Weekoverzicht #74: thuiswerken en zonnestralen

door | mrt 23, 2020 | Persoonlijk | 0 Reacties

Een resultaat van het corona virus is dat iedereen plotsling moet thuiswerken. Het thuiswerken voor mij gaat van een leien dakje. Dit is een hele productieve week voor mij geweest. Deze week moest ik ook verhuizen omdat de eigenaren van mijn oppashuizen terug kwamen. Kijk je mee naar dit weekoverzicht?

Maandag

In de ochtend stuurde ik deze foto naar een van mijn vrienden uit het hostel. Ze had mij die week daarvoor gestuurd dat ze een cereal was tegengekomen met unicorns erop en dat ze daardoor aan mij moest denken. Ik stuurde deze foto om te laten zien dat het logisch is dat ze daarbij aan mij denkt, ik ontbijt er tenslotte ook het liefst mee.
Ik ging deze dag eens even lekker in het zonnetje in de tuin zitten. De kat kwam gezellig bij me zitten!
Deze trui weerspiegelt altijd enorm als de zon schijnt en daar hou ik zo van! Overal blauwe en paarse glitters! Deze dag besloot ik niet te thuiswerken, maar lekker te ontspannen.
Ik weet niet wie er bedenkelijker kijkt, ik of de kat. Het was tijd om nog even een maskertje te doen. Hij zat in mijn tas en in deze tijden moet je wel een beetje aan selfcare doen!

Dinsdag

In de ochtend werkte ik nog even aan mijn blogs. Daarna was het tijd om het hele huis goed schoon te maken, aangezien ze eerder terug kwamen van vakantie en ik weer richting huis zou gaan.

Deze dag stond in het teken van het updaten van mijn cursus: Creëer een passief inkomen met Gift Guides. Ik geloof er in dat dit één van de manieren is om een online inkomen te genereren op dit moment.

Na een flinke schoonmaaksessie zat ik in een lege trein richting mijn ouderlijk huis. Eerlijk, ik vond het wel fijn om weer richting huis te gaan. Ik merkte toch dat ik een aantal spullen begon te missen. Toen ik vertrok vorige week, was ik van plan om dat weekend nog even wat spullen op te halen. Dat kwam er niet helemaal van omdat ik vond dat dat niet noodzakelijk was. Nu kon ik lekker naar huis met mijn eigen spullen.
Tibbe was er een beetje van ondersteboven, ze is weer terug!
Terwijl ik toch buiten was, besloot ik meteen maar even mijn fiets uit te graven. Die stond namelijk onder het afdak tussen de schuren in. Het was nog een hele missie, maar dubbel en dwars waard. Ondanks dat ik nog niet op de planning heb staan om te gaan fietsen, om nog zo min mogelijk buiten te komen, is het toch fijn om mijn fiets weer in de olie te zetten en klaar te hebben voor een volgende tocht.

Woensdag

Ik genoot er zo extreem veel van om wakker te worden met mijn eigen uitzicht! Lekker vanuit bed naar de wolken kijken, onder mijn eigen deken, met mijn favoriete spulletjes in de buurt.
Tibbe geniet er van dat iedereen de hele dag binnen is en is ook veel meer binnen te vinden
De kippen van mijn ouders zijn zo lekker tevreden, ze tokken rond in hun hok en leggen nog steeds eieren. Deze kippen zijn iets beter opgevoed dan de kippen op Gran Canaria.
Vanaf mijn zoldertje heb ik een mooi uitzicht wanneer de zon ondergaat.

Het onderwerp van deze dag thuiswerken was het vertalen van mijn Pinterest cursus naar het engels. Als ik op reis ben krijg ik veel vragen over Geld verdienen met Pinterest. Dat was genoeg reden om nu eindelijk die cursus eens te vertalen. Je vindt hem hier.

Donderdag

In het kader van de frisse lucht en het toch nog een beetje buiten komen, hang ik nu veel uit het zolderraam. Vandaag was mijn vader jarig en mijn ouders waren een rondje gaan rijden met hun bus. Met een kopje koffie langs een lege dijk gaan zitten met de verrekijker. Ik stond op de uitkijk wanneer ze weer terug kwamen.
Terwijl ik Aladdin aan het kijken was op Disney+, was ik ondertussen al mijn oude pins van titels aan het voorzien. Dat is één van de dingen die je nu kan doen, om bij te dragen aan je Pinterest resultaten, zoals ik ook publiceerde op Geld verdienen met Pinterest.
Elke dag wil ik nog een beetje actief bezig zijn, om aan mijn conditie en ademhaling te werken. Sinds ik weer ’thuis’ ben, heb ik eindelijk mijn hoepel weer dicht bij! Elke dag een beetje hoepelen dus!
Dit is mijn rommelhokje op zolder. Mijn kleding ligt ook gewoon op stapels op de vloer, omdat het nooit het idee was om hier daadwerkelijk te wonen. Het ziet er naar uit dat ik hier toch in de komende tijd zal vertoeven, dus ik begin het langzaam meer eigen te maken.
In de avond hadden we een stukje tompouce ter ere van de verjaardag van mijn vader .Tibbe vond het stukje tompoes erg interessant!

Tijdens het thuiswerken vandaag ben ik vooral in gegaan op alle producten goed in mijn webshop zetten. De cursussen draaien op een ander platform, waardoor ze nog niet in mijn eigen webshop stonden. Vandaag is alles toegevoegd.

Vrijdag

Zoals elke dag zit ik op zolder in mijn kleine thuis kantoor om te werken aan alles waar ik op dit moment mee bezig ben.
Tibbe lag weer lekker de hele dag in zijn doosje te chillen
Ik hing ook weer even uit het raam
Zo zit ik eigenlijk elke dag te werken, vaak met op mijn ipad een video of muziek aan. Een to do lijst naast mijn laptop en gaan. De hele dag door drink ik koffie, thee en water.

Het werkt voor mij eigenlijk fantastisch, dat thuiswerken. Vandaag ben ik als een speer gewerkt aan mijn tweede e-book. De tekst lag al grotendeels klaar, dus het ging vooral om het vormgeven. En ik kan je verklappen, het wordt prachtig! Ik ben hier zo f***ing trots op!

Zaterdag

Zaterdagochtend stond ik vroeg op zodat ik een rondje buiten kon fietsen zonder dat er mensen op straat waren. Ik had mijn fiets in de olie gezet eerder deze week en wilde zeker weten dat de ketting weer soepel liep. Ik deed dus een rondje in de wijk waarbij ik vooral mijn versnellingen en remmen testte.
Na deze mini workout ging ik weer veilig terug naar zolder. Mijn moeder had in de oude stoffen zitten neuzen voor de maskertjes die ze ging maken. Daarbij vond ze nog een stukje van mijn favoriete jurk uit mijn kindertijd. Er was genoeg stof voor een haarband en een mondkapje.
Elke keer als ik roze haar heb, ben ik bang dat ik niet genoeg foto’s heb van hoe mijn haar er uit ziet.
Ik verzond een aantal mails naar aanleiding van Corona. Één mail ging specifiek over geld verdienen via de email in tijden van Corona. Een andere mail ging over mijn e-boeken over Pinterest. Naar aanleiding van die mail heb ik toch weer een aantal e-books verkocht!
Hier het resultaat dat mijn moeder het mondkapje had gemaakt. Hij moest nog wel even in de was, aangezien de stof wat oud en muf was. Na het passen moest ik meteen niezen van al het stof.

Deze dag heb ik mij gericht op de emailmarketing én ben ik verder gegaan met het e-book! Een productieve dag, want het resulteerde in weer een aantal verkopen in mijn shop!

Zondag

Zondag ochtend begon heerlijk met dit boek lezen in bed. Ik ben in December in dit boek begonnen, maar heb hem nog steeds niet helemaal uit. In mijn Goodreads account staan ondertussen 12 boeken die ik op dit moment aan het lezen ben, het begint dus wel tijd te worden om al die boeken eens uit te gaan lezen!
Toen ik beneden kwam lag Tibbe tegen mijn deken aan op de bank te kroelen.
We deden met de familie de icoontjes omgezet in film lijst, ik hield een lijst bij van alle films die we al geraden hadden. We zijn er ondertussen nog steeds niet, we missen er nog een aantal.
Ik hing weer even uit het raam om zon te pakken. Ondanks dat het een koude dag was, was het in de zon wel heel erg lekker.
Aan het eind van de dag besloot ik dat het tijd was om mijn beenhaar er weer eens af te halen. Na één been hield de batterij van mijn scheerapparaat er mee op! Wel een verschil he?

Hoe gaat het thuiswerken bij jou?

* Dit artikel kan affiliate links bevatten. Dit kost jou niks extra’s, maar zorgt dat deze website kan blijven bestaan.

Veerlez
Hoi, ik ben Veerle, dit is de plek waar ik blog over alles wat volgens mij het leven mooier maakt! Wil je meer over mij weten? Kijk dan hier.

Podcast

Reizende Strijdster Podcast

Meditaties

Reizende Strijdster Podcast

Categorieën

Anderen lezen:

Het verhaal van een vleesboom
Hoe reis je zo goedkoop mogelijk?
Schildersezel
Weekoverzicht #33: Ik vertrek.. Slovenië
6 Boeken die mijn leven hebben veranderd
Beste tips voor roze haar

Suppoort

Suppoort Veerle

Op dit moment lees ik

Other Language?0 reacties

Trackbacks/Pingbacks

  1. Weekoverzicht #75: videobellen en spelletjes spelen - […] Weekoverzicht #74: thuiswerken en zonnestralen […]

Laat een reactie achter