Weekoverzicht #63: Laatste weekje in NL

door | jan 14, 2020 | Persoonlijk | 0 Reacties

Weekoverzicht #63: Laatste weekje in NL

Mijn laatste dagen in Nederland voor ik weer verder trek naar Gran Canaria. Hier lees je wat ik heb gedaan en wie ik heb gezien. Kijk snel naar mijn laatste weekoverzicht van 2019 in Nederland.

Zondag

Het begon mijn tijd in Nederland een beetje een uitdaging te worden om vroeg op te staan zodat ik de zonsopkomst kon zien. Deze week was er maar 1 mooie zonsopkomst en dat was deze.
Ik heb een heerlijke dag thuis niks zitten doen. Lekker achter de laptop zitten en werken. Het fijne van in Nederland zijn, is dat ik al mijn tuinbroeken tot mijn beschikking heb!

Maandag

Ik had eigenlijk plannen deze dag, maar ik had echt geen zin om de regen in te gaan. Ik besloot om samen met Tibbe lekker thuis te blijven.
Het was ook de ideale dag om mijn haar weer te verven.

Dinsdag

Oudjaarsavond doe ik traditiegetrouw helemaal niks. Ik was dus bij mijn ouders thuis en dit was het uitzicht vanaf mijn zolderraam. We konden nog best wat vuurwerk zien voor de mist ontstond.

Woensdag

We hadden deze dag zusjesavond. Samen met mijn zusje ging ik naar mijn broer, schoonzusje en dochtertje. We hadden een heerlijke dag samen en besloten na het eten weer lekker naar huis te gaan. Tibbe kon nog even bij me op schoot liggen, dat vond hij ook wel zo fijn!

Donderdag

Donderdagochtend moest ik vroeg bij de tandarts zijn, daarna liep ik even door Hoog Catharijne.
Ik wilde namelijk nog naar de lush om Dream Cream te halen. De winkel ging om 10u open en daar moest ik een half uurtje voor wachten. Uiteindelijk was ik de eerste klant van 2020!

Daarna vertrok ik naar Arnhem om op kantoor van Hoogte80 te werken. Vervolgens gingen we nog een drankje doen met het nieuwe team.

Vrijdag

Vrijdag had ik afgesproken om met Mark te gaan lunchen. We gingen Ramen eten op de Willemstraat!

Zaterdag

Ik voelde me eigenlijk helemaal niet zo goed op zaterdag, maar besloot toch richting Koffieleute te gaan om de verjaardag van Marjolein te vieren met spelletjes en koffie. Ik zou eigenlijk richting Amsterdam gaan om met mijn oom en zijn vriendin te eten, maar ik voelde me echt niet goed genoeg om nog verder te reizen.

Zondag

Zondag hadden we weer een middag met de familie. We gingen namelijk Drie koningen vieren, onze variant van Sinterklaas, aangezien ik toen niet aanwezig was. Ik heb niet zoveel foto’s gemaakt, enkel van dit rekje voor de trap. Ik denk dat dit mijn ouders manier is om mij in NL te houden, ik heb namelijk best veel moeite om deze hekjes te openen.
Ik had op zondag mijn tas ingepakt, mijn ‘kamer’ opgeruimd en alles klaar gemaakt voor mijn vertrek op maandag. Ik deed nog even snel een maskertje zodat ik goed uitgerust op reis kon!

Deze week op de blog:

Weekoverzicht #62: een kattige kerst

Bucketlist van 2019

2019 in reizen

Mijn jaaroverzicht van 2019

De verhalen achter mijn meest gelikete Instagram foto’s

Veerlez
Hoi, ik ben Veerle, dit is de plek waar ik blog over alles wat volgens mij het leven mooier maakt! Wil je meer over mij weten? Kijk dan hier.

Follow on Bloglovin

Suppoort

Suppoort Veerle

Koffie drinken?

Buy Me a Coffee at ko-fi.com

Anderen lezen:

3 IJslandse series op Netflix
6 Boeken die mijn leven hebben veranderd
Hoe ik met 2 minuten per dag honderden euro's verdien?
De Beste tips om te Ontspullen
Wat kan je doen als je in quarantaine zit?
Geld verdienen met Pinterest

Bezoek mijn andere blog

Geld Verdienen met Pinnen

Op dit moment lees ik

Other Language?0 reacties

Laat een reactie achter