Weekoverzicht #49: street art en lichter leven

door | okt 1, 2019 | Persoonlijk | 0 Reacties

Weekoverzicht #49: street art en lichter leven

Een rustig weekje met de katten. Ik mocht weer een keer op mijn nichtje passen, ik ging naar het event van Deborah de Poorter en knuffelde heel veel met Tibbe. Een rustig maar ontspannen weekje!

Zondag

Op zondag had ik een hele dag niks gepland staan, wat was dat heerlijk. Ik besloot de hele dag niet op social media te zijn en gewoon te genieten. Ik fietste naar mijn ouders en was getuige van hoe Tibbe de kippen probeerde aan te vallen, maar eigenlijk zelf heel erg schrok.
Er zat ook een kleine pad in de tuin, Tibbe kon hem niet vinden!
Tibbe was vooral heel erg blij om mij weer te zien!
Na een heerlijke ontspannen dag, fietste ik weer terug naar huis.

Maandag

Maandag heb ik lekker thuis met de beestjes gezeten. Pluto genoot van alle aandacht!
Ik had ook 2 gerbils waar ik oppaste. Helaas is de ander overleden tijdens het oppassen. We wisten wel dat de kans zeer aanwezig was dat dit zou gebeuren, het zegt dus niks over mijn skills. De ander was een hele mooie oude gerbil, daar had ik helaas geen foto’s van gemaakt. Deze gerbil is vooral heel blij dat hij nu alle pijnboompitten krijgt!
Toen was het tijd om met de eetclub weer uit eten te gaan. We gingen wederom naar Tijm, maar ik een heerlijke pokebowl at. Het was een grote pokebowl en eerlijk, het was enorm vullend, ik kreeg hem net aan op!
We hadden de hele avond buiten op het terras gezeten, waardoor ik eigenlijk terug verlangde naar met een deken op de bank zitten en met de katten knuffelen. Ik zou eigenlijk naar het optreden van mijn zwager gaan, maar dat heb ik toch maar afgezegd.

Online

Blogpost: Weekoverzicht #46: de eerste week van Amsterdam Fringe Festival

Dinsdag

Elke dag trek ik een kaartje van mijn kaartendek en ik geloof dat sinds ik die heb, ik ongeveer 50% deze kaart trek. Ik geloof dat ik werk aan de winkel heb.
Pluto vond het wel gezellig dat ik de hele dag binnen was, daarom besloot hij ook maar binnen in de kooi te blijven.
Joe, ik ga gezellig een hapje eten met Leendert!
We gingen naar t Pothuys, want ik had zin in kaasfondue. En vervolgens zat ik de hele tijd naar dit scherm te staren, waarop de aankondiging stond dat het bandje van mijn ex-zwager in juli in t pothuys speelde. Hij zou ook komende zaterdag spelen, dus ik vond het wel toevallig.

Woensdag

De dag waar ik lang naar uit keek, ik ging weer knuffelen met mijn kat. Helaas is mijn kat nog steeds een beetje bang voor me maar vooral een beetje boos op me. Ze wilde eigenlijk niet echt met me knuffelen en zat vooral onder het bed.
Gelukkig hadden Ellen en ik dit wel voorzien en hadden we ook een leuk dagje ingepland. We gingen naar Rotterdam, waar we opeens even gingen shoppen. Ik kocht dit heerlijke shirt.
De reden waarom we naar Rotterdam gingen, was omdat we een streetart route gingen lopen. Het begon al mooi met dit kunstwerk.
In Rotterdam heb je de Rewriters, zij hebben een app ontwikkeld waarmee je door de stad allerlei routes hebt met streetart. Ik had deze app in mei al gekocht en een aantal routes gedaan. Half september was het Pow Wow Festival in Rotterdam en die route gingen we vandaag lopen.
Er waren 13 murals in de wijk gemaakt.
In de app stond nog geen tekst en uitleg, aangezien het festival nog geen week geleden was. We liepen dus kaal de route en hadden geen bij informatie. Ik denk dat dit achteraf we jammer is geweest.
We vonden eigenlijk dat deze route een beetje tegenviel, ik heb in de binnenstad betere routes gezien! De app is sowieso een aanrader als je van streetart houdt!

Online

Blogpost: Weekoverzicht #47: een festival en een bruiloft!

Donderdag

Ik begon de donderdag met even tijd voor mijzelf. Ik begon met de cursus van Deborah de Poorter, aangezien ik toch mijn ‘huiswerk’ gedaan wilde hebben voor morgen.
Daarna was het tijd om op de fiets te stappen naar het huis van mijn broer. Daar was mijn moeder op mijn nichtje aan het passen.
We gingen ook nog samen naar de bieb, waar we dit boekje ophaalde. Dit boekje is een favoriet van mijn nichtje. Ik heb het wel 3 keer mogen voorlezen deze middag.
Daarna fietste ik gauw door naar het ouderlijk huis om weer even met Tibbe te knuffelen en de auto op te halen. Ik had namelijk vrijdag de auto nodig.

Vrijdag

Ik ging vandaag namelijk naar het event van Deborah de Poorter.
Het was een fantastische dag. We moesten een opschrijfboekje, kaarsje en dekentje meenemen. Het was een heerlijke herfstige dag waarin we gingen reflecteren op waar we mee bezig waren en hoe we willen groeien en ons leven lichter willen maken.
Het was een dag waarin ik fantastische inzichten kreeg. Het is namelijk helemaal niet erg dat ik geen flauw idee heb welke kant ik nu op wil. Ik heb een paar maanden rust en dat is precies wat ik nodig heb. Ik vertrek deze week naar Slovenië en meer heb ik niet gepland staan. Het is een groot avontuur wat ik aan ga en dat is prima.

Zaterdag

Zaterdag was alweer mijn laatste dagje in het oppas adres, dus ik ging nog even extra knuffelen met de beestjes. Ik was op dit moment aan het appen met Miriam en ik stuurde haar meteen bewijs dat Mies enorm knuffelig is met me.
Dit was de eerste lading spullen die ik naar de auto ging brengen. Het blijft me toch verbazen wat je allemaal meesleept als je ergens langer dan een week zit. Ik ben erg benieuwd hoe ik mijn spullen mee ga nemen in één tas naar Slovenië. Op deze foto heb ik mijn kledingtas, mijn keukentas en wastas bij me.
Op deze foto heb ik mijn werktas, mijn badkamertas en eettas. Hoe gaat dat allemaal passen? Spannend! Het inpak proces gaat nu bijna beginnen.
Ik nam alle spullen mee naar het ouderlijk huis en Tibbe was door het dolle heen dat ik er weer met al mijn spullen was. Tibbe is dan zo enthousiast dat hij me altijd een beetje gaat aanvallen. Toen hij kleiner was, was ik altijd de persoon met wie hij ging spelen. Dat komt even terug als hij écht enthousiast is me te zien.

Veerlez
Hoi, ik ben Veerle, dit is de plek waar ik blog over alles wat volgens mij het leven mooier maakt! Wil je meer over mij weten? Kijk dan hier.

Follow on Bloglovin

Podcast

Fearless Adventure Podcast

Koffie drinken?

Buy Me a Coffee at ko-fi.com

Anderen lezen:

Hoe ik met 2 minuten per dag honderden euro's verdien?
Wat kan je doen als je in quarantaine zit?
6 Boeken die mijn leven hebben veranderd
3 IJslandse series op Netflix
Geld verdienen met Pinterest
Habit Tracker + printable

Suppoort

Suppoort Veerle

Op dit moment lees ik

Bezoek mijn andere blog

Geld Verdienen met Pinnen

Other Language?0 reacties

Trackbacks/Pingbacks

  1. Weekoverzicht #50: Mijn eerste week terug in Slovenië - […] Blogpost:Weekoverzicht #49: street art en lichter leven […]

Laat een reactie achter