Weekoverzicht #48: Uitrusten, katten en 60km fietsen!

door | sep 29, 2019 | Persoonlijk | 0 Reacties

Weekoverzicht #48: Uitrusten, katten en 60km fietsen!

In deze week was het tijd voor de afronding van het festival en tijd voor uitrusten. Het is altijd even bijkomen van zo’n intens festival, dat deed ik deze week door heel veel met mijn oppaskatten te knuffelen én door even van Amsterdam naar Utrecht te fietsen! Kijk je mee naar dit weekoverzicht?

Zondag

Werkdag bij Fringe
Deze week begon met de laatste festivaldag van Fringe. De wallen zijn groot en het kantoor was nog niet opgeruimd. 12u na deze foto was genomen, was alles weg!
Roze bloemen
Ik merkte dat ik heel moe was en moest even een pauze hebben. Ik ben op een gegeven moment even gaan rondlopen en toen kwam ik deze bloembak tegen met mooie roze bloemen.
Awardshow Fringe
Op de laatste avond hadden we de awardshow, het voelt wat gemeen dat er dan een vrijwilliger van ons moet staan om de kaarten te controleren. Gelukkig nam het gouden duo (Floris en Ellen, daar kan een festival niet zonder!) het over! Totaal in hun element!
Na de awardshow gingen we traditiegetrouw naar de ITA, waar het gala van het Theaterfestival plaats vond. Ik had voor deze gelegenheid een jurk aan getrokken. Het moet niet gekker worden!
Nat geregent
In de avond kwam ik totaal verregent thuis.

Maandag

Weer aan de slag
De volgende ochtend moest er weer opgeruimd worden, dus vroeg weer in de veren om richting de Brakke Grond te gaan om ons kantoor helemaal op te ruimen.
Alle spullen verhuizen
We gingen als een speer en na 4 uur stond ik weer thuis in de lift, met alle spullen die ik had meegenomen naar het festivalhart.
Uitrusten in chillpants
Thuis ging ik meteen uitrusten in chillpants . Ik heb mijn evaluatie geschreven en ben aan het eind van de middag begonnen aan een boek.

Dinsdag

Pete Murray in Paradiso
Dinsdag heb ik de hele dag een boek gelezen en daarna ging ik nog gauw naar het concert van Pete Murray in Paradiso. Het concert had eigenlijk in mei moeten plaats vinden, maar was nu naar september verplaatst. Ik heb tot een half uur voor aanvang getwijfeld of ik er heen zou gaan, maar ik las dat The Dunwells weer voorprogramma waren (net als bij het concert in november) en dat trok me over de streep. Het was een fijn concert, maar wel de laatste keer dat ik er heen ging.

Woensdag

Zwaar leven op de rug
Op woensdag vertrok ik uit Amterdam, met al mijn spullen weer naar Utrecht. Het blijft me verbazen hoeveel spullen je toch nodig hebt om een paar weken ergens te leven. Ik was totaal zwaar bepakt en heb het gered tot aan het ouderlijk huis.
Tibbiaans onthaal
Eenmaal daar gekomen was Tibbe wel een beetje boos op me, omdat ik zo een lange tijd weg was geweest. Hij houdt er altijd van om te knuffelen, maar als hij boos is, gaat hij net buiten bereik met zijn rug naar me toe zitten.
Nieuwe oppaskat
Na een korte Tibbe niet-knuffel-stop, was het tijd om naar mijn volgende oppasadres te gaan. Hier had ik deze fantastische kat Pluto om op te passen.
Uitzicht over Utrecht
Daarnaast was het een heel fijn huis, met een mooi uitzicht over Utrecht.

Donderdag

Tijd om te gaan fietsen
Ik was van plan om naar Amsterdam te gaan om mijn fiets op te gaan halen en dus naar Utrecht te fietsen. Maar ik was op Utrecht Centraal en toen realiseerde ik me dat ik het toch te koud vond. Ik besloot dus weer terug te gaan.
Kat in de war
Pluto was ook in de war. ‘Huh, ben je nu alweer terug?’
Katten knuffelen
Dit gaf me extra tijd om te knuffelen met de beestjes!
Zonaanbidder
Pluto is een heuse zonaanbidder, hij ligt altijd waar de zon is.

Vrijdag

De fietsroute uitgestippeld
De route is uitgestippeld om vandaag toch echt van Amsterdam naar Utrecht te fietsen. Ik vind het heerlijk werken om gewoon de knooppunt nummers op te schrijven en te fietsen, dan hoef je geen google aan te zetten en vertrouw je gewoon op je skills. Helaas waren soms de bordjes wat onduidelijk of gedraaid, waardoor ik wel eens verdwaalde.
Lekker fietsen
Onderweg vol goede moed, het ideale was dat ik dit keer een sport-bh aan had waarin een vakje op mijn rug zat voor de telefoon. Geen extra tasje om mijn telefoon in mee te hebben, ideaal!
60km gefietst!
Ik fietste met een enorme omweg naar Utrecht, kwam allerlei mooie plekjes tegen en verbaasde me weer hoe mooi de omgeving is en hoe dichtbij huis er fantastische plekken zijn. Ik wil echt vaker gaan rondfietsen! De tocht was nu uiteindelijk 60km en ik hoop binnenkort hier nog een artikel over te lanceren.
Warm onthaal van de kat
Toen ik thuis kwam, kwam Mies me meteen begroeten met knuffels.
Handdoek in het water
Na thuiskomst ging ik even douchen, maar mijn handdoek viel in de waterfontein, best onhandig! Hierna was het weer tijd om te uitrusten en niks meer te doen.

Zaterdag

Bullet journal knutselen
Het was zaterdag weer tijd voor onze kutsnollenclub, lekker onze bullet journals opzetten en bijkletsen
Jaya the cat
Het was een vet mooie dag en Jaya zat lekker te genieten in het zonnetje.
truffelmayonaise
Toen ik in dit huis kwam, kreeg ik de mededeling, je mag alles uit de koelkast eten, maar niet de truffelmayonaise. Sindsdien had ik natuurlijk enorm zin in truffelmayonaise. Mijn oplossing was om mijn eigen kleine potje te kopen, genieten!

Het was heel fijn om deze week in een huisje op te passen, waar ik ook heerlijk kon uitrusten. Het nomadische bestaan kan soms wat chaotisch zijn. Het verhuizen van je spullen is altijd vervelend, maar op een nieuwe plek neerstrijken is fantastisch.

Wat doe jij als je wilt uitrusten?

Veerlez
Hoi, ik ben Veerle, dit is de plek waar ik blog over alles wat volgens mij het leven mooier maakt! Wil je meer over mij weten? Kijk dan hier.

Follow on Bloglovin

Podcast

Fearless Adventure Podcast

Koffie drinken?

Buy Me a Coffee at ko-fi.com

Anderen lezen:

Hoe ik met 2 minuten per dag honderden euro's verdien?
Wat kan je doen als je in quarantaine zit?
6 Boeken die mijn leven hebben veranderd
3 IJslandse series op Netflix
Geld verdienen met Pinterest
Habit Tracker + printable

Suppoort

Suppoort Veerle

Op dit moment lees ik

Bezoek mijn andere blog

Geld Verdienen met Pinnen

Other Language?0 reacties

Trackbacks/Pingbacks

  1. Weekoverzicht #50: Mijn eerste week terug in Slovenië - […] Blogpost: Weekoverzicht #48: Uitrusten, katten en 60km fietsen! […]

Laat een reactie achter