Weekoverzicht #69: Roze haar en roze ijsjes

Weekoverzicht #69: Roze haar en roze ijsjes

Weekoverzicht #69: Roze haar en roze ijsjes

Dit was de week dat Beatrijs, mijn zusje, op Gran Canaria was. We zaten in hetzelfde hotel langs Las Canteras waar we afgelopen november zaten. Het werd een week met heel veel Gilmore Girls, veel vegetarisch eten en af en toe een ijsje. Kijk je mee naar in Las Palmas?

Zondag

Het was een mooi moment om weer te beginnen met een kaartje te trekken in de ochtend. Dit was het kaartje wat ik trok.
Daarna gingen we naar het strand, waar Beatrijs aan haar rok ging werken.
In de avond liepen we over het strand naar het restaurant waar we gingen eten.
We aten bij Bioloco, een totaal veganistisch restaurant.
Terug liepen we weer over het strand. Er is één stuk, wat een beetje op een maanlandschap lijkt.

Maandag

Weer een lekkere middag onder de palmbomen op het strand.
We gingen eten bij een klein schatjes tentje, waar ze nauwelijks engels spraken.
In de namiddag ging ik even op het dakterras zitten werken, zodat Beatrijs even kon bellen op de kamer. Ik weet eigenlijk niet wat ik aan het doen was op mijn laptop dat ik de wereld kaart open heb staan.

Toen we in de middag terug kwamen in het hotel, vroeg de receptioniste of we van kamer wilde wisselen. We zaten namelijk op de bovenste verdieping waar het warm kan zijn en soms ook wat gehorig is.

Dinsdag

We gingen een kopje koffie drinken en een croissantje eten bij de bakkerij om te hoek. Na deze dag hebben we daar bijna elke dag koffie gehaald. De reden waarom Beatrijs deze foto van mij heeft gemaakt, is omdat je op de achtergrond een man bij zijn fiets ziet staan. Deze man loopt elke dag in zijn string over het strand. Elke keer als we hem zien, maakt het onze dag weer.
Daarna was het weer tijd om even te zwemmen.
Aan het eind van de middag was het tijd om mijn haar te verven, ik riep al weken dat ik dat wilde doen wanneer ik in het hotel zou zitten. Ik sloot mijzelf op in onze nieuwe badkamer en kwam daar in de avond als roze harige uit.
Als roze harige ging ik nog even op het dakterras in mijn boek lezen, voor we erop uit gingen voor het avondeten.
We besloten weer uit eten te gaan bij een veganistisch tentje, namelijk A Raíces. Het was een klein maar leuk tentje, de eigenaar was een schat van een man.

Woensdag

Wanneer het vloed is, komt het water over de boulevard heen. Beatrijs kon het water commanderen om omhoog te komen.
We zaten op verschillende plekken langs de boulevard koffie te drinken
We gingen een poke bowl bij Amelie Green eten. Dit is een heerlijke plek waar je lekker en gezond kan eten, met vegetarische opties.

Donderdag

Donderdag hebben we vooral Gilmore girls in bed gekeken, in de avond was het tijd voor een wandeling tijdens de zonsondergang.
Dat was natuurlijk het moment om even wat fotootjes te maken.
Daarna gingen we toch nog even naar de palmbomen om te zitten. Terwijl we daar zaten, kleurde de lucht nog mooier roze.

Vrijdag

Elke keer als onze kamer was schoongemaakt, wordt de plant weer terug in de hoek gezet. Daar zet ik normaal de prullenbak neer. Toen ik het zakje van de ochtend croissantjes in de prullenbak wilde zetten, gooide ik hem perfect in de plant.
Na deze perfecte gooi, was het weer tijd om op het strand te gaan liggen. Het nadeel van dat ik mijn haar roze heb geverfd, wil ik niet met mijn haar in het water. Dat maakt zwemmen toch iets lastiger.
Daarna gingen we weer naar Bioloco om te eten, dit keer aten we alleen maar bijgerechten. In totaal hadden we uienringen, gefrituurde groenten, zoete aardappelfriet en nacho’s.
Toen we terug liepen, kwamen we deze hondjes tegen, daar moest wel even mee geknuffeld worden.
In de avond gingen we nog even naar buiten om een ijsje te eten, een heuse valentijnsdate.

Zaterdag

In de ochtend ging ik even koffie drinken met Esther. We zaten samen in de eetclub, tot we daar beide mee stopten begin dit jaar. Esther was op Gran Canaria op vakantie en dan moesten we natuurlijk even koffie drinken. Hier was Esther haar 1 Second a Day filmpje aan het filmen in mijn zonnebril.
In de middag was het weer tijd om even te zwemmen.
We gingen ook weer een ijsje eten. Roze ijsjes zijn altijd beter.
Vervolgens liepen we naar The Block om daar nog even nachos te eten, terwijl we over het strand liepen, waren we weer op het zwarte strand. Het blijft toch gek om zwarte voeten te krijgen wanneer je over het strand loopt.

De komende week vertrekt Beatrijs weer terug naar huis en ga ik weer terug naar Finca la Isa.

Laat een reactie achter