Weekoverzicht #75: videobellen en spelletjes spelen

door | mrt 30, 2020 | Persoonlijk | 0 Reacties

Weekoverzicht #75: videobellen en spelletjes spelen

Het was een week waarin we het huis nauwelijks verlieten. Een week vol thuiswerken, video-belafspraken en spelletjes spelen met vrienden op afstand. Ik las verschillende boeken en bekeek online concerten. In mijn ogen was het wel een fijne week!

Maandag

Mijn vader vroeg of ik mee ging voor een kleine wandeling in het bos. Ik deed dus voor het eerst in tijden een échte broek aan. De rest van de tijd loop ik in mijn sportlegging of chillpants. Voor deze speciale gelegenheid deed ik even mijn tuinbroek aan. We wachtte wel nog even tot het wat rustiger zou zijn, rond lunchtijd lopen namelijk de mensen van het RIVM vaak door het bos.
Nog even in mijn bullet journal werken voor we vertrekken!
Het was wel nog even drassig. De laatste keer dat ik met mijn vader ging lopen, was deze plek ook één grote modderpoel! Al denk ik dat dat eind december was.
Wat hou ik toch van dit bos!
Om de hoek staat nog een mooie boom in bloei, heerlijk toch?
Toen ik thuis kwam lag Tibbe weer op mijn bank, maar dit kan toch niet lekker gelegen hebben?

Dinsdag

Mijn Dinsdag begon met het stofzuigen van de gang en het trappenhuis. Op onze zwarte vloer zie je namelijk het stof nogal. Met mijn stof allergie ben ik altijd snotterig.
Daarna ging ik chillen in het zonnetje achter het raam.
Tibbe was een beetje boos aangezien ik in zijn stoel zat.
Ik ronde mijn boek Geld verdienen met Pinterest af!
We kregen onze bestelling van Opstroopwafel binnen! Karin en Paul maken de heerlijkste stroopwafels. Wanneer je de stroopwafel met stoofperen besteld, dan komen die peren uit onze tuin! Aanrader dus. Mijn favoriet op dit moment is Chocola met Cranberry! Het is zeker het proberen waard, dus bestel snel!

Woensdag

In de ochtend ligt Tibbe vaak op mijn bank, helemaal klaar om te knuffelen.
Tijd voor afwisseling, ik deed mijn hoepel work-out lekker in de woonkamer!
Ik maakte een to do lijstje voor Geld Verdienen met Pinterest. Deze tijd gebruik ik om Geld verdienen met Pinterest iets uit te breiden. Er verschijnen steeds meer producten in de webshop en het is ook hét moment om mijn Pinterest eens na te lopen en te verbeteren.
Nadat mijn werk was afgerond, was het tijd om een rondje te wandelen in het bos. Één van de grootste voordelen dat ik weer bij mijn ouders zit, is dat ik het bos als achtertuin heb. Ik besloot anderhalf uur te wandelen, buiten de ‘normale routes’ die iedereen loopt.
Ik kwam wel een aantal mensen, maar het viel me alles mee!
In de avond zag ik dat The Dunwells live gingen. Tijdens de lock down gaan ze elke avond live. Deze avond speelde Dan en Joe nog apart. De rest van de week hadden ze toch uitgevonden hoe het moest en hebben ze toch samen gespeeld.
The Dunwells zijn twee broers die samen spelen, ik heb ze twee keer in het voorprogramma van Pete Murray gezien. Sindsdien ben ik fan.

Donderdag

In de ochtend had ik een belafspraak met Linda staan. We hadden het over van alles, waaronder de kittens op Finca. Ik zorgde ervoor dat ik weer nieuwe foto’s te zien kreeg.
Na het bellen had ik precies genoeg tijd om nog even te hoepelen en te lunchen. Daarna moest ik namelijk weer door naar de volgende belafspraak.
We hadden namelijk met het team van Hoogte80 een afspraak staan. We hebben alle opties en mogelijkheden bekeken. Het was fijn om iedereen even te spreken.
Het potje nagellak heb ik tijdens de afspraak wel gebruikt. Laten we wel wezen, ze zagen het toch niet.
Na die belafspraak ging ik weer even hoepelen om mijzelf weer wat op te vrolijken.
Door deze afspraak realiseerde ik me pas hoeveel effect dit allemaal gaat hebben op de toekomst van de evenementenwereld. Ondanks dat ik al van plan was om afscheid van die wereld te nemen, raakt het me enorm. Door dit gesprek realiseerde me ik echt even dat ik de komende maanden nul inkomen heb. Best confronterend.

Vrijdag

Mijn vader moest even ergens iets ophalen, dus besloten mijn moeder en ik mee te gaan, zodat we iets van buiten zouden zien. We besloten wel dat we in de auto gingen wachten terwijl mijn vader deed wat hij moest doen. Ik zat dus even te chillen in de auto en kwam tot de conclusie dat het echt te weinig ruimte is om langere tijd in te verblijven. Ik ga dus niet in deze auto wonen.
Het klinkt misschien stom, maar ik ben zo blij dat ik nu hier ben, dit is waar ik nu moet zijn. In mijn ouderlijk huis, samen met mijn ouders. Ik had het écht heel veel erger kunnen treffen.
In de avond was het tijd voor het NPO2 Online Festival. Ik heb de optredens van Danny Vera, Elske deWall, Tim Akkerman, 3JS en Ilse DeLange gekeken. De eerste en de laatste waren mijn favorieten.

Zaterdag

Ik begon de ochtend met een beetje rommelen achter mijn laptop. Op facebook kwam ik het optreden van Ilse DeLange tegen bij DWDD. Wat een mooi optreden was het. Kijk hier wat ik bedoel!
Ik speelde samen met Marjolein en Tessa een potje Pandemic. Ik had één telefoon met de set up van het scherm. Helaas was dat scherm soms onscherp, waardoor ik vrij snel in het potje ook mijn andere telefoon gebruikte om beter te kunnen inzoomen op het bord. Via een laptop kon ik bijhouden wat de rest ook kon zien. Zij hadden het speelveld opgezocht en schreven mee welke kaarten zij in handen hadden. We wonnen het spelletje en hebben de wereld gered!

Zondag

De hele ochtend heb ik lekker op de bank gelegen en dit boek verder gelezen. Zaterdagavond kwam ik het tegen in de Prime collectie op Amazon. Je kan als lid van Amazon Prime niet alleen heel veel series en films kijken, maar ook nog eens een aantal boeken lezen. Ik vond het ideaal. Dit boek ‘The Overdue Life of Amy Byler‘ was wat mij betreft wel een aanrader. Je kan Amazon Prime gratis proberen voor 30 dagen!
Daarna had ik afgesproken om weer met Marjolein, Nynke en Tessa een spelletje te spelen, dit keer gingen we voor Regenwormen. Dat was iets makkelijker. Iedereen had 8 dobbelstenen thuis en ik had mijn telefoon op het speelveld, zodat iedereen de stenen kon zien.

Deze week gepubliceerd

Weekoverzicht #74: thuiswerken en zonnestralen

Wat is Pinterest Trends?

Hoe kan je online spelletjes spelen?

35 things before i turn 35

* Dit artikel kan affiliate links bevatten. Dit kost jou niks extra’s, maar zorgt dat deze website kan blijven bestaan.

Veerlez
Hoi, ik ben Veerle, dit is de plek waar ik blog over alles wat volgens mij het leven mooier maakt! Wil je meer over mij weten? Kijk dan hier.

Podcast

Reizende Strijdster Podcast

Meditaties

Reizende Strijdster Podcast

Categorieën

Anderen lezen:

Het verhaal van een vleesboom
Hoe reis je zo goedkoop mogelijk?
Schildersezel
Weekoverzicht #33: Ik vertrek.. Slovenië
6 Boeken die mijn leven hebben veranderd
4 beste Nederlandstalige meditatie apps

Suppoort

Suppoort Veerle

Op dit moment lees ik

Other Language?0 reacties

Trackbacks/Pingbacks

  1. Weekoverzicht #76: een zonsopkomst en SUP-bord - […] Weekoverzicht #75: videobellen en spelletjes spelen […]

Laat een reactie achter