Weekoverzicht #6: Roze haar, een camper en een selfiestick

door | jun 6, 2016 | Persoonlijk | 7 reacties

week6_zaterdag1

Aanvankelijk had ik een hele rustige week voor de boeg. Gewoon werken en niet te veel afspraken. Uiteindelijk werd het een gezellig, gevulde en gekleurde week. Ik gebruikte vrij vaak de selfiestick, ik ging spontaan langs mijn ouders en oma en ik besloot mijn haar weer een kleurtje te geven. Een gezellige week waarbij het mooie weer natuurlijk erg welkom was. Kijk je mee met mijn week?

Maandag

De ochtend begon lekker met nog wat dingen regelen achter mijn laptop. Ik wilde nog even wat laatste wijzigingen doorvoeren aan het maandoverzicht van mei. Vervolgens ging ik naar de domtoren omdat ik mijn laatste dienst  had. Ik wil mij nu totaal kunnen focussen op het festival, daarom even geen andere werkzaamheden dan festivalwerkzaamheden. ’s Avonds was het tijd om nog even met Daan te kroelen. Ze moet nog steeds een beetje wennen aan dat ik alle dagen in de week werk. Zodra ik ga zitten, komt ze in de buurt staan.

Dinsdag

Sinds ik the miracle morning doe, geniet ik extra van de rustige ochtenden. Daan vindt het ook allemaal wel best en ligt dan vooral te chillen op de bank. Dat is echt haar plekje. Deze ochtend bleef ik ook iets langer chillen, om op tijd te zijn, ging ik daarom met de racefiets. Dit is natuurlijk ook een onderdeel van mijn juni doelen. De oplettende lezer zal bedenken dat het dinsdag nog mei was, maar met je doelen kan je nooit vroeg genoeg beginnen.

Als ik op de racefiets naar werk ga, doe ik even iets minder en luchtigere kleding aan. Ik kom best bezweet aan anders, deze week kies ik voor mijn gele beschavingsshirt. Stiekem voel ik me best een fan girl als ik in dit shirt loop. Vooral als ik zo voor de foto muur sta. Ik had eigenlijk zodra ik op werk kwam, kopietjes ergens van nodig.  De printer had daar minder zin in en gooide alle printjes op de grond. Gelukkig was dit geen voorbode van hoe de dag werd. Het was een fijne productieve dag. Op de foto rechts onder heb ik er alweer een hele werkdag op zitten, heb ik heel snel iets te eten in elkaar gedraaid en zat ik alweer klaar voor mijn chatdienst bij Pratenoververlies.

Tijdens werk heb ik samen met wat collega’s nog buiten op de grond gelegen om samen wat letters te vormen. Dit was onderdeel van een facebookbericht voor de vrijwilligers voor festival deBeschaving. Het eindresultaat kan je alleen zien als je ook komt helpen op het festival. Ik wil jullie het natuurlijk wel laten zien, dus ik heb iets soortgelijks voor jullie gemaakt.

Woensdag

Ik was eigenlijk van plan om weer te fietsen, maar de voorspelling was iets te rooskleurig. Ik besloot dus met de bus naar werk te gaan. In de bus  zag ik een meisje met een hele mooi tas, dus het busreisje was niet voor niets.

Na de werkdag liep ik even langs de AH om mijn bol.com pakketje op te halen. Het was dit boek. Vervolgens at ik een Pina Colada ijsje, wat verdomd lekker was.

Donderdag

Het was weer een fijne en productieve dag op werk, veel gezelligheid en veel gedaan. Mijn collega’s hebben buiten nog allemaal oude banner doeken uitgelegd, wat van bovenaf een mooi gezicht gaf. Uiteindelijk was ik om 7 uur thuis en had ik eigenlijk geen plannen. Ik besloot spontaan even mijn haar bij te werken, het stukje aan de zijkant bij te scheren. Toen ik toch bezig was, besloot ik ook nog even mijn haar weer roze te verven. Nu kan het weer! Lang leve het festivalwerk! Het was nog even de vraag of het roze wel goed zou pakken. Vorig jaar toen ik het voor het laatste verfde, pakte het niet helemaal goed. Dus ik deed alle verf erin die ik had, zowel magenta, hotpink als red. En het pakte best goed uit. Alleen zien we het echte resultaat vrijdagochtend pas.

Vrijdag

Elke ochtend is het even tijd om met Daan te knuffelen terwijl ik aan het ontbijten ben. We moesten allebei even wennen aan de gekleurde lokken in mijn haar. Het was tenslotte alweer ruim 10 maanden geleden dat mijn haar deze kleur had. In het daglicht vond ik het nog mooier, je ziet echt de verschillende kleuren die in mijn haar zitten. Na een werkdag ging ik nog gauw even de stad in om nieuwe kleren te kopen. En ik kan natuurlijk niet de stad in zonder de Dom even op de foto te zetten. ’s Avonds ging ik eten bij een vriend van me. Hij wilde toch ook even de werking van de selfiestick zien. Op de foto zie je overigens goed wat er gebeurd wanneer ik me ergens thuis voel. Om mij heen was een eilandje van mijn spullen ontstaan.

Zaterdag

Ik had deze dag bewust helemaal leeg gehouden. Even een dagje voor mijzelf, doen waar ik zin in heb. Na een ochtend lezen op de bank besloot ik richting mijn ouders te gaan. Mijn vader stond op het punt om naar oma te gaan, dus ik ging spontaan mee naar oma. Deze mini road trip in de camper heb ik natuurlijk wel met de selfiestick vast gelegd. Bij mijn oma kwamen opeens ook mijn oom en zijn vriendin, die de camper ook nog even van binnen moesten zien. Doordat ik mijn familie niet online deel, zijn het allemaal foto’s van alleen mijzelf. Ik geloof niet dat er eerder zoveel selfies in een weekoverzicht hebben gezeten.

En een bezoekje aan mijn ouders, gaat natuurlijk niet zonder het op de foto zetten van een aantal dieren. Het was een heerlijke spontane dag vol met fijne mensen en dieren om me heen.

Heb jij ook een leuke week gehad?

* Dit artikel kan affiliate links bevatten. Dit kost jou niks extra’s, maar zorgt dat deze website kan blijven bestaan.

Veerlez
Hoi, ik ben Veerle, dit is de plek waar ik blog over alles wat volgens mij het leven mooier maakt! Wil je meer over mij weten? Kijk dan hier.

Podcast

Reizende Strijdster Podcast

Meditaties

Reizende Strijdster Podcast

Categorieën

Anderen lezen:

Hoe ik met 2 minuten per dag honderden euro's verdien?
Begin een capsule wardrobe
6 Boeken die mijn leven hebben veranderd
Altijd je locatie delen
9 boeken voor een betere money mindset
Geld verdienen met Pinterest

Suppoort

Suppoort Veerle

Op dit moment lees ik

Other Language?7 Reacties

  • Veerlez

   Jazeker! Het was genieten! 🙂

   Antwoord
 1. Kiki

  Wat een fijn weekoverzicht Veerle :)! En ik vind je haar supertof geworden. En nu ga ik gauw even bijlezen op je blog. Liefs!

  Antwoord
  • Veerlez

   Dankje, ik ben ook super blij met mijn haar! Helaas is het na 1 keer wassen alweer minder fel, hopelijk binnenkort nog een keer tijd om bij te kleuren! 🙂

   Antwoord
 2. Angélica

  Jeeej roze haar! Leuk 🙂
  Al die beestjes in dit weekoverzicht <3 Love it.

  Antwoord
  • Veerlez

   Er moeten sowieso meer beestjes in weekoverzichten! 🙂 & meer gekleurd haar in de wereld 🙂

   Antwoord

Laat een reactie achter