Weekoverzicht #64: Mijn eerste week op Finca

door | jan 15, 2020 | Persoonlijk | 0 Reacties

Weekoverzicht #64: Mijn eerste week op Finca

Mijn eerste volle week op Gran Canaria, ik heb een goede vuurdoop gehad met het werken in het hostel. Het was iets kouder dan ik had verwacht, maar dat neemt niet weg dat ik er wel een heerlijke tijd heb. Genieten van het uitzicht en schaken met de gasten. Kijk je mee naar mijn eerste week op Finca la Isa?

Maandag

Maandag stapte ik eindelijk weer in het vliegtuig naar Gran Canaria. Ik werd van het vliegtuig gehaald en naar het hostel gebracht.
In het hostel aangekomen, bleek de ‘kerstboom’ er nog te staan. Ik vond het wel een creatieve kerstboom.
Het was fijn om weer terug te zijn met dit mooie uitzicht.

Dinsdag

Luna, de kat, komt graag bij me liggen in de ochtenden. Ik herinner me nog dat mensen zeiden dat ze niet zo sociaal was.
Na het wakker worden met de kat, ging ik een potje schaken. Ik had al jaaaaren niet geschaakt, maar ik vond het echt heel leuk om weer te spelen.
Na het schaken wandelde ik naar Tejeda, het dorp waar de dichstbijzijnde supermarkt is. Ik was alleen even vergeten dat de winkels tussen de middag gesloten zijn. Ik kwam om 13:40 aan, terwijl de winkel van 13:30 tot 16:00 gesloten is.
Ik moest dus maar noodgedwongen een paar uur in het dorp blijven. Ik heb lekker naar een podcast geluisterd en in mijn dagboek geschreven. Het klaarde enorm op, dus ik zat way over dressed in de zon.
Tijdens mijn eerste avondeten dienst, was er weer een mooie zonsondergang.

Woensdag

Na mijn eerste ontbijt shift, was het tijd om even niks te doen. Ik had een beetje onderschat hoe koud het was, dus ik heb de hele dag met een dekentje en een kop thee rond gelopen.
Terwijl ik rustig in mijn stoel een boekje zat te lezen, gaf een bezoeker me een stukje rozemarijn. Het bracht me meteen terug naar de dag dat we op Hvar liepen en constant stukjes aan het pakken waren. De hele dag rook mijn broek naar roosmarijn.
We hadden weer een intens mooie zonsondergang.

Donderdag

Ik werd een beetje gek van de kou in de bergen, dus ik besloot mee te gaan boodschappen doen in Telde.
In de avond had ik weer een kookdienst en maakten we dit fantastische maal. Één van de gasten was opa geworden, waardoor we champagne bij het diner hadden!

Vrijdag

Ik geniet er elke dag van om de kippen eten te geven. Op vrijdag heeft het de hele dag geregend en was het nogal deprimerend.

Zaterdag

Ik begon de dag weer met een interessant potje schaak
Vrijdag en zaterdag had ik cleaning shifts. Op vrijdag was het zo hard aan het regenen, dat we al het beddengoed met de drogers droog kregen. Op zaterdag hingen we het vooral buiten.
Ik genoot van een heerlijke lunch met het uitzicht.

Zondag

Zondagochtend had ik weer ontbijt dienst, na het ontbijt was ik vrij en genoot ik van een kop thee terwijl ik wachtte op 2 gasten. We gingen namelijk liften naar Las Palmas. De tweede auto die ons passeerde, stopte en nam ons mee naar de airport.
Eenmaal in Las Palmas gooide ik mijn spullen in het hostel en ging ik door naar de stad. Daar was namelijk een sunset concert gaande. Het was in een deel van town waar ik nog niet eerder geweest was. Ik zag daar Neil, die eerder deze week op Finca was geweest. Vervolgens voegde ook Daniel en Victoria zich bij ons, ook gasten van de Finca en gingen we uit eten.

Het was een heerlijke eerste week op de Finca. Wel iets kouder dan ik had verwacht, maar als ik mijn vrije dagen in de warmte kan spenderen, is dat geen enkel probleem. Ik ben benieuwd hoe mijn tijd hier gaat zijn.

Veerlez
Hoi, ik ben Veerle, dit is de plek waar ik blog over alles wat volgens mij het leven mooier maakt! Wil je meer over mij weten? Kijk dan hier.

Follow on Bloglovin

Suppoort

Suppoort Veerle

Koffie drinken?

Buy Me a Coffee at ko-fi.com

Anderen lezen:

3 IJslandse series op Netflix
6 Boeken die mijn leven hebben veranderd
Hoe ik met 2 minuten per dag honderden euro's verdien?
De Beste tips om te Ontspullen
Wat kan je doen als je in quarantaine zit?
Geld verdienen met Pinterest

Bezoek mijn andere blog

Geld Verdienen met Pinnen

Op dit moment lees ik

Other Language?0 reacties

Laat een reactie achter