Weekoverzicht #47: een festival en een bruiloft!

door | sep 25, 2019 | Persoonlijk | 0 Reacties

Weekoverzicht #47: een festival en een bruiloft!

Een festivalweek bestaat altijd uit lange werkdagen, stress en drukte. Deze festivalweek bestond ook nog uit een bezoekje aan het Krasnapolsky en een bruiloft! Een diverse week voor een festivalweek, kijk je mee naar dit weekoverzicht?

Zondag

Ik begon zondag natuurlijk met mijn rondje fietsen checken, waar staan welke fietsen nu weer verstopt.
Om even een kleine pauze in te lassen in de drukke festivaldagen, ging ik weer een rondje lopen door de Hudsons Bay. Het blijft toch een mooie winkel.

Maandag

We deden met het Fringe team een soort secret santa, meer dus een secret fringe friend. De hele week werden er allemaal persoonlijke cadeautjes gedropt. Ik heb er een aantal vast gelegd.
Ik moest natuurlijk weer bijhouden welke fietsen waar stonden. Ik heb hele app conversaties met mensen over fietsen. Het is maar wat je bezig houdt..
Het Krasnapolsky hotel blijft altijd een gekke plek, ik heb er een kleine irritatie naar toe omdat mensen het Grasnapolsky festival vaak Krasnapolsky noemen.

Dinsdag

Dinsdag sliep ik in het Krasnapolsky hotel, juist om het Gras grapje. Ik vond de kamer eigenlijk nogal tegen vallen, een beetje vergane glorie.
Het uitzicht? Tja. Ik keek niet uit op de dam.

Woensdag

Het ontb ijt in het Krasnapolsky hotel was ik érg over te spreken. Lekker uitgebreid. Zolang er pannenkoeken zijn ben ik eigenlijk wel tevreden, maar zodra er mogelijkheid is tot smoothies meenemen en coffee to go, dan ben ik helemaal fan. Ik krijg meteen zin in pannenkoeken als ik dit zie.
Ondanks dat ik fantastisch had geslapen in het Krasnapolsky, werd ik toch wakker met opgezwollen, ontstoken ogen. Helaas gebeurd dit me tegenwoordig toch iets te vaak, iets met medicijnen waar ik op reageer..
Woensdagavond hadden we met het team onze halverwege borrel.

Donderdag

Weer een nieuwe dag op het festival!
Het zonnetje scheen en het duurde even voor de eerste voorstelling begon, dus ook voor de eerste vrijwilliger begon. Genoeg tijd om dus even op het terras te genieten van het zonnetje.
Ik kon ook mooi weer even een rondje lopen, langs de dam dit keer. Daar stonden onze festivalvlaggen te pronken.
Weer een festivaldag overleefd! Woohoo!

Vrijdag

Vrijdag had ik de trouwerij van vrienden, het was dus tijd om naar Bilthoven te gaan en me bij mijn ouders om te kleden!
Ik had 4 jurken als optie, maar ik kwam eigenlijk tot de conclusie dat de jurken allemaal net niet bij mijn haar paste. Ook ben ik blijkbaar de enige die gewoon op gympen naar een trouwerij gaat!
Omdat ik bij mijn ouders was, kon ik mooi mijn snode plannetjes voor mijn secret fringe friend voorbereiden
Toen ik in de trein terug zat, zag ik eindelijk de Fringe reclame in de trein. Liske had me deze week nog geappt dat ze hem zag, dus ik wist wel dat ie nog vertoond werd, maar het is toch altijd leuk om met je eigen ogen te zien!
Omdat ik mijzelf helemaal had uitgeroosterd deze dag, ging ik nog even naar een Fringe voorstelling, namelijk Andy Kipple met de wereldwijde dag van het schubdier. De voorstelling van een oud collega!
Ik had geen tijd gehad om me om te kleden, dus ik stond aan het eind van de dag alsnog in mijn jurkje weer in de lift naar huis.

Zaterdag

Op zaterdagochtend hoste ik voor de tweede keer de vrijwilligersbrunch. Het is een heerlijk moment waarop een groot deel van de vrijwilligers samen komen en we onze fringe ervaringen delen en ik ze bedank voor hun inzet.
Er waren een heleboel leuke mensen en een hoop lekker eten! Goeie combi!
Mijn collega’s kwamen nog even langs in een cactus pak!
De vrijwilliger die in de kassa had moeten zetten, had ik opeens afgezegd, dus ben ik er zelf ook maar even gaan zitten! Het is altijd wel fijn om zelf ook precies te weten wat voor een werkzaamheden de vrijwilligers moeten uitvoeren. Door het zelf te doen, kan je het ook het beste uitleggen. Wellicht wat zonde om het op de één na laatste festival dag te doen, maar beter dan niet. En ik had dit natuurlijk voorgaande jaren ook al eens gedaan.

* Dit artikel kan affiliate links bevatten. Dit kost jou niks extra’s, maar zorgt dat deze website kan blijven bestaan.

Veerlez
Hoi, ik ben Veerle, dit is de plek waar ik blog over alles wat volgens mij het leven mooier maakt! Wil je meer over mij weten? Kijk dan hier.

Podcast

Reizende Strijdster Podcast

Meditaties

Reizende Strijdster Podcast

Categorieën

Anderen lezen:

Begin een capsule wardrobe
Beste tips voor roze haar
3 IJslandse series op Netflix
Hoe reis je zo goedkoop mogelijk?
Schildersezel
The Miracle Morning

Suppoort

Suppoort Veerle

Op dit moment lees ik

Other Language?0 reacties

Laat een reactie achter