Weekoverzicht #51: wandelen en naar Gardaland

door | okt 16, 2019 | Persoonlijk | 0 Reacties

Weekoverzicht #51: wandelen en naar Gardaland

Het was een week waarin ik ging wandelen met en zonder Bella. Ik kwam thuis tot rust en kookte zelfs. Aan het eind van de week gingen we met het team naar Italië, naar Verona en Gardaland. Een week vol mooie momenten, kijk je mee?

Zondag

Ik had lekker uitgeslapen op zondag en besloot dat vandaag een perfecte dag was om mijn pet te dragen. Ik ben nu ook de trotse bezitter van Altitude kleding en die pet, daar was ik wel extreem blij mee!
Ik ging weer naar het Art café, waar ik lekker heb zitten werken. Dit keer was het iets minder heet en heb ik mijn laptop open geklapt en een weekoverzicht gepubliceerd!
Bella is helemaal blij dat ik weer zo veel thuis was, elke middag lekker samen spelen in de woonkamer.

Online

Blogpost: Weekoverzicht #50: Mijn eerste week terug in Slovenië

Maandag

Mijn dagen zijn gevuld met boeken lezen en achter mijn laptop zitten werken aan Geld verdienen met Pinterest.

Ik heb voor mijn gevoel al best veel gedaan in de omgeving van Bled en aangezien ik geen auto of electrische fiets tot mijn beschikking heb hier, valt er niet heel veel nieuws te ontdekken. Thuis zitten en tot rust komen is tenslotte ook waar ik zo naar verlangde.
Het moet niet gekker worden, maar ik heb zelfs een avond gekookt, mijn vaste recept. Aubergine en kikkererwten uit de oven, i just love it!

Dinsdag

De ochtend begon zoals altijd, met knuffels met Bella op de bank.
Ik besloot vandaag om te gaan wandelen, ik was tenslotte al sinds half juli niet meer naar het uitzichtpunt gewandeld. Toen ik boven was, had ik niet eens zin om aan de uitzichtkant te zitten, ik ging richting de zon zitten en zag vervolgens een beestje zitten op de steen onder me.
Ik hou zo van dit uitzicht, vanaf de andere kant van het meer. Van de zomer was mij verteld dat er altijd heel veel zwanen zijn op het meer. Nu heb ik afgelopen zomer welgeteld 1 zwaan gezien. Je wilt niet weten hoeveel zwanen er nu zijn.
Elke dag trek ik een kaartje van mijn kaartendek. Deze ochtend had ik deze kaart getrokken. Ik had hem bij me gestoken toen ik ging wandelen en het paste wel enorm in deze setting.

Woensdag

Ik wilde even mijn gele Are you adventurous trui passen. Ik was een beetje bang dat het geel me een beetje flets zou maken. Dat was inderdaad het geval, ik dacht erover om rode haarverf te kopen
Bella had een wat onrustige dag en zat de hele tijd de bedelen om te gaan wandelen.
Dus dat gingen we ook maar doen!

Online

Blogpost: Altijd je locatie delen

Donderdag

Donderdagochtend reden Janja en ik naar Ljubljana omdat we wat moesten afgeven voor een event waar we met het bedrijf staan.
Bleek dat we opeen industrie terrein moesten zijn, waar we zelfs ons paspoort voor nodig hadden ed. Dat hadden we nog niet eerder meegemaakt. Terwijl we aan het zoeken waren naar de juiste drop off locatie, zag ik deze truck met oranges, er hing in de cabine een HOLLAND vlag, daar moest ik wel op grinniken.
In de middag waren we alweer terug en besloot ik wederom te gaan koken! Ik maakte natuurlijk weer iets te veel, dus kon er lekker van lunchen en dineren.
Bella voelde dat iedereen onrustig was en zich klaar maakte voor een weekendje weg. Ze wist niet helemaal wat ze met zichzelf aanmoest.

Vrijdag

Vrijdag was namelijk de dag van het teamuitje! We zaten de halve dag in de auto, deels omdat er voor het eerste deel geen navigatie aanstond en we de toeristische route reden.
We reden naar Verona
Waar we natuurlijk naar het balkon van Romeo en Julia liepen!
We reden door naar Garda, waar we tijdens de zonsondergang aankwamen.
Na het eten kwamen we aan in onze villa. Ik heb niet alle kamers op de foto gezet, maar al bij avondlicht was het meteen duidelijk dat dit een fantastische plek was.
We hadden zelfs een oncomfortabel zithoekje met Veerle stoelen!

Zaterdag

Ik stond vroeg op omdat ik de zonsopkomst wilde zien, ondanks dat ik wist dat de zon aan de andere kant van de berg op zou komen. Ik wilde onze villa zien in het ochtendlicht. Dit is het huis wat we hadden gehuurd.
We hadden zelfs in onze tuin een plekje waar je romantisch van het uitzicht kon genieten.
Dit was het uitzicht vanaf het romantic viewpoint in het ochtendgloren.
Dit was het uitzicht ietsje later vanaf het balkon. We hadden een balkon, patio, barbecue-spot, basketbal veld en een zwembad. Het was alleen wat te koud om daar te gaan zwemmen.
We gingen namelijk alweer vroeg weg naar Gardaland, hét pretpark waar iedereen in Slovenië het over heeft. Het is voor nederlandse begrippen wel te vergelijken met walibi.
Of misschien toch meer de Efteling. Het was in ieder geval leuk om met mijn collega’s het park in te gaan. Ik kan je vertellen dat het verdomd handig was dat we bijna allemaal onze gele trui of tshirts aan hadden, want dat is écht de perfecte kleur om elkaar mee te vinden. We waren opgesplitst in 3 groepen en kwamen elkaar geregeld tegen.

* Dit artikel kan affiliate links bevatten. Dit kost jou niks extra’s, maar zorgt dat deze website kan blijven bestaan.

Veerlez
Hoi, ik ben Veerle, dit is de plek waar ik blog over alles wat volgens mij het leven mooier maakt! Wil je meer over mij weten? Kijk dan hier.

Podcast

Reizende Strijdster Podcast

Meditaties

Reizende Strijdster Podcast

Categorieën

Anderen lezen:

Hoe ik met 2 minuten per dag honderden euro's verdien?
Begin een capsule wardrobe
6 Boeken die mijn leven hebben veranderd
Altijd je locatie delen
9 boeken voor een betere money mindset
Geld verdienen met Pinterest

Suppoort

Suppoort Veerle

Op dit moment lees ik

Other Language?0 reacties

Trackbacks/Pingbacks

  1. Weekoverzicht #52: jarig en weer onderweg - […] Blogpost: Weekoverzicht #51: wandelen en naar Gardaland […]

Laat een reactie achter