Weekoverzicht #7: een ontruiming, een bleekscheet en cocktails!

door | jun 20, 2016 | Persoonlijk | 3 reacties

week7_donderdag

Voordat de echte drukte begint, was het nog tijd voor een weekoverzicht. Want vanaf vandaag is de opbouw van deBeschaving begonnen. Ik bivakkeer nu praktisch elk moment dat ik wakker ben in de Botanische Tuinen! Het buitenspelen is begonnen! Maar eerst was daar nog de afgelopen week. Een standaard kantoor week met nog een paar uitstapjes. Kijk je mee hoe mijn laatste ‘normale’ week was?

Maandag

Maandag voelde ik me eigenlijk met de minuut zieker worden. Ik wilde al bijna grapjes maken over ochtendmisselijkheid. In de loop van de ochtend groeide mijn hoofdpijn en misselijkheid alleen maar. Helaas liet mijn planning niet echt ruimte toe om naar huis te gaan. Ik begon deze maandag goed met mijn doel om gezond te lunchen! Ik compenseerde het wel door de lekkerste frietjes van Utrecht te eten. Dat ik geen fit girl meer ben, heb ik me allang bij neergelegd. ‘s Avonds was de ontruimingsoefening bij de Domtoren. De koorts was ondertusen sky high, dus dat is allemaal een beetje langs me heen gegaan. Het was in ieder geval wel erg indrukwekkend, al die brandweerwagens op het Domplein.

Dinsdag

Dinsdag voelde ik me eigenlijk nog beroerder dan maandag. Ik ging er vanuit dat ik nog een hele lading pijnstillers op kantoor had liggen, maar mijn la bleek leeg te zijn. Gelukkig kon ik van mijn collega’s genoeg pijnstillers lenen om de dag door te komen. Ik liep een beetje rond als een spook. Mijn haar werd er ook wat bleker van! Zelfs mensen die ik aan de telefoon had zeiden dat ik niet als mijzelf klonk. Een collega kon me gelukkig afzetten bij het ouderlijk huis, waar mijn zusjes ook waren. Gelukkig kon ik met mijn onverwachte bezoek, toch nog mee eten. Vervolgens nam ik de auto mee, om mijn krachten te kunnen sparen deze week.

Woensdag

Ik voelde me alweer veel beter, ik had mijn energie weer terug en liep weer rond te springen op kantoor zoals iedereen van me gewend is. Het kan ook te maken hebben met het dierenthema wat ik die dag had. Min geweldige panda trui, vooral leuk in combinatie met een snapchat filter. Verder was het een gewone werkdag, uitzicht op de mooie plantjes. Aan het eind van de dag maakte we nog even deze foto, die we konden gebruiken voor een facebookberichtje onder onze vrijwilligers.

Donderdag

Het was weer een gewone kantoor dag. Ik ging lekker vroeg naar kantoor, doordat ik de auto nu heb, scheelt het me zeker een half uur in reistijd. Samen met Linda ging ik naar de expositie opening van Rob. Komende maand is zijn geweldige werk te zien bij Van Velsen in Utrecht. Er hing ook nog een mooie beschavingsposter! We dronken wat cocktails en genoten van de Pussloose stripjes van Rob. Ik had geen cash bij me, dus kon het stripje niet ter plaatse kopen. Maar zaterdag is daar een oplossing voor!

Vrijdag

Weer een dag op kantoor. Deze dag liep iets anders, door lange vergaderingen en lunches, maar nog belangrijker, door lekkere ijsjes. Het was een behoorlijke warme dag met af en toe een regenbui. Dat ik stiekem wat brak was van de 2 cocktails, dat was te zien, kon ik daardoor het warme weer minder goed hebben? In de avond belde mijn zusje dat het toch wel leuk was om naar het concert van de Handsome Poets te gaan. En zo stonden wij opeens, in een bloedhete Tivoli de Helling te springen. Wat blijft het toch een geweldige band.

Zaterdag

Dit weekend is het laatste moment van rust. Daarom bleef ik zaterdag lekker lang in bed liggen. Geen zin om naar buiten te gaan of dingen te regelen. Gewoon even youtube filmpjes kijken en keuvelen. In de middag kreeg ik een appje van Rob dat ik post had. Jahoor, daar was het pakketje! In het pakketje zat onder andere een hele mooie button, een fijne verrassing! Ik wil mijn tas helemaal onder de buttons hebben, de verzameling zit nu op 3! De rest van de dag lag ik op de bank, terwijl ik in beschavingposters aan het knippen was. We hadden een leuk idee, maar dat zie je waarschijnlijk in mijn maandoverzicht binnenkort!

Heb jij ook een leuke week gehad?

Veerlez
Hoi, ik ben Veerle, dit is de plek waar ik blog over alles wat volgens mij het leven mooier maakt! Wil je meer over mij weten? Kijk dan hier.

Follow on Bloglovin

Podcast

Fearless Adventure Podcast

Koffie drinken?

Buy Me a Coffee at ko-fi.com

Anderen lezen:

6 Boeken die mijn leven hebben veranderd
Wat kan je doen als je in quarantaine zit?
3 IJslandse series op Netflix
Haar wassen met de no poo methode - een jaar later
Begin een capsule wardrobe
Het verhaal van een vleesboom

Suppoort

Suppoort Veerle

Op dit moment lees ik

Bezoek mijn andere blog

Geld Verdienen met Pinnen

Other Language?3 Reacties

 1. Melle

  Wat fijn dat je je weer wat beter voelt, zo’n afsluiting bij Tivoli lijkt me echt zo tof! En nog even een hoera en confetti en alles voor de foto bij vrijdag, jij met je koppie boven de computer uit 🙂 LEEUUUKK!!

  Antwoord
 2. dirk1heidi

  Zo te zien heb je echt wel een fijne weekje gehad meid.
  Mooie foto’s meid.

  Antwoord

Laat een reactie achter