten. Ook stond ik een ochtend vroeg op om de zonsopkomst te zien. Al met al een productieve en sociale week. Kijk je mee naar mijn weekoverzicht?

Maandag

Het was eindelijk zo ver, mijn SUP board werd bezorgd. Ik kijk er al zo lang naar uit om te kunnen gaan suppen wanneer ik in Nederland zou zijn, Nu is die droom eindelijk waarheid. Binnenkort trek ik er op uit om te gaan suppen.
Na alle hysterie liep ik richting het bos, onderweg kwam ik deze grote beer tegen. Het huis wordt verbouwd en nog steeds plaatsen de eigenaars een grote beer voor de berenjacht. Er zijn bij ons in de wijk een heleboel beren te vinden.
We liepen een stukje waar we eigenlijk niet heel veel kwamen. Deze tijd is ideaal om het bos nog iets beter te leren kennen en iets buiten de standaard routes te lopen. Dit verdwaalde grasveldje kende ik eigenlijk nog niet.
Na het wandelen zag ik dat één van de meiden die ik op Gran Canaria had ontmoet, een vector van mij gemaakt had. Super tof!
In de avond was het weer tijd voor mijn hoepel routine. Ik probeer deze tijd echt aan te pakken om routines op te bouwen.
Je ziet dat ook hier in mijn bullet journal. Op de rechterpagina staan een aantal dingen die ik echt dagelijks wil doen. Ondertussen heb ik dat lijstje ook nog aangevuld met spaans leren eneen cursus volgen.

Dinsdag

Het liefste lees ik elke ochtend zodra ik wakker word een hoofdstuk van mijn boek. Deze avond besloot ik om dit boek verder te lezen. Ook dit boek kon ik gratis downloaden vanwege mijn Prime lidmaatschap.
Het was ontzettend mooi weer dus ik besloot lekker een tijdje te gaan staan hoepelen in de tuin. Muziekje op en gaan. De kippen vonden mijn gezelschap iets minder leuk, die zijn echt bang voor de hoepel. Tibbe heeft daar gelukkig iets minder last van.
Tibbe gedraagt zich al een paar dagen een beetje gek. Hij eet iets minder en is heel knuffelig. Hij wil vaak bij me liggen en is veel binnen te vinden. Dat is eigenlijk gek, aangezien hij normaal in de lente er op uit trekt en veel op jacht is. We houden hem even in de gaten. Hij wordt tenslotte ook een dagje ouder. Afgelopen zondag is hij alweer 10 jaar geworden.

Woensdag

Vandaag was de eerste keer dat ik samen met Helena, Jenny, Diana en Evelyn ging samenwerken. Het was zo fijn om even te kunnen sparren of om tips te vragen. Er bloeiden meteen 100 ideeën in mijn hoofd. Bij de anderen was dat geloof ik ook zo, dus we besloten meteen om volgende week weer samen te komen.

Toen ik beneden kwam om even te lunchen, lag Tibbe languit op mijn plekje op de bank!
Aan het eind van de middag zou onze AH bezorger komen. Uiteindelijk kreeg ik een tijdframe van een half uur. Dat half uur ging ik beneden staan hoepelen, ik zei nog ‘ik hoepel tot de bezorger er is.’ Natuurlijk werd het tijdframe uiteindelijk iets opgerekt en stond ik dus langer dan een half uur te hoepelen.
Terwijl ik aan het hoepelen was, kwam Tibbe weer naar binnen en ging hij in ‘zijn’ stoel liggen.

Donderdag

Hier begon een beetje mijn off day. Hoe actief en vooral productief ik de dag daarvoor was geweest, dat viel nu een beetje weg. Of nee, ik was nog wel productief, maar ik had geen zin om te werken. Ik heb zeker een aantal nuttige dingen gedaan, zoals de e-mails uit een mailingreeks herschreven. Maar alles wat ik deze dag heb gedaan, was op de bank onder mijn dekentje.
Tibbe genoot er wel van dat ik de hele dag beneden zat, hij mag namelijk alleen in de woonkamer komen. Hij bleef ook de hele dag in de buurt liggen.

Vrijdag

Ook vrijdag was voor mij een beetje een off day. Ik probeerde mijzelf op te vrolijken door te gaan hoepelen, maar dat bleek net iets vervelender met een tuinbroek aan.

Ik vroeg of twitter wat ik zou gaan doen de rest van de dag.
Meteen daarna ging ik met mijn vader toch een ommetje wandelen in het bos achter ons huis. Er hing nu een bord dat we 1,5m afstand moesten houden. Dat hing er eerst nog niet. Er was ook bekend gemaakt dat de parkeerplaatsen in de buurt gesloten waren om mensen minder te laten gaan wandelen.
Het was fijn om weer even in het bos te zijn. Mijn vader en ik lopen nu ongeveer 2 keer per week samen een stuk door het bos. Elke keer doen we een andere route.
Na het wandelen ging ik in de sauna en keek ik een serie in de sauna. Daarna heb ik lekker tv gekeken en ben ik met een boek naar bed gegaan. Ik heb dus alles gedaan wat ik op twitter vroeg te doen.

Zaterdag

Tijdens deze gekke tijden probeer ik mijzelf de weekenden echt vrij te geven. Ik roep al jaren dat ik niet echt weekenden heb, aangezien mijn festivals toch altijd in de weekenden zijn. Om nu echt een beetje structuur aan te brengen in de week, maak ik geen to do lijst in het weekend. Dit resulteerde erin dat ik de hele dag wel lekker heb zitten werken, maar alleen maar vanuit mijn intuïtie heb gewerkt.
Ik zat lekker in de achtertuin onder onze perenboom.
Het was ook weer even tijd om te hoepelen in de tuin. Op Instagram kreeg ik veel vragen over deze legging. Het is een legging van de Decathlon.
In het weekend heb ik kookdienst. Dit weekend maakte ik bietenlasagna. Het zag er meer uit als een aardbeientoetje! Zelfs het eten wat ik maak ziet er tegenwoordig roze uit.

Zondag

Ik stond vroeg op om samen met Marlou de zonsopkomst te zien. We fietsten allebei naar Rhijnauwen en zagen de zonsopkomst.
We hadden een mooi plekje gevonden waar we op een picknickbank konden zitten en we nog steeds ruim afstand konden houden. Ondanks dat het zondag twintig graden zou worden, was het in de ochtend nog hartstikke koud! Het grappige was dat we allebei een thermoskan thee mee hadden en ontbijtkoek. Zonder dat we het hier over gehad hadden.
In de middag was het tijd voor ons kutsnollenclubje. We komen eens in de zoveel tijd samen om aan onze bullet journals te werken. Dit keer natuurlijk een digitale samenkomst.
Aan het eind van de middag ging ik weer lekker in de tuin liggen om mijn boek verder te lezen. Ondertussen heb ik Trust Within uit. Wat een heerlijk boek was dat. Wanneer je geïnteresseerd bent in je intuïtie volgen en wat je dat kan brengen, lees dit boek! Ik heb hem gratis gelezen via Amazon Prime Reading.

Deze week online verschenen

Het was een fijne week met veel productiviteit. Dat hoop ik te kunnen voortzetten in de komende week. Ook wil ik nu met het mooie weer mijn SUP-bord mee naar buiten nemen. Met een sup-bord hou je toch automatisch 1,5m. afstand! Hebben jullie mooie plannen voor deze week?

* Dit artikel kan affiliate links bevatten. Dit kost jou niks extra’s, maar zorgt dat deze website kan blijven bestaan.

Veerlez
Hoi, ik ben Veerle, dit is de plek waar ik blog over alles wat volgens mij het leven mooier maakt! Wil je meer over mij weten? Kijk dan hier.

Podcast

Reizende Strijdster Podcast

Meditaties

Reizende Strijdster Podcast

Categorieën

Anderen lezen:

Hoe ik met 2 minuten per dag honderden euro's verdien?
Begin een capsule wardrobe
6 Boeken die mijn leven hebben veranderd
Altijd je locatie delen
9 boeken voor een betere money mindset
Geld verdienen met Pinterest

Suppoort

Suppoort Veerle

Op dit moment lees ik

Other Language?2 Reacties

 1. Angélica

  Je bent echt fanatiek met hoepelen joh, haha. Heb dat ooit een keer geprobeerd maar het lukte me niet zo goed… en nou ik dat zo zeg vraag ik me ook af waar nou weer mijn hoepel is gebleven? Mmmm…

  En cool dat je nu een.. SUP board hebt? Geen idee hoe het eigenlijk heet haha. Maar gaaf, vond dat ook heel leuk om te doen. Wordt het nu wel lekker weer voor!

  Antwoord
  • Veerlez

   Ik probeer elke dag te hoepelen, sommige dagen hoepel ik een uur, andere dagen weer maar 5 minuten. Het maken van de foto’s en filmpjes is mijn stok achter de deur, wanneer ik er niks van post, dan heb ik waarschijnlijk niet gehoepeld! haha
   Is je hoepel opbouwbaar? Dan zou je hem kleiner kunnen hebben gemaakt waardoor hij niet zo in het oog springt.

   Ja een SUP board is wel tof om te hebben, wel onpraktisch aangezien hij zo groot is en niet opgeblazen rechtop in huis kan staan, maar het is ideaal. Ik ga morgen weer een ronde SUPpen!

   Antwoord

Trackbacks/Pingbacks

 1. Weekoverzicht #77: Boeken lezen en SUPpen - […] Weekoverzicht #76: een zonsopkomst en SUP-bord […]
 2. Wat heb je nodig om te beginnen met suppen? - […] hebt om te beginnen met suppen, is natuurlijk het sup bord zelf. Ik weet nog goed hoe het was…

Laat een reactie achter